Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dobry :) u nas -7'C :razz: tylko wiatr nieprzyjemnie pizga przed chwilą wróciłyśmy ze spacerku ,a teraz robię sobie pizzę Riggę :p Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 A ja zjadłam właśnie galaretkę z nóżek, sałatkę wiejską i frankfuterkę :loveu: Ale pizze też bym zjadła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 a ja bym zjadła arbuza i truskawki:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 marta.k9080 napisał(a):a ja bym zjadła arbuza i truskawki:evil_lol: O tej porze roku, to ani arbuz ani truskawki nie smakują tak jak powinny :shake: Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dlatego obejdę się smakiem:roll: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a):galaretkę z nózek ???? a co to ???? Galaretka ze świńskich nóżek ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Ja Lunie kupuję czasami tą galaretkę. Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a):Galaretka ze świńskich nóżek ;) Qurwa obrzydziłaś mi chipsy :roll: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 marta.k9080 napisał(a):Ja Lunie kupuję czasami tą galaretkę. Ja sama gotuję ;) dOgLoV napisał(a):Qurwa obrzydziłaś mi chipsy :roll: Czemu? Przecież nie gotuję świńskich racic, tylko golonko i tyle :) Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a): Przecież nie gotuję świńskich racic, tylko golonko i tyle :) nie znosze widoku golonki a co dopiero to jesc fujjj .... marta ile dałaś za ten amortyzator ?;) Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a):nie znosze widoku golonki a co dopiero to jesc fujjj .... Ja bym Cię karmić nie mogła :shake::eviltong: Quote
angineuuka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a):galaretkę z nózek ???? a co to ???? a ty to ze wsi, że nie znasz? :P dOgLoV napisał(a):Qurwa obrzydziłaś mi chipsy :roll: nie wiem co tu jest takiego, żeby obrzydzić :p Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Angi napisał(a):a ty to ze wsi, że nie znasz? :P nie wiem co tu jest takiego, żeby obrzydzić :p Aga jest zacofana :evil_lol: Ja też nie :) Dodam, że nawet Theoś wczoraj próbował i mu smakowała :) Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a): marta ile dałaś za ten amortyzator ?;) 19zł :lol: Quote
vege* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a):Ja bym Cię karmić nie mogła :shake::eviltong: Ze mną byś miała jeszcze trudniej :diabloti: Mnie sama nazwa już obrzydza, moja babcia to kiedyś robiła i moja mama lubi to jest, ale zawsze wyglądało obrzydliwie, bo ta galareta jest taka obleśna i dla mnie to cholernie śmierdziało :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a):Ja bym Cię karmić nie mogła :shake::eviltong: no raczej nie :eviltong: Angi napisał(a):a ty to ze wsi, że nie znasz? :P nie wiem co tu jest takiego, żeby obrzydzić :p jak bym była ze wsi to bym sie raczej własnie znała :eviltong: Jak co , ta ochydna gruba obleśna skóra a feeeeeeeeeeeeeee .... magdabroy napisał(a): Dodam, że nawet Theoś wczoraj próbował i mu smakowała :) Jak ja byłam mała to też jadłam co mi mama dała :eviltong: marta.k9080 napisał(a):19zł :lol: pytam bo dzisiaj w tesco widziałam za 18 zł , w ogole tam zawsze w takich koszach sa przecenione rzeczy i były np piłki na sznurku za 8 zł , smycze za 15scie zlotych zestaw piłka tenisowa plus zabawka piszczaca plus zestaw smaczków za 10 zł :diabloti: vege* napisał(a): cholernie śmierdziało :evil_lol: to też :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a):pytam bo dzisiaj w tesco widziałam za 18 zł , w ogole tam zawsze w takich koszach sa przecenione rzeczy i były np piłki na sznurku za 8 zł , smycze za 15scie zlotych zestaw piłka tenisowa plus zabawka piszczaca plus zestaw smaczków za 10 zł :diabloti: w naszym Tesco nie ma takich okazji :roll: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a): jak bym była ze wsi to bym sie raczej własnie znała :eviltong: Jak ja byłam mała to też jadłam co mi mama dała :eviltong: to też :roll: Ja nie jestem ze wsi, a to znam :eviltong: A ja młodego nie zmuszałam. Sam przyszedł i otwierał buzię :eviltong: Co Wam tam śmierdzi? :hmmmm: Flaki, nerki to owszem, mogą śmierdzieć jak się je gotuje. Ale od kiedy gotowane mięso śmierdzi?? Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a):Ale od kiedy gotowane mięso śmierdzi?? dla mnie od zawsze,jak gotuję Lunie skrzydełka czy coś tam to mi niedobrze,a wieprzowina (zapach) to już w ogóle wywołuje u mnie odruch wymiotny Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 marta.k9080 napisał(a):dla mnie od zawsze,jak gotuję Lunie skrzydełka czy coś tam to mi niedobrze,a wieprzowina (zapach) to już w ogóle wywołuje u mnie odruch wymiotny Ty nie jadasz mięsa, więc z Tobą jest troszkę inaczej ;) Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a):Ja nie jestem ze wsi, a to znam :eviltong: A ja młodego nie zmuszałam. Sam przyszedł i otwierał buzię :eviltong: Co Wam tam śmierdzi? :hmmmm: Flaki, nerki to owszem, mogą śmierdzieć jak się je gotuje. Ale od kiedy gotowane mięso śmierdzi?? No to ja pewnie też tak robiłam bo mi smakowało , ja nie twierdze ze nie zjem golonki bo nie lubię , moze i nawet bardzo bym lubiła ale nie zjem bo mnie sama myśl o tym że mogła bym ją wziąć do buzi obrzydza :shake: smierdzi , ostatnio obierałam głowie karpia i jak poczułam zapach to bym sie schaftowała , musiałam wyjść zawiazac se nos recznikiem i wróciłam do obierania :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dOgLoV napisał(a):No to ja pewnie też tak robiłam bo mi smakowało , ja nie twierdze ze nie zjem golonki bo nie lubię , moze i nawet bardzo bym lubiła ale nie zjem bo mnie sama myśl o tym że mogła bym ją wziąć do buzi obrzydza :shake: smierdzi , ostatnio obierałam głowie karpia i jak poczułam zapach to bym sie schaftowała , musiałam wyjść zawiazac se nos recznikiem i wróciłam do obierania :diabloti: Ale nie porównuj ryby i mięsa :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 magdabroy napisał(a):Ty nie jadasz mięsa, więc z Tobą jest troszkę inaczej ;) może i tak,dla mnie ogólnie mięso jest obrzydliwe;) Quote
Recommended Posts