łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 ja za szybko kawe wypijam , chciała bym miec taką wielką szklane , 2litrową np :diabloti: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):taki:diabloti: hahahahaha stykło by :diabloti: ale w formie cienkiej szklanki bo mi kawa z kubka nie smakuje :oops: Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 to kufel do piwska kup taki litrowy:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):to kufel do piwska kup taki litrowy:evil_lol: a to taki to mam :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 dOgLoV napisał(a):a to taki to mam :diabloti: to se wlej tam kawusi:diabloti: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):to se wlej tam kawusi:diabloti: nie wpadłam nigdy na to :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 dOgLoV napisał(a):nie wpadłam nigdy na to :diabloti: wiem:diabloti: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):wiem:diabloti: ciekawe po ilu takich kawach bym je zwróciła :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 dOgLoV napisał(a):ciekawe po ilu takich kawach bym je zwróciła :diabloti: pewnie po jednym kuflu,1litr w krótkim czasie to dużo jak na żołądek:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):pewnie po jednym kuflu,1litr w krótkim czasie to dużo jak na żołądek:evil_lol: eeee ja bym litr przetrawila , czasami pije kawe za kawą :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 dOgLoV napisał(a):eeee ja bym litr przetrawila , czasami pije kawe za kawą :eviltong: ja wypiłam kiedyś ponad pół litra wody ,dosłownie jednym ciągiem i czułam się jak beczka:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):ja wypiłam kiedyś ponad pół litra wody ,dosłownie jednym ciągiem i czułam się jak beczka:evil_lol: no bo wypiłaś jednym duszkiem , ja kawę pije z godzinę :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):zjadłam,pyszna była,z pieczarkami i czerwoną cebulą:p Moje krokiety też były pyszne :p dOgLoV napisał(a):a ja piję kawę :eviltong: A ja wypiłam colę :eviltong: marta.k9080 napisał(a):to kufel do piwska kup taki litrowy:evil_lol: dOgLoV napisał(a):a to taki to mam :diabloti: marta.k9080 napisał(a):to se wlej tam kawusi:diabloti: dOgLoV napisał(a):nie wpadłam nigdy na to :diabloti: Powodzenia z tym kuflem ;) Jestem ciekawa czy uda Ci się zaparzyć w nim choć jedną kawę :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 magdabroy napisał(a): Powodzenia z tym kuflem ;) Jestem ciekawa czy uda Ci się zaparzyć w nim choć jedną kawę :evil_lol: mówisz że pynknie ? :roll: Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 dOgLoV napisał(a):mówisz że pynknie ? :roll: Na 10000% ;) To nie jest szkło przeznaczone do ciepłych płynów :eviltong: Miałam (właśnie, miałam :() dzbanek na zimne napoje + 4 szklaneczki ;) Kiedyś chciałam w nim zaparzyć herbatę i...herbatę zbierałam z podłogi :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 nie trzeba zaparzać tylko przelać już zaparzone,albo wypić mrożoną kawę:eviltong:;) Quote
lucky23 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Witam się bardzo serdecznie w waszej galerii, bo chyba wcześniej tu nie byłam (chyba :D ).. :) Luna to śliczna suczka, i pewnie baardzo mądra :) Pozdrawiamy, i zapraszamy kiedyś do nas :) Natalia & Kuchciak & Xena Quote
Guest wolfheart Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 lucky23 napisał(a):Witam się bardzo serdecznie w waszej galerii, bo chyba wcześniej tu nie byłam (chyba :-D ).. :smile: Luna to śliczna suczka, i pewnie baardzo mądra :smile: witam i dziękuję :) dOgLoV napisał(a):"wiosenne " dzień dobry :cool3: deszczowe dzień "dobry":shake: u nas szaro,nawet ciepło 7'C i pada od 3 nad ranem do teraz z krótkimi przerwami :shake: w doopie mam taką zimę rano zmokłyśmy że aż kapało z nas,bo oczywiście nie odpuszczę spaceru :diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 marta.k9080 napisał(a):witam i dziękuję :) deszczowe dzień "dobry":shake: u nas szaro,nawet ciepło 7'C i pada od 3 nad ranem do teraz z krótkimi przerwami :shake: w doopie mam taką zimę rano zmokłyśmy że aż kapało z nas,bo oczywiście nie odpuszczę spaceru :diabloti: To jesteś lepsza bo my jak pada to do lasu i na pola sie nie wybieramy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):To jesteś lepsza bo my jak pada to do lasu i na pola sie nie wybieramy :diabloti: ojej jesteście z cukru?:diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 marta.k9080 napisał(a):ojej jesteście z cukru?:diabloti: nie , leniwi jesteśmy :diabloti: pamiętam jak jeszcze byliśmy parą taką nie zaręczona i nie małżeństwem to chodzilismy na spacery w takie ulewy że aż bolało jak na nas padało :diabloti: ateraz jak juz razem mieszkamy to nam sie nie chce hehe Quote
Guest wolfheart Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 z tego wniosek ,że musisz się rozwieść :diabloti: Quote
Recommended Posts