łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 buahahahahahahahahhaahahaha oplułam monitor :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dobranoc :) Tobie Aga miłej pracy:lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 marta.k9080 napisał(a):dobranoc :) Tobie Aga miłej pracy:lol: dziękuję :) kolorowych życzę ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 no hej u nas pada oczywiście:roll: wszystko zafajdane błotem,łącznie z flexi:diabloti: rano byli z nami Rocky i Edi,a popołudniu poszłyśmy same,Luna coś się kręci i nie może sobie miejsca znaleźć ,a przed chwilą wyła do karetki jadącej na sygnale:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 hejka ;) u nas też od samego rana leje :shake: Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 nasza ścieżka spacerowa jest już tak wydeptana ,że można się utopić w błocie dosłownie:evil_lol: mama zapomniała kupić mi Cremone:placz: Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 marta.k9080 napisał(a):nasza ścieżka spacerowa jest już tak wydeptana ,że można się utopić w błocie dosłownie:evil_lol: mama zapomniała kupić mi Cremone:placz: ja nawet nie wiem , jak wstaję to juz jest ciemno i nie ma szans na spacerek :roll: ojojoj ja mam całą paczkę mogę Ci dać :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 coś się nie chce wsypać do mojej kawy:mad:no trudno wypiję czarną... Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 marta.k9080 napisał(a):coś się nie chce wsypać do mojej kawy:mad:no trudno wypiję czarną... hahahaahha :diabloti: Quote
Sonka95 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 U nas taka sama deszczowa pogoda :shake: Hehehe Sona to wyje tylko jak ktoś wraca do domu :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Jutro od 16.00 do soboty rana ma padać...no super:shake: Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 od trzech miesięcy niemal codziennie chodzę w kaloszach,już mi obrzydło:shake: Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 marta.k9080 napisał(a):od trzech miesięcy niemal codziennie chodzę w kaloszach,już mi obrzydło:shake: wczoraj u weta widziałam laske miała takie fajne kalosze , takie bym właśnie chciała , dół z gumy a góra z takiego grubszego materiału na górze z sznurowadłem .... Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 ja mam takie z lateksu bo w tych z twardej gumy nie mogłam chodzić,myślałam że mi stopy odpadną z bólu Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 marta.k9080 napisał(a):ja mam takie z lateksu bo w tych z twardej gumy nie mogłam chodzić,myślałam że mi stopy odpadną z bólu Ja kupiłam takie mega wysokie z gumy ale ani razu ich jeszcze nie miałam na nogach :shake: Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja kupiłam takie mega wysokie z gumy ale ani razu ich jeszcze nie miałam na nogach :shake: no ja właśnie takich wysokich cierpiałam,nie mogłam ustać tak mnie pięta napierdzielała:shake: Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 dOgLoV napisał(a):dam je teściowej :diabloti: słusznie:p Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 no hej :) ciekawy spacer miałyśmy rano:diabloti: Stoimy sobie wszyscy na naszym punkcie widokowym i nagle Rocky daje w długą...zaczął po chwili szczekać i tak szczekał prawie 2h!Najpierw czekaliśmy ok 40min na niego,kręciliśmy się po polu ,gwizdaliśmy itp,a później poszliśmy go szukać.Żaby dojść do miejsca gdzie Rocky darł papę,trzeba okrążyć las,przeskoczyć wąską rzeczkę i trochę się powspinać :diabloti: No ale co to dla nas... Uciekinier po 2h dał się złapać,a raczej sam przyszedł skuszony żarciem. Nie wiem na co szczekał tyle czasu ,albo na lisa, albo co bardziej prawdopodobne ,na dzika. Wszystkie trzy(ja,pańcia Rocky'ego i pańcia Eddiego) wyglądałyśmy jak...szkoda gadać.Psy też nie lepiej:diabloti: Jak zaczęłyśmy spacer o 8.00 tak skończył się o 11.30:diabloti: Niedawno wróciłam z Luną z popołudniowego spacerku,jeszcze se dziewczyna sarnę pogoniła,ma krzepę:diabloti: Teraz zjadam obiad,sałatkę z rukolą,mozzarellą i papryką i frytki :) A Luna dostała kość. Fajnie było:p Quote
łamAga Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 No to spaceru nie zazdroszczę :diabloti: frytki mmmmmm .... Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 dOgLoV napisał(a):No to spaceru nie zazdroszczę :diabloti: frytki mmmmmm .... ja nie narzekam,adrenalina to jest to:diabloti: już zjadłam i mam Cremone:multi::evil_lol: Quote
łamAga Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 marta.k9080 napisał(a):ja nie narzekam,adrenalina to jest to:diabloti: już zjadłam i mam Cremone:multi::evil_lol: mniami :diabloti: ja właśnie piję kawkę z cremoną :diabloti: Quote
Recommended Posts