Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']dOgLoV

a ta nasza Vetka,to też fajna babka jest,no ale Lunka to wrażliwiec i pamiętliwa istotka.
Ostatnio nie była na czczo i nie zwymiotowała,ale musi przeczekać.

Wolę mozarellę,ale akurat miałam sałatkę z fetą,to sobie zjadłam:eviltong: Lunka dostała w zamian takie małe,malutkie psie-ciastko.

psy sa pamietliwe i to bardzo ;)

ja sery to tylko żółte :eviltong:

jak Neron ma cokolwiek robione to zawsze mam mówione ze musi być na czczo , koniecznie ....

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
ja wtedy powiedziałam Vetce ,że Luna jadła już(jakieś 8godzin przed zabiegiem) i Vetka powiedziała,że w takim razie poda głupiego jasia i zszyje ranę.Gorzej jakby miała dostać jakąś dużą dawkę narkozy wtedy to bezwzględnie na czczo.
I powiedziała,że Lunka b.ładnie znosi głupiego jasia,nawet nie zasnęła tylko była spokojna,nie wymiotowała,nie reagowała jakoś specjalnie....

Guest wolfheart
Posted

:multi: mogę tylko pochwalić!Lunka baaardzo dzielnie zniosła zdejmowanie szwów,bez głupiego jasia!Przytuliła się do mnie i bardzo grzecznie pozwoliła Vetce zdjąć wszystkie szwy,a potem ciekawa obwąchała nożyczki i nawet pozwoliła się pogłaskać.Ale byłam z niej dumna!:loveu:

Guest wolfheart
Posted (edited)

czasami chce mi się płakać z radości ,jak Lunka robi taki duży krok do przodu w walce ze swoimi obawami:loveu: i wtedy patrzy na mnie jakby chciała powiedzieć "widzisz udało mi się":loveu:

u nas znowu sypie śnieg..

Edited by marta.k9080
Posted

[quote name='marta.k9080']dOgLoV
ja wtedy powiedziałam Vetce ,że Luna jadła już(jakieś 8godzin przed zabiegiem) i Vetka powiedziała,że w takim razie poda głupiego jasia i zszyje ranę.Gorzej jakby miała dostać jakąś dużą dawkę narkozy wtedy to bezwzględnie na czczo.
I powiedziała,że Lunka b.ładnie znosi głupiego jasia,nawet nie zasnęła tylko była spokojna,nie wymiotowała,nie reagowała jakoś specjalnie....

Jakby zwierzę (człowiek też) jadł coś przed podaniem narkozy, to kończy się to zazwyczaj wymiotami ;) Dlatego trzeba być na czczo, żeby organizm dobrze reagował ;)

Brawa dla Lunki za odwagę :)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy
jednak Lunka nie wymiotowała,Vetka bardzo chwaliła jej reakcję na głupiego jasia.Za to przy sterylce będziemy oczywiście bezwzględnie przestrzegać zasady pozostania za czczo.

Jutro szykuje się nam świetny spacer:multi:

Guest wolfheart
Posted

M&S
zawsze jak jest dużo śniegu to szalejemy w najlepsze:multi: wtedy poranny spacerek trwa jakieś 2h

Posted

[quote name='marta.k9080']M&S
zawsze jak jest dużo śniegu to szalejemy w najlepsze:multi: wtedy poranny spacerek trwa jakieś 2h

Wrrrrrrrrrrrrrrrr, a ja będę w pracy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

M&S
powołaj się na nasz rejon,u nas są;):evil_lol:

dOgLoV
zasłużyła:loveu:

Guest wolfheart
Posted

M&S
ależ ja absolutnie nie chcę demoralizować:grins:
Odbijesz sobie w weekend...

Posted

[quote name='marta.k9080']M&S
ależ ja absolutnie nie chcę demoralizować:grins:
Odbijesz sobie w weekend...

To mi sie podoba:evil_lol: już jestem zdemoralizowana:eviltong:

mam nadzieje, że sobie odbijemy;)

Guest wolfheart
Posted

Luna puszcza smrodki..chyba okno otworzę:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

musi zaczekać do 21.30:diabloti: ,kiedyś zabierałam ją na spacer myśląc ,że to natura wzywa,ale nie załatwiała się...ona tak tylko sobie smrodzi

Posted

marta.k9080 napisał(a):
musi zaczekać do 21.30:diabloti: ,kiedyś zabierałam ją na spacer myśląc ,że to natura wzywa,ale nie załatwiała się...ona tak tylko sobie smrodzi

Jak Qwendi puści bąka to klękajcie narody , nie idzie wysiedzieć :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

współczuję,ja też nie mam lekko:evil_lol:
bezczelne dziewczę położyło się obok mnie...zdechnę.