Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Siemanko :loveu::loveu:

siemka:cool1:

Guest wolfheart
Posted

to jesteś jakby nieśmiertelna:diabloti: ja też:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Fajnie mamy :diabloti:

Luna podejrzewam też nie ma mózgu:razz:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ale na meduzę mi nie wyglądasz :eviltong:

kamuflaż :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

u nas nadal szaro i mokro:roll:
Wyczyściłam dzisiaj Juliusy szelki i obrożę,Luny dwa ręczniki się suszą i moje wszystkie rękawiczki też:evil_lol: No ale już przywykłam ,że my zawsze wracamy ze spacerów z lekka brudne:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

w taką ujową pogode to ja codziennie coś mam do prania,a Luna ląduje we wannie :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

to jest ostatni tydzień kiedy Luna spaceruje codziennie z Rocky'm.Jego pańcia znów wyjeżdża na kilka miesięcy i będziemy się spotykać tylko na weekendowe spacery,jak jego pańcio nie pracuje:roll:

Może uda nam się spacerować z Edim w ciągu tygodnia...ale Luna lepiej dogaduje się z Rocky'm.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
to jest ostatni tydzień kiedy Luna spaceruje codziennie z Rocky'm.Jego pańcia znów wyjeżdża na kilka miesięcy i będziemy się spotykać tylko na weekendowe spacery,jak jego pańcio nie pracuje:roll:

Może uda nam się spacerować z Edim w ciągu tygodnia...ale Luna lepiej dogaduje się z Rocky'm.

będzie Lunce smutno bez przyjaciele spacerowego :-(

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
będzie Lunce smutno bez przyjaciele spacerowego :-(

a ja znowu będę wyrzucać sobie ,że Lunka jest jedynaczką:flaming:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
oj tam od razu jedynaczką ....

eh:shake: a tak dobrze jest spacerować z dwoma psami ,Luna często olewa Rocky'ego dla piłki,frisbee itp,ale wiem że dla niej to jest fajne ,że po prostu jest towarzystwo.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
eh:shake: a tak dobrze jest spacerować z dwoma psami ,Luna często olewa Rocky'ego dla piłki,frisbee itp,ale wiem że dla niej to jest fajne ,że po prostu jest towarzystwo.

a nie macie innych psiaków w okolicy żeby podejśc poznac sie i razem pospacerować , a nóż jakiś psiak przypadł by Lunce do gustu tak jak Rocki ;)

Guest wolfheart
Posted

suki odpadają,bo Luna wszystkie bije:diabloti:
małe psy odpadają z tego samego powodu(wyjątek to Edi)

z dużych psów mamy Killera ,ale on ma już 11lat i nie w głowie mu męczące spacery,są jeszcze dwa ONki w okolicy naszej trasy spacerowej,ale te widuję raz na tydzień:roll:

W naszym mieście jest więcej małych psów niż dużych,a ludzi którym się chce wyjść na prawdziwy spacer jest dosłownie garstka:roll:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
suki odpadają,bo Luna wszystkie bije:diabloti:
małe psy odpadają z tego samego powodu(wyjątek to Edi)

z dużych psów mamy Killera ,ale on ma już 11lat i nie w głowie mu męczące spacery,są jeszcze dwa ONki w okolicy naszej trasy spacerowej,ale te widuję raz na tydzień:roll:

W naszym mieście jest więcej małych psów niż dużych,a ludzi którym się chce wyjść na prawdziwy spacer jest dosłownie garstka:roll:

No tak .... u nas znalazła byś trochę spacerowiczów , jak idziemy do lasu a jest ładna pogoda to psów spuścić sie nie da tyle ludzi wychodzi z psiakami na spacery .... dzisiaj spotkalismy chłopaszka z młodym bernardynem w typie , chciał sie z Qwedą bawic a ona z nim ale Neron go atakował i lepiej było nie ryzykować hehe