łamAga Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']dOgLoV a ta nasza Vetka,to też fajna babka jest,no ale Lunka to wrażliwiec i pamiętliwa istotka. Ostatnio nie była na czczo i nie zwymiotowała,ale musi przeczekać. Wolę mozarellę,ale akurat miałam sałatkę z fetą,to sobie zjadłam:eviltong: Lunka dostała w zamian takie małe,malutkie psie-ciastko. psy sa pamietliwe i to bardzo ;) ja sery to tylko żółte :eviltong: jak Neron ma cokolwiek robione to zawsze mam mówione ze musi być na czczo , koniecznie .... Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 dOgLoV ja wtedy powiedziałam Vetce ,że Luna jadła już(jakieś 8godzin przed zabiegiem) i Vetka powiedziała,że w takim razie poda głupiego jasia i zszyje ranę.Gorzej jakby miała dostać jakąś dużą dawkę narkozy wtedy to bezwzględnie na czczo. I powiedziała,że Lunka b.ładnie znosi głupiego jasia,nawet nie zasnęła tylko była spokojna,nie wymiotowała,nie reagowała jakoś specjalnie.... Quote
Sonka95 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Super , ze robicie postępy :multi: Dobrze , że Lunka zniosła to bardzo dobrze :loveu: Teraz to tylko jeszcze zdjęcie szwów was czeka ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 :multi: mogę tylko pochwalić!Lunka baaardzo dzielnie zniosła zdejmowanie szwów,bez głupiego jasia!Przytuliła się do mnie i bardzo grzecznie pozwoliła Vetce zdjąć wszystkie szwy,a potem ciekawa obwąchała nożyczki i nawet pozwoliła się pogłaskać.Ale byłam z niej dumna!:loveu: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Brawo Lunka :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 (edited) czasami chce mi się płakać z radości ,jak Lunka robi taki duży krok do przodu w walce ze swoimi obawami:loveu: i wtedy patrzy na mnie jakby chciała powiedzieć "widzisz udało mi się":loveu: u nas znowu sypie śnieg.. Edited January 14, 2013 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']dOgLoV ja wtedy powiedziałam Vetce ,że Luna jadła już(jakieś 8godzin przed zabiegiem) i Vetka powiedziała,że w takim razie poda głupiego jasia i zszyje ranę.Gorzej jakby miała dostać jakąś dużą dawkę narkozy wtedy to bezwzględnie na czczo. I powiedziała,że Lunka b.ładnie znosi głupiego jasia,nawet nie zasnęła tylko była spokojna,nie wymiotowała,nie reagowała jakoś specjalnie.... Jakby zwierzę (człowiek też) jadł coś przed podaniem narkozy, to kończy się to zazwyczaj wymiotami ;) Dlatego trzeba być na czczo, żeby organizm dobrze reagował ;) Brawa dla Lunki za odwagę :) Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 magdabroy jednak Lunka nie wymiotowała,Vetka bardzo chwaliła jej reakcję na głupiego jasia.Za to przy sterylce będziemy oczywiście bezwzględnie przestrzegać zasady pozostania za czczo. Jutro szykuje się nam świetny spacer:multi: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):Jutro szykuje się nam świetny spacer:multi: Szczęściary ........ Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 M&S zawsze jak jest dużo śniegu to szalejemy w najlepsze:multi: wtedy poranny spacerek trwa jakieś 2h Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']M&S zawsze jak jest dużo śniegu to szalejemy w najlepsze:multi: wtedy poranny spacerek trwa jakieś 2h Wrrrrrrrrrrrrrrrr, a ja będę w pracy :diabloti: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):wolne se zrób;)ferie są U nas nie ma ferii :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 M&S powołaj się na nasz rejon,u nas są;):evil_lol: dOgLoV zasłużyła:loveu: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Mądrala, a kto będzie pracował na te futra i ich przyjemności? Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 M&S ależ ja absolutnie nie chcę demoralizować:grins: Odbijesz sobie w weekend... Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='marta.k9080']M&S ależ ja absolutnie nie chcę demoralizować:grins: Odbijesz sobie w weekend... To mi sie podoba:evil_lol: już jestem zdemoralizowana:eviltong: mam nadzieje, że sobie odbijemy;) Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Luna puszcza smrodki..chyba okno otworzę:evil_lol: Quote
M&S Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):Luna puszcza smrodki..chyba okno otworzę:evil_lol: Lepiej idź z nia na spacer;) Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 musi zaczekać do 21.30:diabloti: ,kiedyś zabierałam ją na spacer myśląc ,że to natura wzywa,ale nie załatwiała się...ona tak tylko sobie smrodzi Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):musi zaczekać do 21.30:diabloti: ,kiedyś zabierałam ją na spacer myśląc ,że to natura wzywa,ale nie załatwiała się...ona tak tylko sobie smrodzi Jak Qwendi puści bąka to klękajcie narody , nie idzie wysiedzieć :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 współczuję,ja też nie mam lekko:evil_lol: bezczelne dziewczę położyło się obok mnie...zdechnę. Quote
Recommended Posts