Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Fajna obroża :) myślałam , że Julius tylko szelki szyje a tu patrze i jednak nie tylko :D[/QUOTE]

Julius ma też smycze itp:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='wilczy zew']Bardzo dziękuj za foto obroży![/QUOTE]

drobnostka :)

Posted

[quote name='marta.k9080']może użyj lustra następnym razem:evil_lol:[/QUOTE]

używałam :eviltong: ale ten kolczyk jest tak dziwnie wyprofilowany ze nie mogłam trafić , w pierwsza trafiałam a tyłem nie szło .... juz wzięłam inny kolczyk żeby sprawdzić czy może dziurka mi sie nie zarosła i wszedł jak w masełko , a tym to chyba z 15 min gmyrałam :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

po co zjadłam daktyle skoro mam dość słodkiego..? bo były...:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']po co zjadłam daktyle skoro mam dość słodkiego..? bo były...:diabloti:[/QUOTE]

Ja często jem cos żeby jeśc niekoniecznie dlatego że mi się chce :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja tak mam w okresie świąt ,tyle słodyczy,tyle sałatek,tyle wszystkiego wow:evil_lol:
na co dzień raczej jadam normalnie

Posted

[quote name='marta.k9080']ja tak mam w okresie świąt ,tyle słodyczy,tyle sałatek,tyle wszystkiego wow:evil_lol:
na co dzień raczej jadam normalnie[/QUOTE]

a ja podjadam często , to jakieś chipsy to marsika to bananka .... i tyłek rośnie :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

chipsów wyjątkowo mi się chce ,przez te kilogramy słodyczy które w siebie wepchałam :evil_lol:

Przed chwilą je*ła petarda ,a Luna niewzruszona nadal śpi obok mnie:multi:

Posted

[quote name='marta.k9080']chipsów wyjątkowo mi się chce ,przez te kilogramy słodyczy które w siebie wepchałam :evil_lol:

Przed chwilą je*ła petarda ,a Luna niewzruszona nadal śpi obok mnie:multi:[/QUOTE]

nooo widzisz jaka grzeczna :loveu:

ja wlasnie otwarłam pifffko i spróbowałam tych chipsów chili ale jak dla mnie za ostre :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a z laysów tez sa chili ??[/QUOTE]

tak,to są moje ukoffane Strong :p i jeszcze ostrzejsze Strong PiriPiri:diabloti: