Guest wolfheart Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 dobry Wszystkim :) u nas plucha:placz: i zabić się można na lodzie bo w nocy mrozi.Nienawidzę takiej pogody:angryy: Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ja zdążyłam rano pojechać do sklepu i wrócić w słoneczku :) A potem jak zaczęło padać, tak pada do tej pory :roll: Gdyby tak padał śnieg, a nie deszcz, to bym się cieszyła :p Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 u nas niby w nocy ma padać deszcz,niech se pada ,bo taki "śnieg" ja teraz mamy to mi nie potrzebny Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ale błoto po takim deszczu, to też nic miłego :shake: Dziś jak wyszłam z Torą, to buty miałam potem o kilka kilo cięższe niż przed wyjściem z domu :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 no błota nie cierpię,u nas przez las płynie taka mini rzeka,pod koniec spaceru wchodzę do niej i myję kalosze z błota:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 U nas śnieg z dnia na dzień coraz bardziej topnieje :placz: Quote
kalyna Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='Sonka95']U nas śnieg z dnia na dzień coraz bardziej topnieje :placz:[/QUOTE] Jesssso ale narzekacie... Wy przynajmniej mieliście ten śnieg, a nie tak jak my 2 dni :roll: i od ponad tygodnia wiosna u nas :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 ja już wolę wiosnę ,niż tą lodowo-błotną breję ,jaką mamy teraz:roll: Quote
Baski_Kropka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Wiosna wiosna wiosna ah to ty xD Mnie to t pogoda tak uszczęśliwia!! Bo jak pracuje na pierwszą zmianę to nic z dnia nie mam kurcze... za krótkie jeszcze dni są... Ale znając ycie na święta wielkanocne napada tyle śniegu, że się będziemy za głowę łapać, rok temu był śniegus dyngus xD Oh jak sobie przypomnę jacy mokrzy wróciliśmy z bitwy na śnieżki i spaceru z psami <3 Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='kalyna']Jesssso ale narzekacie... Wy przynajmniej mieliście ten śnieg, a nie tak jak my 2 dni :roll: i od ponad tygodnia wiosna u nas :roll:[/QUOTE] Ty miałaś chociaż 2 dni, a ja nawet godziny :mad: [quote name='Baski_Kropka']Wiosna wiosna wiosna ah to ty xD Mnie to t pogoda tak uszczęśliwia!! Bo jak pracuje na pierwszą zmianę to nic z dnia nie mam kurcze... za krótkie jeszcze dni są... Ale znając ycie na święta wielkanocne napada tyle śniegu, że się będziemy za głowę łapać, rok temu był śniegus dyngus xD Oh jak sobie przypomnę jacy mokrzy wróciliśmy z bitwy na śnieżki i spaceru z psami <3[/QUOTE] Nawet nie kracz :roll: Ja na Wielkanoc chcę przyjechać do PL,a nie uśmiecha mi się jechać w śnieżycy i to jeszcze z małym dzieckiem :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 mokra być nie lubię,klejące się do mnie rzeczy,a fuj:evil_lol: ale mimo to spacerujemy nawet jak leje...:diabloti: Quote
kalyna Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ja tam nie mam nic przeciwko zimowym świętom wielkanocnym :evil_lol: byle był u mnie śnieg :) Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 kocham zimę,ale Wielkanoc zdecydowanie musi być wiosenna,bo lubię jak wszystko do siebie pasuje:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Ejjj wy nie szalejcie , zima ma być zima , wiosna wiosną , lato latem a jesień jesienią ! bez anomalii pogodowych poproszę ! :diabloti: no , i dzień dobry ;) Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Ejjj wy nie szalejcie ,[B] zima ma być zima[/B] , wiosna wiosną , lato latem a jesień jesienią ! bez anomalii pogodowych poproszę ! :diabloti:[/QUOTE] To co stękasz, jak wspominam o śniegu w zimie :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='magdabroy']To co stękasz, jak wspominam o śniegu w zimie :mad::eviltong:[/QUOTE] Kobiety już tak mają że muszą sobie postękać :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Kobiety już tak mają że muszą sobie postękać :eviltong:[/QUOTE] Nie kobiety, tylko baby :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 no hej :) u nas dzisiaj +8'C:roll: ślisko,mokro ,obrzydliwie... Mamy nowego kolegę 7letniego Golden Retriever'a:p Jego pańciu wprost uwielbia zwierzęta,bardzo miły człowiek:p A po prawie 3 miesiącach Luna znalazła dzisiaj piłeczkę:multi: Za chwilę znalazła też drugą piłkę ,zgubioną w grudniu:evil_lol::multi: i zgubiła ją równie szybko,goniąc za sarnami:diabloti:ale niewielka to strata bo piłka i tak była zdewastowana. [B]odnaleziona piłeczka[/B]:p [IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/SDC10007_zps2cd8727d.jpg[/IMG] [B]zdewastowana odnaleziona piłeczka[/B]:evil_lol: [IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/SDC10008_zps644af619.jpg[/IMG] [B] i piłeczka ,którą wzięłyśmy z domu[/B] [IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/SDC10003_zpsf50e1a39.jpg[/IMG] ;) Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Znalazła i zgubiła, czyli zachowała równowagę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 :evil_lol: ta różowa widać jaka zniszczona ,wiec nie żal,że po chwili znów zgubiła Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 pewnie i tak jeszcze ją znajdziecie :diabloti: Quote
Recommended Posts