łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):a nie dam już chipsom rady dzisiaj:placz::evil_lol: ja całej paczki tez nie zjem ale cos tam pochrupie :diabloti:zaraz powiem Sebkowi zeby szampana otworzył bo nam jeden został hehe Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 szampan wow,ja mam zwykłą coca-colę :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):szampan wow,ja mam zwykłą coca-colę :evil_lol: Sebek mówi ze go żołądek boli i nie będzie pił :mad: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):więcej dla Ciebie:diabloti: nie no sama piła nie będe :eviltong: chyba że piwko :cool3: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):dobre też piwko:razz: Taaaa a skoncze z mietówką w szklance :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 dOgLoV napisał(a):ja całej paczki tez nie zjem ale cos tam pochrupie :diabloti:zaraz powiem Sebkowi zeby szampana otworzył bo nam jeden został hehe Masz ochotę na drugiego Sylwestra? :D Quote
kalyna Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ale ją rozpieszczasz :loveu: Czytałam różne opinie na temat szarpaków, jak sama kupowałam.. najbardziej polecane są z ringo i skóry ;) ja mam jakiś taki: http://www.ipo-sklep.pl/p208,gryzak-z-materialu-ringowego-miekki-zp-kod-zp-7.html i go sobie chwalę ;) Aaaa jaki masz ładny avek :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 lubię ją rozpieszczać:loveu: dzięki za link:p Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 magdabroy napisał(a):Masz ochotę na drugiego Sylwestra? :D Nie , raczej nie hehe Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 dOgLoV napisał(a):Nie , raczej nie hehe Tak źle było?? Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 magdabroy napisał(a):Tak źle było?? nuda była , ja Sebek Teściowa szwagierka i dziecioki .... Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 dOgLoV napisał(a):nuda była , ja Sebek Teściowa szwagierka i dziecioki .... Za mało wypiliście :evil_lol: Ja wypiłam z Żanetą 5 butelek wina + całego szampana i było fajnie :) Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 magdabroy napisał(a):Za mało wypiliście :evil_lol: Ja wypiłam z Żanetą 5 butelek wina + całego szampana i było fajnie :) O ja jebie hehe tyle żeście wypiły ?? masakra , ja jedno pisko i dwie lampki szampana :oops: Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 dOgLoV napisał(a):O ja jebie hehe tyle żeście wypiły ?? masakra , ja jedno pisko i dwie lampki szampana :oops: Dopiero następnego dnia widziałyśmy ile butelek poszło :oops: Ale to w długim okresie czasu, bo od 19 do 5 rano ;) I o tej 5 rano poszłam "trzeźwa" spać :) Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 magdabroy napisał(a):Dopiero następnego dnia widziałyśmy ile butelek poszło :oops: Ale to w długim okresie czasu, bo od 19 do 5 rano ;) I o tej 5 rano poszłam "trzeźwa" spać :) no to ja z wami pić na pewno bym nie mogła :shake: Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 dOgLoV napisał(a):no to ja z wami pić na pewno bym nie mogła :shake: a ja bym se wypiła:diabloti: Quote
*Magda* Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 dOgLoV napisał(a):no to ja z wami pić na pewno bym nie mogła :shake: E tam, w dobrym towarzystwie pije się więcej :) marta.k9080 napisał(a):a ja bym se wypiła:diabloti: Zapraszam :cool3: Quote
angineuuka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 dOgLoV napisał(a):no to ja z wami pić na pewno bym nie mogła :shake: aahahah :D Quote
Guest wolfheart Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 magdabroy napisał(a):Zapraszam :cool3: :cool3::cool3::cool3: Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 nie no Wy ostatnio coraz wczesniej spac chodzicie :roll: dobranoc ;) Quote
Recommended Posts