Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 unikatowydiament dziękujemy i Wam również Wreszcie!Luna woli zabawę na dworze od zabawy w domu:multi:Zauważyłam,że ostatnio w domu się wycisza ,jest spokojna całą energię przenosi na spacery,wtedy aż jej się mordka śmieje:multi: Jutro mija rok od kiedy Lunka stała się moja:loveu: czyli ma też imieniny. Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='marta.k9080'] Jutro mija rok od kiedy Lunka stała się moja:loveu: czyli ma też imieniny. To wszystkiego najnajlepszego Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 M&S dziękujemy:p Lunka coś sobie burczy ,naprawdę musze ją kiedyś nagrać,pośmiejecie się. Quote
łamAga Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='marta.k9080']M&S dziękujemy:p Lunka coś sobie burczy ,naprawdę musze ją kiedyś nagrać,pośmiejecie się. Pewnie gada przez sen :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 dOgLoV czasami myślę,że ona się ze mnie nabija,mówię coś do niej a ona sobie burczy pod nosem:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 M&S szkoda,że nie ma tłumacza z psiego na ludzki:evil_lol: Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='marta.k9080']M&S szkoda,że nie ma tłumacza z psiego na ludzki:evil_lol: Szkoda........ Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 M&S choć może lepiej wszystkiego nie wiedzieć...:evil_lol: Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='marta.k9080']M&S choć może lepiej wszystkiego nie wiedzieć...:evil_lol: To też racja. Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 My już mówimy dobranoc:sleep: słodkich snów:p Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='marta.k9080']My już mówimy dobranoc:sleep: słodkich snów:p Dobranoc Quote
Guest wolfheart Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 To dzisiaj już minął roczek od kiedy Luna jest ze mną:loveu: szczerze z całego serca dziękuję ,za ten dzień. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 M&S dziękujemy za apetyczny torcik:p Właśnie wróciłyśmy ze spacerku. Lunka załapała o co chodzi z frisbee i łapie dysk w locie:multi: Nie poszłyśmy nad Wisłę jak planowałam ,ale może jutro dzisiaj jakoś nie miałam ochoty tak daleko iść. Quote
Guest wolfheart Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Sonka95 dziękujemy! rok temu o tej porze, zabawiałam małą zdezorientowana nową sytuacją kuleczkę,choć przyznam Lunka była niesamowicie dzielna, nawet nie piszczała w nocy i chętnie przyjmowała zaproszenie do wspólnej zabawy:loveu: Quote
Besti Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Heeeej :loveu: Zacofana jestem jakaś z Waszym wątkiem albo to Wy tak szybko klikacie na kalwiaturze:eviltong: Ale nadrobiłam wszystko. Co do drugiego psa ostatnio rozmawiam z tatą że z chęcią bym przygarnęła jakąś bide do towarzystwa Besti bo taka samotna jest czasami, na co mój mądry tata odpowiedział w żartach "przygarnij dwie... albo trzy! Bo co? Ma się tylko z jedną w kólko bawić?" :evil_lol: Łapka chyba już zdrowa? Quote
Guest wolfheart Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Besti w sumie Twój tata ma rację...mi się marzy piątka futerek:diabloti:(pewnie za lata świetlne będę je miała) łapeczka zdrowa,szwy wyjęte...tylko jeszcze ochraniamy bo rozcięcie pomiędzy skórą ,a poduszką wolniej się goi..ale Lunki nie boli bo szarżuje jak dzika.Lunka dostała dwie pary różowych skarpetek dziecięcych...uroczo wygląda. Quote
Besti Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Dwie ręce i 5 psów? To może być ciekawe:razz: Dobrze że z Luniastą już lepiej, zawsze sobie radzi więc i tym razem gładko poszło:) Quote
Gezowa Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='marta.k9080']Besti w sumie Twój tata ma rację...mi się marzy piątka futerek:diabloti:(pewnie za lata świetlne będę je miała) Mi póki co max 4 :). Jednego już mam, więc jeszcze dwa z rodo (bo chcę konkretną rasę, a w Polsce psiaków w tym typie niestety nie ma :() i jeden kundelek :). A właściwie nie kundelek tylko jakiś chart w typie, przygarnięty i potrzebujący pomocy :). Dalekie, bardzo dalekie plany... A może jeszcze do tego hodowla... :lol::lol: Ja Was porządniej ogarnę jutro, bo za dużo czytania... zaległości sobie narobiłam ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Besti zawsze marzyłam o stadzie...tylko musiała bym wygrać milion w Lotto i kupić domek z wielkim ogrodem i najlepiej blisko lasu:evil_lol: Gezowa a jaką rasę konkretnie chodzi co jej nie ma w PL?bo chyba nie doczytałam na Twoim wątku:oops: M&S dzień dobry Luna beknęła przed chwilą głośno i wyraźnie:evil_lol: Quote
Gezowa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Znaczy rasa jest, ale nie ma psiaków w typie rasy coby przygarnąć. Chyba, że prosto z Hiszpanii, ale tam to jest masakra z chartami i chartopodobnymi... :shake:. Podenco z Ibizy - w Polsce był chyba jeden czy dwa mioty i to lata temu... Nie wiem dlaczego, ale rasa się nie przyjęła. Podobnie jest z Psem Faraona - ale ich jest trochę więcej chyba niż podenków. Ostatni miot był w 2011 roku. Jestem w kontakcie z Polską i Czeską hodowlą, bo chcę się dowiedzieć o nich jak najwięcej :). Ciągle mam wrażenie, ze wiem zbyt mało, aby podjąć decyzję, że na pewno ta rasa będzie w moim domu jako druga :). No i chciałabym spotkać na żywo te psiaki, poznać je, zobaczyć, ocenić ich charakter... Ale na razie się nie dogadałam w kwestii gdzie można złapać hodowców. Wiem, że Pani z Czeskiej hodowli często bywa na Polskich wystawach, ale raczej na południu :) Quote
Recommended Posts