Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Luna ma tylko 2 obroże(oprócz kolców i zacisku i pół-zacisku,ale to są łańcuszki więc się nie liczą:diabloti:) więc MUSI mieć jeszcze jedną,bo szelek ma 3:cool3:

Posted

Neron ma dwie obroże plus łańcuszek a Qwendi ma jedną i już z lekka zepsutą no i dwie mam do nich takie świecące z diodami led ale nie wiem czy kiedykolwiek ich użyje hehe :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

jak na mój gust to ta z Kubusiem jest za słitasna,ja wezmę chyba różową(mam aż trzy odcienie do wyboru):evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak na mój gust to ta z Kubusiem jest za słitasna,ja wezmę chyba różową(mam aż trzy odcienie do wyboru):evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

Mi taka do Nerona pasuje , on jest taki dzieciuch słitaśny :diabloti: ale wezmę chyba w pomarańczowym kolorze :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

będzie wyglądać bardzo przekornie na nim:evil_lol:

walczę ze sobą,żeby nie kupić teraz tej obroży,raczej na wiosnę...ale z drugiej strony,chcę ją mieć już:placz::roll::diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']będzie wyglądać bardzo przekornie na nim:evil_lol:

walczę ze sobą,żeby nie kupić teraz tej obroży,raczej na wiosnę...ale z drugiej strony,chcę ją mieć już:placz::roll::diabloti:[/QUOTE]

eeee tam do wiosny chcesz czekać ? a jak wtedy już ich nie będzie ? :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']eeee tam do wiosny chcesz czekać ? a jak wtedy już ich nie będzie ? :diabloti:[/QUOTE]

i to jest (niestety) doskonała wymówka:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

miałam kupić smycz z Juliusa...no k**** oszaleję chyba:placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ale nie bardziej niż kawy ? :evil_lol:[/QUOTE]
kawę jeszcze mam:diabloti: