*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 marta.k9080 napisał(a):może i tak,dla mnie ogólnie mięso jest obrzydliwe;) No właśnie ;) To tak jakbym miała z Tobą rozmawiać o smaku tatara :diabloti: Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a):Ale nie porównuj ryby i mięsa :eviltong: nie porównuje , to taka dygresja była .... Quote
vege* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a): Co Wam tam śmierdzi? :hmmmm: Flaki, nerki to owszem, mogą śmierdzieć jak się je gotuje. Ale od kiedy gotowane mięso śmierdzi?? Każde mięso jak się je gotuje to śmierdzi :diabloti: dOgLoV napisał(a): ostatnio obierałam głowie karpia i jak poczułam zapach to bym sie schaftowała , musiałam wyjść zawiazac se nos recznikiem i wróciłam do obierania :diabloti: szacun za samo dotknięcie tego :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a):nie porównuje , to taka dygresja była .... Dygresja to będzie, jak zaraz się zawinę spać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 vege* napisał(a):Każde mięso jak się je gotuje to śmierdzi :diabloti: Ja jestem mięsożercą i mi żadne mięso nie śmierdzi :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Luna czasami zjada makrelę,ale chyba długo bym jej rybą nie żywiła,to nie jest jej ulubiony pokarm Quote
kalyna Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Aga, skąd Ty spadłaś :O nigdy nie jadłaś galatu? bo to się u nas tak nazywa? pychotka :loveu: Quote
vege* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 marta.k9080 napisał(a):Luna czasami zjada makrelę,ale chyba długo bym jej rybą nie żywiła,to nie jest jej ulubiony pokarm nuka bardzo lubi ryby ale karm rybnych już nie :shake: magdabroy napisał(a):Ja jestem mięsożercą i mi żadne mięso nie śmierdzi :eviltong: mi tak śmierdzi xD moja mama jak kiedyś żołądki dla siebie gotowała to goownem mi zalatywało :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Mi kaczka, gęś i indyk śmierdzi :lol: ale najbardziej to kaczka . :P Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 vege* napisał(a):nuka bardzo lubi ryby ale karm rybnych już nie :shake: karmy jeszcze takiej nie kupowałam,ale wątpię żeby Luna zjadła,w ogóle ona sporadycznie zjada karmę Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 vege* napisał(a):Każde mięso jak się je gotuje to śmierdzi :diabloti: szacun za samo dotknięcie tego :evil_lol: nie jest najgorzej , ale jak ostatnio obierałam i złapałam w rękę oko to aż mi sie cofnęło , nie wiedziałam ze teściowa oczu nie wydłubała :roll: ogólnie to zawsze Sebek ma to robić ale on nie dotknie nawet tego wiec ja robie to za niego żeby teściowa nie powiedziała ze wszystko sama musi do psów zrobić .... magdabroy napisał(a):Dygresja to będzie, jak zaraz się zawinę spać :evil_lol: to będzie już szczyt dygresji :eviltong: magdabroy napisał(a):Ja jestem mięsożercą i mi żadne mięso nie śmierdzi :eviltong: ja też jestem mięsożercą a mi śmierdzi , oczywiscie tylko surowe i gotowane .... marta.k9080 napisał(a):Luna czasami zjada makrelę,ale chyba długo bym jej rybą nie żywiła,to nie jest jej ulubiony pokarm zapach makreli to ja uwielbiam :loveu: wędzonej of corse :loveu: Moje psy zabiły by za rybę .... Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a): to będzie już szczyt dygresji :eviltong: Padam na twarz, więc musisz mi wybaczyć :roll: Quote
angineuuka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 ja rok temu sama patroszyłam ryby na święte, więc żadne oczy nie są dla mnie obleśne xd Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a):zapach makreli to ja uwielbiam :loveu: wędzonej of corse :loveu: Moje psy zabiły by za rybę .... Luna ostatnio wysępiła paluszki rybne od mojej babci,ale tam nie ma 100% ryby rzecz jasna Quote
