Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']lepiej nie :evil_lol:

ale do 2 stycznia raczej nie pospacerujemy popołudniu:shake: tylko 5min na siku.Nam obu nerwy niepotrzebne,a ja mam ochotę odpalić petardę w ryju każdego debila który je rzuca.[/QUOTE]

u nas o dziwo jeszcze nie strzelają za często ;) chociaz jak Neron jest na dworze i cos wytrzeli to tak zapitala do domu że najchetniej przez zamknięte drzwi by wleciał do domu :cool3:

Guest wolfheart
Posted

co roku wypowiadam życzenie,żeby trwale okaleczyło tych kretynów:p

deszcz pada...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']masz kota ?? :cool3: :diabloti:[/QUOTE]

nieee..ale mam to wszystko w żołądku i czuję się jak beczka:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']nieee..ale mam to wszystko w żołądku i czuję się jak beczka:evil_lol:[/QUOTE]

a ja zaraz otworze se chipsy lays paprykowe :diabloti: a przed chwila wrąbałam loda z bitą śmietaną :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja zaraz otworze se chipsy lays paprykowe :diabloti: a przed chwila wrąbałam loda z bitą śmietaną :diabloti:[/QUOTE]

też jadłam dzisiaj chipsy i wczoraj też:diabloti: ale na widok słodkiego chce mi się rzygać

Guest wolfheart
Posted

po Nowym Roku zrobię se dietę ,3 dni same soki owocowe:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']To padniesz :eviltong:

sliczny bannerek :loveu:[/QUOTE]

niee ja tak czasami robię i czuję się świetnie wtedy:p

dziękuję:oops:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']powinno sie tak robić ;)[/QUOTE]

no to jest dobre,bo na co dzień zaśmiecamy się ciągłym żarciem byle czego:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']no to jest dobre,bo na co dzień zaśmiecamy się ciągłym żarciem byle czego:diabloti:[/QUOTE]

dokładnie ale ja za bardzo lubie jesc żeby poddac sie takiej kuracji oczyszczającej :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie ale ja za bardzo lubie jesc żeby poddac sie takiej kuracji oczyszczającej :shake:[/QUOTE]

Ja też :oops:
A pamiętam, że kiedyś z bratem robiliśmy sobie głodówki raz w miesiącu ;)