Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 może trafiłaś na taki moment,jak ja wczoraj w sklepie,sądząc po ilości towaru na półkach wcześniej żerowało tam dzikie stado...:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='marta.k9080']może trafiłaś na taki moment,jak ja wczoraj w sklepie,sądząc po ilości towaru na półkach wcześniej żerowało tam dzikie stado...:evil_lol:[/QUOTE] hahahahaha dzikie stado hahaha dobre :diabloti: a ja nic nie kupiłam ani piwa ani chipsów ani nic hehe jakos nie pomyslałam :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 mam w domu tyle żarcia ,że nie wiem kiedy my to zjemy :diabloti: Luna też,zamrażalnik pełen różnego mięsa dla niej ,puszki,sucha karma,smaczki...:diabloti: ale po świętach pójdę se po piwko i chipsy Strongi oczywiście:p Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='marta.k9080']mam w domu tyle żarcia ,że nie wiem kiedy my to zjemy :diabloti: Luna też,zamrażalnik pełen różnego mięsa dla niej ,puszki,sucha karma,smaczki...:diabloti: ale po świętach pójdę se po piwko i chipsy Strongi oczywiście:p[/QUOTE] ja piwko mam ale dzisiaj je łykne heh :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 tak obżarłam się pomarańczami i mandarynkami ,że nie mam już miejsca na czekoladę:placz::evil_lol: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='marta.k9080']tak obżarłam się pomarańczami i mandarynkami ,że nie mam już miejsca na czekoladę:placz::evil_lol:[/QUOTE] jak by to powiedział mój mąż , na czekolade zawsze sie znajdzie miejsce :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 obawiam się ,że wtedy rzygnę :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Ja dzisiaj tak sobie jadłam czekoladę , że nawet się nie skapnęłam kiedy zjadłam całą tabliczkę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='Sonka95']Ja dzisiaj tak sobie jadłam czekoladę , że nawet się nie skapnęłam kiedy zjadłam całą tabliczkę :evil_lol:[/QUOTE] cóż bywa...:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja za czekolada nie przepadam ....[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='marta.k9080']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] wolę słone i ostre rzeczy a słodkie hmmm zjem ale mogło by nie istniec dla mnie .... Quote
Sonka95 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='dOgLoV']wolę słone i ostre rzeczy a słodkie hmmm zjem ale mogło by nie istniec dla mnie ....[/QUOTE] To ja odwrotnie ostrych nie lubię a słodkie mogłabym ciągle jeść :) Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 ostre uwielbiam tak samo jak czekoladę:diabloti: Quote
*Magda* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='dOgLoV']nie dziwie jej się , ja galat uwielbiam pod warunkiem że jest drobiowy i że mam dużą ilośc octu pod ręką :diabloti:[/QUOTE] Fuj, ocet :roll: Nigdy nie jem galaretki z octem :shake: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='magdabroy']Fuj, ocet :roll: Nigdy nie jem galaretki z octem :shake:[/QUOTE] im więcej octu tym smaczniejsza :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Jedyna rzecz do której daję ocet, to barszcz jak gotuję ;) Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 My mamy inne kubki smakowe więc wiesz .... :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='dOgLoV']My mamy inne kubki smakowe więc wiesz .... :diabloti:[/QUOTE] Wiem :evil_lol: Magi też praktycznie nie używam :shake: Tylko do tatara i flaków ;) Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem :evil_lol: Magi też praktycznie nie używam :shake: Tylko do tatara i flaków ;)[/QUOTE] tatar i flaki bleeeeeeeeee :roll: Quote
*Magda* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='dOgLoV']tatar i flaki bleeeeeeeeee :roll:[/QUOTE] Ale magi pyyyyyyyyycha????? Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='magdabroy']Ale magi pyyyyyyyyycha?????[/QUOTE] no w rosołku może być :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Kto będzie w święta na dogo?Ja raczej nie.Jutro to wiadomo czasu nie będzie,a w I i II święto pewnie będę spędzała wieczór na wspólnym oglądaniu jakiś filmów itp.Raz do roku mogę być miła i rodzinna :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Mnie jutro raczej nie będzie bo na wigilię idziemy do rodziców w pierwsze i drugie święto jeszcze nie wiem ;) Quote
*Magda* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Ja jutro może wieczorkiem zawitam ;) W I dzień św. jedziemy do znajomych, ale wieczorem będę w domu ;) a w II dzień św. do nas wpadają znajomi, więc pewnie wieczorami będę na dogo :) Quote
Recommended Posts