Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Luna zapadała się w zaspach,bo miękko się zrobiło:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

błotko też się zrobi ,jeszcze kilka dni...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

+3'C i chlapa się zrobiła:roll: To ja już wolę żeby deszcz spadł i śnieg zniknąłby od razu,a tak następne dni będziemy chodzić w błocie i się ślizgać ,bo w nocy trochę mrozi.

Guest wolfheart
Posted (edited)

hej :)

u nas z rana -7'C,a później +3'C;)

Dopiero co wróciłyśmy ze spacerku

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

myślałam ,że się o własny język potknie:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

tak,ona jest wariatką:diabloti::evil_lol:

mamy śnieg i to duuuuuuzo,miejscami po kolana jeszcze jest

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Jakie śliczne foteczki :loveu:

widać że robione wczesnie rano o wschozie słonca :loveu:

dziękuję :)
haha nie,akurat o zachodzie po 16.00:evil_lol::evil_lol:

Byłyśmy dzisiaj u Veta co by zaszczepić Lunkę na wściekliznę.W czasie kiedy pani vet wypisywała zaświadczenie,do gabinetu wszedł drugi vet,a Luna wystraszyła go prawie na śmierć,rycząc niczym niedźwiedź:diabloti:

:p

Guest wolfheart
Posted

z pola to zwiało śnieg i na poboczach są mega zaspy:evil_lol:

Posted

Ale masz wystrzałową suke :D haha jak sprężynka <3
My w temacie weta jesteśmy na razie na etapie lubienia :P tylko ważenie oglądanie mizianie i smaaaaaczki mnóstwo smaczków w gabinecie :D
Ale szczepień jeszcze nei było, ale badania krwi przed nami, bo chce go przebadać i prześwietlić przed rozpoczęciem sezonu na dogtrekkingi :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ale masz wystrzałową suke :-D haha jak sprężynka <3
My w temacie weta jesteśmy na razie na etapie lubienia :P tylko ważenie oglądanie mizianie i smaaaaaczki mnóstwo smaczków w gabinecie :-D
Ale szczepień jeszcze nei było, ale badania krwi przed nami, bo chce go przebadać i prześwietlić przed rozpoczęciem sezonu na dogtrekkingi :smile:[/QUOTE]

Luna jest bardzo skoczna i zdziczała,jak zacznie biegać to nie wie kiedy przestać :evil_lol::diabloti:
Luna nie przyjmuje jedzenia od obcych,także Vetka nie miała jak wkupić się w jej łaski;-) Ja nagradzam Lunkę zabawką bo ona tak woli,a że Veci mają teraz nowy (bardzo duży fajny gabinet) to Luna była zainteresowana przede wszystkim oglądaniem,węszeniem itp:evil_lol:

[quote name='dOgLoV']słodka Lunka :loveu: u nas juz po śniegu nie ma śladu i idzie wiosna :evil_lol:[/QUOTE]

:loveu: u nas nadal jest mnóstwo śniegu,ale mamy +5'C za dnia,a w nocy mrozi,więc po tym jak dzisiaj chyba ze trzy razy bym się wywaliła,to życzę sobie by ten śnieg zniknął.Albo niech spadnie nowy:diabloti:

Na popołudniowym spacerku złapała nas lekka mżawka,już myślałam że się rozpada,ale nie.
Luna pogoniła za sarenkami,a jedna z nich schowała się za drzewem jakieś 7-8m ode mnie.Stałam nieruchomo,a ona się na mnie gapiła:evil_lol: Po chwili Luna wróciła i pognała i za tą sarenką:evil_lol: Szkoda ,że już dość ciemno było ,bo chciałam zrobić fotkę:roll:

Zjadłam jogurt z Lidla,taki ze wsadem czekoladowo-wiśniowym:p Luna dostanie za chwilę dużą szyję indyczą,dawno nie jadła...