Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

W pierwsze święto zamierzam iść na dłuuuuuuuuuuugi spacer z Lunką,do rezerwatu nad Wisłą.No chyba ,że będzie deszczowo:roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja jutro może wieczorkiem zawitam ;) W I dzień św. jedziemy do znajomych, ale wieczorem będę w domu ;) a w II dzień św. do nas wpadają znajomi, więc pewnie wieczorami będę na dogo :)[/QUOTE]

ja w pierwsze i drugie świeto raczej też zawitam , tylko jutro raczej nie dam rady , rano trzeba isc z psami je wymęczyć póżniej do rodziców a zanim wrócimy to juz bedzie późno pewnie i pójde spać ;)

Guest wolfheart
Posted

My jutro rano mamy spacer z Rock'ym i Edi'm :p Fajnie,że Lunka wybawi się z kolegami,bo jak znowu będę strzelać petardami to nie pójdę z nią popołudniu na długi spacer.:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']My jutro rano mamy spacer z Rock'ym i Edi'm :p Fajnie,że Lunka wybawi się z kolegami,bo jak znowu będę strzelać petardami to nie pójdę z nią popołudniu na długi spacer.:shake:[/QUOTE]

będą strzelać na pewno :roll:

Guest wolfheart
Posted

ŻYCZYMY WAM WESOŁYCH ŚWIĄT!:x-mas::x-mas::tree1:

i za chwilę idziemy na dwór :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale fajowskie zdjęcie :loveu::loveu::loveu::loveu:

wzajemnie :loveu:[/QUOTE]

dziękujemy :)

Guest wolfheart
Posted

Heeeeeeej:p

Jak Wam minęły święta?
Nasze udane,choć zabrakło mi tego "ducha świąt" jakoś zbyt zwyczajnie odebrałam te dni:roll:

Na jedzenie nie mogę patrzeć bo mi się zbiera na wymioty dosłownie:evil_lol: Marzę o diecie oczyszczającej ,ale zostało tyle żarcia ,że jeszcze se pomarzę kilka dni:shake:

A wczoraj miałyśmy niezłą przygodę:diabloti: Rocky pobiegł na łąkę ,której nie znamy bo jest za takimi kolczastymi krzakami,długo szczekał i nie wracał to poszłyśmy za nim.Luna trzymała się mnie,na szczęście bo.....pogonił nas dzik:megagrin::megagrin::megagrin:
Wypatrujemy Rocky'ego (ja i jego pańcia) ,nagle słyszę łubudu mówię "chyba sarny biegną"..taaa patrzymy, a zza krzaków szarżuje na nas wielki dzik.Pani Rocky'ego wrzasnęła "w noooooooogi" i skoczyłyśmy na górkę w te krzaki kolczaste.
Dzik pobiegł w drugą stronę uff...

Ale się naśmiałam z tego.Nie ma jak adrenalina z samego rana:diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Lunka zadowolona z Gwiazdora:p

i ja też:p

:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Nie no przygode miałyście rewelacyjną :diabloti:

a Lunki prezenty bardzo mi sie podobają zwłaszcza juliusy :loveu:

super że wróciłaś :multi:[/QUOTE]

ja też się cieszę będąc na dogo:loveu:
Obroża jest świetna,solidna i estetyczna:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='wilczy zew']Możesz dać więcej fot obroży?[/QUOTE]

mogę ,ale jutro bo teraz nie wyjdą wyraźne :roll::lol:

Guest wolfheart
Posted

4 cm są bardzo fajne,bo nie wrzyna się Lunie w gardło:lol: a dzisiaj zawróciłam po 15min ze spaceru ,bo petarda tak jeb*a jakby z armaty wystrzelili.Co za gnoje:angryy:
Luna prawie biegła do domu,a ja trzymałam smycz w obu dłoniach.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Mogłaś w zęby chwycić :diabloti:[/QUOTE]

chyba mi pół ryja urwało:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

lepiej nie :evil_lol:

ale do 2 stycznia raczej nie pospacerujemy popołudniu:shake: tylko 5min na siku.Nam obu nerwy niepotrzebne,a ja mam ochotę odpalić petardę w ryju każdego debila który je rzuca.