łamAga Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):współczuję,ja też nie mam lekko:evil_lol: bezczelne dziewczę położyło się obok mnie...zdechnę. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):współczuję,ja też nie mam lekko:evil_lol: bezczelne dziewczę położyło się obok mnie...zdechnę. Nie ładnie tak o dziewczynce mówić :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 nie wiem co się dzieje w jej doopce ,ale nie zapowiada się dobrze:evil_lol: oby nie zagęszczała powietrza w nocy,bo śpimy razem w łóżku:tard: Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 dzisiejszy spacerek był znowu bardzo udany:multi:od rzucania ringiem odpadnie mi kiedyś ręka... Jutro planuję pójść na łąki przy Wiśle,tak dla urozmaicenia.... Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Witanko:) My też byliśmy dzisiaj w lesie jak jeszcze było ciemno :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 M&S masz latarkę?ja lubię po ciemku łazić,ale jakoś przyzwyczaiłyśmy się do spacerku ok 7.20 i to za chwilę jasno się robi już... Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='marta.k9080']M&S masz latarkę?ja lubię po ciemku łazić,ale jakoś przyzwyczaiłyśmy się do spacerku ok 7.20 i to za chwilę jasno się robi już... Jest śnieg, więc nie muszę chodzić z latarką. Ja byłam o 6.30 w lesie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 M&S ja się boję ,że nie zauważę jakiegoś świństwa i Lunka się pokaleczy na drodze,już wystarczająco wycierpiała przez poranione łapki. Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 U nas niestety trzeba uważać. Teraz dzień robi się coraz dłuższy...Latem to wychodziłyśmy 4.45/5.00 Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Zimę lubię najbaaaaaardziej:loveu: choć letnie spacery tuż po wschodzie słońca są świetne Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Nieeeeeeeeeee, ja jestem ciepłolubne stworzenie i kocham lato!!!!! Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Chciałabym zacząć biegać z Lunką na wiosnę...tak na próbę to ładnie biegła ze mną,ale wyprzedza i to musimy poćwiczyć,że biegniemy obok siebie,bo w przeciwnym wypadku będę całowała glebę co chwilę.:Dog_run: Quote
Sonka95 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Przećwiczycie bieganie obok siebie i będzie super :multi: ... moja to ładnie biega , chociaż zdarzają się jej odpały , że zaczyna ciągnąć przed siebie ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Sonka95 Będziemy ćwiczyć,ale to jak śniegu nie będzie bo za ślisko teraz jest ,a ja wolała bym pozostać w jednym kawałku:evil_lol: Luna wypruła do przodu bo wystraszyła się naszego nowego sąsiada,ale on był ubrany po roboczemu w strasznie jaskrawy kombinezon,i wszedł za nami otrzepując buty ,ze śniegu więc ją nawet rozumiem.... Za to na popołudniowym spacerku była dzielna chociaż na naszej trasie zaroiło się od ludzi,ze sankami,na nartach itp ,zachowujących się jak banda rozkrzyczanych dzikusów. Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 dOgLoV cześć:p Luna ostatnio z zamiłowaniem przesiaduje w łazience:stupid: Quote
łamAga Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='marta.k9080']dOgLoV cześć:p Luna ostatnio z zamiłowaniem przesiaduje w łazience:stupid: moze sie czegoś boi ?:roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 dOgLoV wątpię...czego?w mieszkaniu?:hmmmm: Jak była histeryczką to tam nie siedziała,więc teraz raczej się nie boi...Równie chętnie przebywa w przedpokoju. Wcześniej miała fazę na kuchnię...no ale żeby łazienka:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Kiedyś słyszałam że jak pies sie czegoś boi to ucieka do łazienki i dlatego tak pomyślałam ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 dOgLoV też tak na początku pomyślałam,ale to mi nie pasuje,wiem kiedy ona się boi:roll: Chyba ma taki kaprys po prostu... śmieszne jest to,że każdy kto wchodzi do łazienki ma podglądacza:evil_lol: M&S może chociaż my nie dogrzewamy zbyt wiele...ja nie znoszę ogrzewania bo mnie zatoki aż bolą... Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 M&S myślisz?jak dla większości ludzi...nie ma to jak rozmyślanko na klopie:evil_lol: Quote
Recommended Posts