Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
współczuję,ja też nie mam lekko:evil_lol:
bezczelne dziewczę położyło się obok mnie...zdechnę.

Nie ładnie tak o dziewczynce mówić :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

nie wiem co się dzieje w jej doopce ,ale nie zapowiada się dobrze:evil_lol: oby nie zagęszczała powietrza w nocy,bo śpimy razem w łóżku:tard:

Guest wolfheart
Posted

dzisiejszy spacerek był znowu bardzo udany:multi:od rzucania ringiem odpadnie mi kiedyś ręka...
Jutro planuję pójść na łąki przy Wiśle,tak dla urozmaicenia....

Guest wolfheart
Posted

M&S
masz latarkę?ja lubię po ciemku łazić,ale jakoś przyzwyczaiłyśmy się do spacerku ok 7.20 i to za chwilę jasno się robi już...

Posted

[quote name='marta.k9080']M&S
masz latarkę?ja lubię po ciemku łazić,ale jakoś przyzwyczaiłyśmy się do spacerku ok 7.20 i to za chwilę jasno się robi już...

Jest śnieg, więc nie muszę chodzić z latarką. Ja byłam o 6.30 w lesie :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

M&S
ja się boję ,że nie zauważę jakiegoś świństwa i Lunka się pokaleczy na drodze,już wystarczająco wycierpiała przez poranione łapki.

Guest wolfheart
Posted

U nas niestety trzeba uważać.
Teraz dzień robi się coraz dłuższy...Latem to wychodziłyśmy 4.45/5.00

Guest wolfheart
Posted

Zimę lubię najbaaaaaardziej:loveu: choć letnie spacery tuż po wschodzie słońca są świetne

Guest wolfheart
Posted

Chciałabym zacząć biegać z Lunką na wiosnę...tak na próbę to ładnie biegła ze mną,ale wyprzedza i to musimy poćwiczyć,że biegniemy obok siebie,bo w przeciwnym wypadku będę całowała glebę co chwilę.:Dog_run:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95
Będziemy ćwiczyć,ale to jak śniegu nie będzie bo za ślisko teraz jest ,a ja wolała bym pozostać w jednym kawałku:evil_lol:

Luna wypruła do przodu bo wystraszyła się naszego nowego sąsiada,ale on był ubrany po roboczemu w strasznie jaskrawy kombinezon,i wszedł za nami otrzepując buty ,ze śniegu więc ją nawet rozumiem....

Za to na popołudniowym spacerku była dzielna chociaż na naszej trasie zaroiło się od ludzi,ze sankami,na nartach itp ,zachowujących się jak banda rozkrzyczanych dzikusów.

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
cześć:p

Luna ostatnio z zamiłowaniem przesiaduje w łazience:stupid:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
wątpię...czego?w mieszkaniu?:hmmmm:
Jak była histeryczką to tam nie siedziała,więc teraz raczej się nie boi...Równie chętnie przebywa w przedpokoju.
Wcześniej miała fazę na kuchnię...no ale żeby łazienka:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
też tak na początku pomyślałam,ale to mi nie pasuje,wiem kiedy ona się boi:roll:
Chyba ma taki kaprys po prostu...
śmieszne jest to,że każdy kto wchodzi do łazienki ma podglądacza:evil_lol:

M&S
może chociaż my nie dogrzewamy zbyt wiele...ja nie znoszę ogrzewania bo mnie zatoki aż bolą...

Guest wolfheart
Posted

M&S
myślisz?jak dla większości ludzi...nie ma to jak rozmyślanko na klopie:evil_lol: