Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

może trafiłaś na taki moment,jak ja wczoraj w sklepie,sądząc po ilości towaru na półkach wcześniej żerowało tam dzikie stado...:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']może trafiłaś na taki moment,jak ja wczoraj w sklepie,sądząc po ilości towaru na półkach wcześniej żerowało tam dzikie stado...:evil_lol:[/QUOTE]

hahahahaha dzikie stado hahaha dobre :diabloti:

a ja nic nie kupiłam ani piwa ani chipsów ani nic hehe jakos nie pomyslałam :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

mam w domu tyle żarcia ,że nie wiem kiedy my to zjemy :diabloti: Luna też,zamrażalnik pełen różnego mięsa dla niej ,puszki,sucha karma,smaczki...:diabloti:

ale po świętach pójdę se po piwko i chipsy Strongi oczywiście:p

Posted

[quote name='marta.k9080']mam w domu tyle żarcia ,że nie wiem kiedy my to zjemy :diabloti: Luna też,zamrażalnik pełen różnego mięsa dla niej ,puszki,sucha karma,smaczki...:diabloti:

ale po świętach pójdę se po piwko i chipsy Strongi oczywiście:p[/QUOTE]

ja piwko mam ale dzisiaj je łykne heh :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

tak obżarłam się pomarańczami i mandarynkami ,że nie mam już miejsca na czekoladę:placz::evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']tak obżarłam się pomarańczami i mandarynkami ,że nie mam już miejsca na czekoladę:placz::evil_lol:[/QUOTE]

jak by to powiedział mój mąż , na czekolade zawsze sie znajdzie miejsce :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Ja dzisiaj tak sobie jadłam czekoladę , że nawet się nie skapnęłam kiedy zjadłam całą tabliczkę :evil_lol:[/QUOTE]

cóż bywa...:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja za czekolada nie przepadam ....[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='dOgLoV']wolę słone i ostre rzeczy a słodkie hmmm zjem ale mogło by nie istniec dla mnie ....[/QUOTE]

To ja odwrotnie ostrych nie lubię a słodkie mogłabym ciągle jeść :)

Guest wolfheart
Posted

ostre uwielbiam tak samo jak czekoladę:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie dziwie jej się , ja galat uwielbiam pod warunkiem że jest drobiowy i że mam dużą ilośc octu pod ręką :diabloti:[/QUOTE]

Fuj, ocet :roll: Nigdy nie jem galaretki z octem :shake:

Guest wolfheart
Posted

Kto będzie w święta na dogo?Ja raczej nie.Jutro to wiadomo czasu nie będzie,a w I i II święto pewnie będę spędzała wieczór na wspólnym oglądaniu jakiś filmów itp.Raz do roku mogę być miła i rodzinna :evil_lol:

Posted

Ja jutro może wieczorkiem zawitam ;) W I dzień św. jedziemy do znajomych, ale wieczorem będę w domu ;) a w II dzień św. do nas wpadają znajomi, więc pewnie wieczorami będę na dogo :)