*Magda* Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 A ja sobie idę zaraz zrobić kawę, bo ma jeszcze bitą śmietanę :p:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 moja kawa była z brązowym cukrem,chociaż to tylko taka ze saszetki,ale całkiem dobra;) Quote
łamAga Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='marta.k9080']moja kawa była z brązowym cukrem,chociaż to tylko taka ze saszetki,ale całkiem dobra;)[/QUOTE] kurcze i znowu zbieg okoliczności , ja zawsze kupuje kawe nescaffe 3in1 z brazowym cukrem bo jest najsmaczniejsza :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 dokładnie tą miałam:p choć zwykle piję Kopiko Quote
łamAga Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ja miałam kopiko raz ale jakos mi nie przypadła do gustu , poza tym ja nie mam czasu sie nia delektować bo taka 3in1 pije tylko w pracy a tam na kawe mam nie całe 10 min :roll: Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ja właśnie wypiłam kawusię z bitą śmietaną :loveu: Ale resztę śmietany dałam Bogdanowi do zjedzenia, bo to już byłoby przegięcie :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='magdabroy']Ja właśnie wypiłam kawusię z bitą śmietaną :loveu: Ale resztę śmietany dałam Bogdanowi do zjedzenia, bo to już byłoby przegięcie :evil_lol:[/QUOTE] ale bym se zjadła bitą smietane :loveu: [quote name='marta.k9080']Niby jutro odwilż...:grab:[/QUOTE] u nas też .... ale jak nie bedzie padało to i tak idziemy po pracy z psami na spacerek :razz: Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='dOgLoV']ale bym se zjadła bitą smietane :loveu:[/QUOTE] Ja już nie mam, więc Ci nie dam :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 my pójdziemy nawet jak będzie padało:diabloti: Quote
łamAga Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='magdabroy']Ja już nie mam, więc Ci nie dam :eviltong:[/QUOTE] jutro se kupie :eviltong: [quote name='marta.k9080']my pójdziemy nawet jak będzie padało:diabloti:[/QUOTE] Ojjj taka desperatka to ja już nie sjetm .... ale kiedys sie "pływało" z psami :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ja nie lubię siedzieć w domu:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Marta, poproś babcię, żeby Ci zrobiła taką czapkę ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 moja babcia nie szydełkuje :evil_lol: dobranoc :) Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='marta.k9080']moja babcia nie szydełkuje :evil_lol: dobranoc :)[/QUOTE] Czego się nie robi dla wnuczki :razz: dobranoc :) Quote
Baski_Kropka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Wy tu pitu pitu o kawie, a ja bym chciala sie przywitać i fotki nowe zobaczyć :P Quote
Guest wolfheart Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Wy tu pitu pitu o kawie, a ja bym chciala sie przywitać i fotki nowe zobaczyć :P[/QUOTE] Witaj :) a foteczki są kilka stron wstecz;) u nas odwilż +1'C:roll: Rano Luna wybiegała się z Rocky'm ,a przed chwilą wróciłyśmy ze spacerku,ale tym razem nie pozwoliłam jej biegać,bo po porannych szarżach,ranka na łapce znów się otworzyła :roll: W nocy ma przymrozić,to rano będzie ślisko eh... Quote
łamAga Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 A My zdazylismy miec rano "śnieżny" spacer bo w dzień było +6 stopni i wszystko się rozleciało heh Quote
Guest wolfheart Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 oj to dużo +6,nasz śnieg raczej trochę poleży,bo naprawdę go bardzo dużo Quote
Guest wolfheart Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 cześć:p u nas +2'C:roll: Robi się mokro,a na chodnikach mamy błoto. Rano ,Lunka i Rocky pogonili 4 małe stadka saren:diabloti: Co chwilę trafialiśmy na nie,wyjątkowo wszystkie były dzisiaj na naszej trasie:diabloti: Przed chwilą przyszłyśmy ze spacerku:p Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 u nas nie dało sie dzisiaj isc na spacerek bo pada deszcz :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 u nas nic nie pada i nie zapowiadają na razie:lol: Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 fajnie macie .... u nas takie błoto jest że masakra , Neron sie chyba gdzieś na tym błocie musiał poślizgnąć bo strasznie utyka na prawą łepe :roll: Quote
Recommended Posts