vege* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 marta.k9080 napisał(a):karmy jeszcze takiej nie kupowałam,ale wątpię żeby Luna zjadła,w ogóle ona sporadycznie zjada karmę Ja nukę ostatnio przerzuciłam już tylko na karmę bo musi schudnąć ze 3 kg :roll: dOgLoV napisał(a):nie jest najgorzej , ale jak ostatnio obierałam i złapałam w rękę oko to aż mi sie cofnęło , nie wiedziałam ze teściowa oczu nie wydłubała :roll: ogólnie to zawsze Sebek ma to robić ale on nie dotknie nawet tego wiec ja robie to za niego żeby teściowa nie powiedziała ze wszystko sama musi do psów zrobić .... Ja bym nie dotknęła tego i tak, najwyżej by Nuka nie dostała tego do jedzenia :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a):Padam na twarz, więc musisz mi wybaczyć :roll: wybaczam :diabloti: "moja" Ty dygresjo :diabloti: Angi napisał(a):ja rok temu sama patroszyłam ryby na święte, więc żadne oczy nie są dla mnie obleśne xd a idz w cholerę , ja za miętka jestem na takie coś :shake: marta.k9080 napisał(a):Luna ostatnio wysępiła paluszki rybne od mojej babci,ale tam nie ma 100% ryby rzecz jasna paluszki rybne to pomieszanie i zmielenie wszystkiego co sie da :roll: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 kalyna napisał(a):Aga, skąd Ty spadłaś :O nigdy nie jadłaś galatu? bo to się u nas tak nazywa? pychotka :loveu: Aga jest ślepa i pewnie nie widziała Twojego posta :evil_lol: A teraz mi się przypomniała, że jakiś czas temu Aga pisała, że jada galaretkę z octem :mad: Tylko nie pamiętam dnia i galerii, w której to pisała :roll: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 marta.k9080 napisał(a):dobranoc:lol: Pa pa :hand: Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 nooooooo to pisz ze galat qólwa a nie jakieś galaretki i ja se wyobrazam uj wie co :eviltong: pewnie ze jadam galat , uwielbiam go ale drobiowy :P i fakt , nie widziałam Twojego postu kalyna :oops: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a):nooooooo to pisz ze galat qólwa a nie jakieś galaretki i ja se wyobrazam uj wie co :eviltong: pewnie ze jadam galat , uwielbiam go ale drobiowy :P i fakt , nie widziałam Twojego postu kalyna :oops: Wtedy też napisałam, że "galaretka" i wiedziałaś o co chodzi :eviltong: A ja wolę wieprzową niż drobiową :) Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Ja wolę drobiowa bo mięso jest delikatniejsze .... Quote
angineuuka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 ja znam wersję GALET a nie galat hahaha Quote
kalyna Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a):Aga jest ślepa i pewnie nie widziała Twojego posta :evil_lol: A teraz mi się przypomniała, że jakiś czas temu Aga pisała, że jada galaretkę z octem :mad: Tylko nie pamiętam dnia i galerii, w której to pisała :roll: :roflt::roflt: rzeczywiście wzrok jej nawala :lol: no patrz... sama nie wie co je :lol: dOgLoV napisał(a):nooooooo to pisz ze galat qólwa a nie jakieś galaretki i ja se wyobrazam uj wie co :eviltong: pewnie ze jadam galat , uwielbiam go ale drobiowy :P i fakt , nie widziałam Twojego postu kalyna :oops: buahahaha Aga, ale masz wyobraźnię :lol: Buu drobiowy jest feee... my robimy tylko z wieprzowiny :loveu: Ale na szczęście Magda czuwa :) Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 hahahahhaa przez tą bujną wyobraźnie połowy rzeczy nie jadam :eviltong: Quote
Recommended Posts