Guest wolfheart Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Luna zapadała się w zaspach,bo miękko się zrobiło:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='marta.k9080']Luna zapadała się w zaspach,bo miękko się zrobiło:evil_lol:[/QUOTE] lepiej w zaspach niż w błocie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 błotko też się zrobi ,jeszcze kilka dni...:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 dobry :) +3'C i chlapa się zrobiła:roll: To ja już wolę żeby deszcz spadł i śnieg zniknąłby od razu,a tak następne dni będziemy chodzić w błocie i się ślizgać ,bo w nocy trochę mrozi. Quote
Sonka95 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 U nas chlapy jeszcze nie ma ,ale prędzej czy później się pojawi :roll: Quote
łamAga Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Hejka , u nas +6 stopni jest ale w nocy jeszcze mrozi ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) hej :) u nas z rana -7'C,a później +3'C;) Dopiero co wróciłyśmy ze spacerku Edited February 4, 2014 by marta.k9080 Quote
Guest wolfheart Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 i żarcie śniegu po harcach :evil_lol: :p Quote
Sonka95 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Jest gotowa do łapania :) http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot022_zpsc543c7fa.jpg Quote
Guest wolfheart Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 myślałam ,że się o własny język potknie:evil_lol: Quote
kalyna Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot028_zps8e10a9ee.jpg wariatka :evil_lol: Wy nadal macie śnieg :placz: Quote
Guest wolfheart Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 tak,ona jest wariatką:diabloti::evil_lol: mamy śnieg i to duuuuuuzo,miejscami po kolana jeszcze jest Quote
łamAga Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Jakie śliczne foteczki :loveu: widać że robione wczesnie rano o wschozie słonca :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='dOgLoV']Jakie śliczne foteczki :loveu: widać że robione wczesnie rano o wschozie słonca :loveu: dziękuję :) haha nie,akurat o zachodzie po 16.00:evil_lol::evil_lol: Byłyśmy dzisiaj u Veta co by zaszczepić Lunkę na wściekliznę.W czasie kiedy pani vet wypisywała zaświadczenie,do gabinetu wszedł drugi vet,a Luna wystraszyła go prawie na śmierć,rycząc niczym niedźwiedź:diabloti: :p Quote
Sonka95 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ja z Sonka też bede musiała iść na szczepienie :diabloti: i pewnie znowu będzie chciała zwiać z gabinetu :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Luna chciała dziabnąć vetów:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Wieczór :evil_lol: Widać, że śniegu coraz mniej :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 z pola to zwiało śnieg i na poboczach są mega zaspy:evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 U mnie nawet płatka śniegu nie ma :placz: Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 u nas pojutrze ma padać deszcz:shake: Quote
Baski_Kropka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ale masz wystrzałową suke :D haha jak sprężynka <3 My w temacie weta jesteśmy na razie na etapie lubienia :P tylko ważenie oglądanie mizianie i smaaaaaczki mnóstwo smaczków w gabinecie :D Ale szczepień jeszcze nei było, ale badania krwi przed nami, bo chce go przebadać i prześwietlić przed rozpoczęciem sezonu na dogtrekkingi :) Quote
łamAga Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 słodka Lunka :loveu: u nas juz po śniegu nie ma śladu i idzie wiosna :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ale masz wystrzałową suke :-D haha jak sprężynka <3 My w temacie weta jesteśmy na razie na etapie lubienia :P tylko ważenie oglądanie mizianie i smaaaaaczki mnóstwo smaczków w gabinecie :-D Ale szczepień jeszcze nei było, ale badania krwi przed nami, bo chce go przebadać i prześwietlić przed rozpoczęciem sezonu na dogtrekkingi :smile:[/QUOTE] Luna jest bardzo skoczna i zdziczała,jak zacznie biegać to nie wie kiedy przestać :evil_lol::diabloti: Luna nie przyjmuje jedzenia od obcych,także Vetka nie miała jak wkupić się w jej łaski;-) Ja nagradzam Lunkę zabawką bo ona tak woli,a że Veci mają teraz nowy (bardzo duży fajny gabinet) to Luna była zainteresowana przede wszystkim oglądaniem,węszeniem itp:evil_lol: [quote name='dOgLoV']słodka Lunka :loveu: u nas juz po śniegu nie ma śladu i idzie wiosna :evil_lol:[/QUOTE] :loveu: u nas nadal jest mnóstwo śniegu,ale mamy +5'C za dnia,a w nocy mrozi,więc po tym jak dzisiaj chyba ze trzy razy bym się wywaliła,to życzę sobie by ten śnieg zniknął.Albo niech spadnie nowy:diabloti: Na popołudniowym spacerku złapała nas lekka mżawka,już myślałam że się rozpada,ale nie. Luna pogoniła za sarenkami,a jedna z nich schowała się za drzewem jakieś 7-8m ode mnie.Stałam nieruchomo,a ona się na mnie gapiła:evil_lol: Po chwili Luna wróciła i pognała i za tą sarenką:evil_lol: Szkoda ,że już dość ciemno było ,bo chciałam zrobić fotkę:roll: Zjadłam jogurt z Lidla,taki ze wsadem czekoladowo-wiśniowym:p Luna dostanie za chwilę dużą szyję indyczą,dawno nie jadła... Quote
Recommended Posts