Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hello :)

u nas zima w pełni -8'C i mroźny wiatr:diabloti:
Rano Luna zachęcona przed kolegę-Eddiego posmakowała g*wna (od dzika) ,za co dostała strzała w doopę i ma zakaz całowania mnie dzisiaj.
Pierwszy raz tego skosztowała i ostatni.:mad:

Na drugim spacerku walczyłam z głupią piłką na głupiej gałęzi jakieś 7m nade mną.Zahaczyła się piłka na sznurku i spaść nie chciała.Znalazłam mega ciężki i długi kij,a raczej gałąź i przez 10 min machałam tym,aż piłka spadła.Rąk nie czuję:evil_lol:

:p

Guest wolfheart
Posted

za lód to podziękuję ,jest wystarczająco ślisko:evil_lol:

nasza piłeczka jest z Trixie,kosztowała 9zł;)

Posted

marta.k9080 napisał(a):
za lód to podziękuję ,jest wystarczająco ślisko:evil_lol:

nasza piłeczka jest z Trixie,kosztowała 9zł;)

ooo to bym wolała nawet tą z trixie :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja kupowałam w dzień darmowej dostawy,jak robiłam Lunie paczkę na święta :) mają spory wybór i ogólnie zadowolona byłam z zakupów :razz:

Guest wolfheart
Posted

cebulę to ja jadam tylko podsmażaną :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

a naszych zabawek inne psy nie dotykają bo Luna dałaby im porządny wpie*dol :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

co do zabawek to Luna jest bardzo sumienna w pilnowaniu ich,szczególnie jak na horyzoncie pojawia się inny pies:evil_lol: Jak idziemy w trójkę,to wszystkie psy chcą łapać piłkę/frisbee ,ale zarówno Rocky jaki i Eddy tylko biegną,a złapanie zabawki należy do Luny:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ta gałąź co nią machałam miała z 5m i była ciężka ,ale cóż tak mi szkoda było zostawić zabawkę,tym bardziej że mamy ją od miesiąca dopiero:evil_lol:
na ziemi to Luna musi sama poszukać,no chyba ,że szlag mnie trafia bo za długo to trwa to idę jej pomóc:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
też z nosem przy ziemi szukasz piłeczki ?? :diabloti:

a wiesz,że nie próbowałam tej metody...dotąd polegałam na oczach :diabloti:

no hej :)
u nas -10'C:diabloti: właśnie wróciłyśmy z 2,5h spacerku,odkryłyśmy nową ścieżkę,dość stromą ale mamy wprawę więc dobrze nam się szło. Z okazji Dnia Babci ,Lunka zaprosiła babcię do zabawy,przyniosła piłeczkę i babcia jej rzucała,a Luna łapała,aportowała i ciągle wpychała zabawkę w dłonie babci.Była przy tym niesamowicie urocza.Babcia się naśmiała prawie do łez ,a Luna wywiesiła język do ziemi :evil_lol::p
Babunia za to (jak to babcia) zasypała nas jedzeniem,ciastem,cukierkami i smaczkami dla Luny:loveu: Chyba dzisiaj pęknę ,a jeszcze tyle żarcia jest...:razz: