Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 W pierwsze święto zamierzam iść na dłuuuuuuuuuuugi spacer z Lunką,do rezerwatu nad Wisłą.No chyba ,że będzie deszczowo:roll: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='magdabroy']Ja jutro może wieczorkiem zawitam ;) W I dzień św. jedziemy do znajomych, ale wieczorem będę w domu ;) a w II dzień św. do nas wpadają znajomi, więc pewnie wieczorami będę na dogo :)[/QUOTE] ja w pierwsze i drugie świeto raczej też zawitam , tylko jutro raczej nie dam rady , rano trzeba isc z psami je wymęczyć póżniej do rodziców a zanim wrócimy to juz bedzie późno pewnie i pójde spać ;) Quote
*Magda* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 A ja bym poszła na pasterkę :loveu: a nie mam jak :placz: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='magdabroy']A ja bym poszła na pasterkę :loveu: a nie mam jak :placz:[/QUOTE] Sebek pójdzie na pewno a ja sie zastanawiam , nie chce mi się za bardzo .... Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 My jutro rano mamy spacer z Rock'ym i Edi'm :p Fajnie,że Lunka wybawi się z kolegami,bo jak znowu będę strzelać petardami to nie pójdę z nią popołudniu na długi spacer.:shake: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='marta.k9080']My jutro rano mamy spacer z Rock'ym i Edi'm :p Fajnie,że Lunka wybawi się z kolegami,bo jak znowu będę strzelać petardami to nie pójdę z nią popołudniu na długi spacer.:shake:[/QUOTE] będą strzelać na pewno :roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 ŻYCZYMY WAM WESOŁYCH ŚWIĄT!:x-mas::x-mas::tree1: i za chwilę idziemy na dwór :) Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale fajowskie zdjęcie :loveu::loveu::loveu::loveu: wzajemnie :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale fajowskie zdjęcie :loveu::loveu::loveu::loveu: wzajemnie :loveu:[/QUOTE] dziękujemy :) Quote
Sonka95 Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Wesołych :) Lunka jako mikołajek urocza :loveu: Quote
łamAga Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Dzień doberek w świąteczne południe ;) Quote
łamAga Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 A Wy już sie tak nie opychajcie , ile mozna wytrzymać bez dogo ?????????? :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Heeeeeeej:p Jak Wam minęły święta? Nasze udane,choć zabrakło mi tego "ducha świąt" jakoś zbyt zwyczajnie odebrałam te dni:roll: Na jedzenie nie mogę patrzeć bo mi się zbiera na wymioty dosłownie:evil_lol: Marzę o diecie oczyszczającej ,ale zostało tyle żarcia ,że jeszcze se pomarzę kilka dni:shake: A wczoraj miałyśmy niezłą przygodę:diabloti: Rocky pobiegł na łąkę ,której nie znamy bo jest za takimi kolczastymi krzakami,długo szczekał i nie wracał to poszłyśmy za nim.Luna trzymała się mnie,na szczęście bo.....pogonił nas dzik:megagrin::megagrin::megagrin: Wypatrujemy Rocky'ego (ja i jego pańcia) ,nagle słyszę łubudu mówię "chyba sarny biegną"..taaa patrzymy, a zza krzaków szarżuje na nas wielki dzik.Pani Rocky'ego wrzasnęła "w noooooooogi" i skoczyłyśmy na górkę w te krzaki kolczaste. Dzik pobiegł w drugą stronę uff... Ale się naśmiałam z tego.Nie ma jak adrenalina z samego rana:diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Lunka zadowolona z Gwiazdora:p i ja też:p :p Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Nie no przygode miałyście rewelacyjną :diabloti: a Lunki prezenty bardzo mi sie podobają zwłaszcza juliusy :loveu: super że wróciłaś :multi: Quote
Guest wolfheart Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Nie no przygode miałyście rewelacyjną :diabloti: a Lunki prezenty bardzo mi sie podobają zwłaszcza juliusy :loveu: super że wróciłaś :multi:[/QUOTE] ja też się cieszę będąc na dogo:loveu: Obroża jest świetna,solidna i estetyczna:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='wilczy zew']Możesz dać więcej fot obroży?[/QUOTE] mogę ,ale jutro bo teraz nie wyjdą wyraźne :roll::lol: Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 wygląda właśnie na bardzo solidną :loveu: Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='marta.k9080']mogę ,ale jutro bo teraz nie wyjdą wyraźne :roll::lol:[/QUOTE] To czekam,dzięki. Quote
Guest wolfheart Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 4 cm są bardzo fajne,bo nie wrzyna się Lunie w gardło:lol: a dzisiaj zawróciłam po 15min ze spaceru ,bo petarda tak jeb*a jakby z armaty wystrzelili.Co za gnoje:angryy: Luna prawie biegła do domu,a ja trzymałam smycz w obu dłoniach. Quote
Guest wolfheart Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Mogłaś w zęby chwycić :diabloti:[/QUOTE] chyba mi pół ryja urwało:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='marta.k9080']chyba mi pół ryja urwało:evil_lol:[/QUOTE] ryja to moze nie ale zęby byś straciła :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 lepiej nie :evil_lol: ale do 2 stycznia raczej nie pospacerujemy popołudniu:shake: tylko 5min na siku.Nam obu nerwy niepotrzebne,a ja mam ochotę odpalić petardę w ryju każdego debila który je rzuca. Quote
Recommended Posts