Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

moja kawa była z brązowym cukrem,chociaż to tylko taka ze saszetki,ale całkiem dobra;)

Posted

[quote name='marta.k9080']moja kawa była z brązowym cukrem,chociaż to tylko taka ze saszetki,ale całkiem dobra;)[/QUOTE]

kurcze i znowu zbieg okoliczności , ja zawsze kupuje kawe nescaffe 3in1 z brazowym cukrem bo jest najsmaczniejsza :loveu:

Guest wolfheart
Posted

dokładnie tą miałam:p choć zwykle piję Kopiko

Posted

Ja miałam kopiko raz ale jakos mi nie przypadła do gustu , poza tym ja nie mam czasu sie nia delektować bo taka 3in1 pije tylko w pracy a tam na kawe mam nie całe 10 min :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja właśnie wypiłam kawusię z bitą śmietaną :loveu:
Ale resztę śmietany dałam Bogdanowi do zjedzenia, bo to już byłoby przegięcie :evil_lol:[/QUOTE]

ale bym se zjadła bitą smietane :loveu:

[quote name='marta.k9080']Niby jutro odwilż...:grab:[/QUOTE]
u nas też .... ale jak nie bedzie padało to i tak idziemy po pracy z psami na spacerek :razz:

Guest wolfheart
Posted

my pójdziemy nawet jak będzie padało:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja już nie mam, więc Ci nie dam :eviltong:[/QUOTE]

jutro se kupie :eviltong:

[quote name='marta.k9080']my pójdziemy nawet jak będzie padało:diabloti:[/QUOTE]

Ojjj taka desperatka to ja już nie sjetm .... ale kiedys sie "pływało" z psami :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

moja babcia nie szydełkuje :evil_lol:

dobranoc :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Baski_Kropka']Wy tu pitu pitu o kawie, a ja bym chciala sie przywitać i fotki nowe zobaczyć :P[/QUOTE]

Witaj :)
a foteczki są kilka stron wstecz;)

u nas odwilż +1'C:roll: Rano Luna wybiegała się z Rocky'm ,a przed chwilą wróciłyśmy ze spacerku,ale tym razem nie pozwoliłam jej biegać,bo po porannych szarżach,ranka na łapce znów się otworzyła :roll: W nocy ma przymrozić,to rano będzie ślisko eh...

Guest wolfheart
Posted

oj to dużo +6,nasz śnieg raczej trochę poleży,bo naprawdę go bardzo dużo

Guest wolfheart
Posted

cześć:p

u nas +2'C:roll: Robi się mokro,a na chodnikach mamy błoto.
Rano ,Lunka i Rocky pogonili 4 małe stadka saren:diabloti: Co chwilę trafialiśmy na nie,wyjątkowo wszystkie były dzisiaj na naszej trasie:diabloti:
Przed chwilą przyszłyśmy ze spacerku:p

Guest wolfheart
Posted

u nas nic nie pada i nie zapowiadają na razie:lol: