Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

no hej :)

u nas nadal pogoda jest obrzydliwa i jeszcze mgła zaciągnęła:roll:

Jakieś gnojki strzelili petardami w południe,akurat byłam z Luną na dworze.Jej reakcja nawet mnie mile zaskoczyła,bo zamiast panikować jedynie ciągnęła mnie w stronę parku,żeby już pójść ze stresującego ją miejsca:lol:

:p

Guest wolfheart
Posted

Gdyby Luna nie była na smyczy pewnie by pobiegła do parku nie czekając na mnie:roll:

Guest wolfheart
Posted

Luna w domu chowa się za fotel,lub pod stół,ale daje rade patrzeć też przez okno razem ze mną;)
Myślę że z powodu smyczy nie wariowała,bo już nauczyła się,że ja na to nie pozwalam:diabloti: Latem wojsko strzelało z samego rana i Luna panikowała jak wracałyśmy ze spaceru,wtedy musiałam zastosować porządną korektę łańcuszkiem i od tamtego czasu jak coś pizgnie to Luna nie szarpie się i nie próbuje uciekać z obroży,a ja nie muszę orać chodnika zębami:diabloti:

Posted

Moja to leci przed siebie nawet nie wie pewnie gdzie :roll: wczoraj nawet ktoś puścił petardę dosłownie przed naszym blokiem ... teraz wieczorne spacery tylko na smyczy :shake:

Guest wolfheart
Posted

hej,

przed chwilą wróciłyśmy ze spaceru,trochę się szarpałam z Luną,ale niezbyt długo bo się opanowała.Gnojki już rzucają petardy.Jutro albo w Pn idę na Policję i SM zapytać o dodatkowe patrole i powiem im gdzie ostatnio były rzucane petardy.K**** to jest chore,każdemu kto tak bezmyślnie bawi się petardami życzę trwałego kalectwa i ciężkich poparzeń! :angryy:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ale że psa dostaniesz na gwiazdkę ??

wg tego obrazka tak:evil_lol: niestety rzeczywistość jest bardziej okrutna :placz:

[quote name='dOgLoV']a Was gdzie wywiało ?? :roll:

poszłyśmy po moją siostrę na PKS:lol:

U nas jest wstrętnie 7'C :-( Byłam z siostrą w Intermarche ,kupiłam Lunie łopatkę wieprzową i trzy udka z kurczaka takie wielkie ,a później zrobiłam jej babeczki z galaretki ,tego mięsa i jajka ,jutro wam pokażę,bo tężeją sobie w lodówce.

Luna odpoczywa po całym tygodniu biegania i po porannym spacerze do teraz sobie drzemie z przerwami na chwilę zaczepiana mnie i krótki spacerek na siku.

W Intermarche pustki.Ludzie oszaleli chyba w tym roku,nawet chipsów została jedynie garstka i nie kupiłam tej giga paki Layś:shake:

Niedawno skończyłam ubierać choinkę,postaram się o lepsze foto później.

Guest wolfheart
Posted

dziękuję :) akurat miałyśmy szczęście trafić na porę kiedy nie było zbyt tłoczno :multi:

Posted

A jutro co się będzie działo w sklepach :crazyeye: tłumy ludzi , bo przecież 3 dni zamknięte sklepy :crazyeye:

Fajna choinka :cool3: u nas jeszcze nie kupiona ,ale jutro już koniecznie trzeba po nią jechać :)

Posted

[quote name='marta.k9080']dziękuję :) akurat miałyśmy szczęście trafić na porę kiedy nie było zbyt tłoczno :multi:[/QUOTE]

ja jutro jade na miasto , ciekawe czy mnie nie zdeptają hehe

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']A jutro co się będzie działo w sklepach :crazyeye: tłumy ludzi , bo przecież 3 dni zamknięte sklepy :crazyeye:

Fajna choinka :cool3: u nas jeszcze nie kupiona ,ale jutro już koniecznie trzeba po nią jechać :smile:[/QUOTE]

dlatego ja moje skromne zakupy zrobiłam dzisiaj :evil_lol:
dzięki :)

[quote name='dOgLoV']ja jutro jade na miasto , ciekawe czy mnie nie zdeptają hehe[/QUOTE]

załóż zbroję i glany ,koniecznie:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']dlatego ja moje skromne zakupy zrobiłam dzisiaj :evil_lol:

załóż zbroję i glany ,koniecznie:diabloti:[/QUOTE]

hehehe glany wyniosłam na strych żeby śniegu nie przyciagać :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hehehe glany wyniosłam na strych żeby śniegu nie przyciagać :eviltong:[/QUOTE]

natychmiast zanieś je gdzie ich miejsce,bo jak przez Ciebie nie mam śniegu to masz mocny wpie*dol:mad::diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']natychmiast zanieś je gdzie ich miejsce,bo jak przez Ciebie nie mam śniegu to masz mocny wpie*dol:mad::diabloti:[/QUOTE]

ale umawiałyśmy się że u mnie ma nie padać :eviltong: u Ciebie niech nawet sypie :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ale umawiałyśmy się że u mnie ma nie padać :eviltong: u Ciebie niech nawet sypie :eviltong:[/QUOTE]

kto tam wie jak daleko sięgają Twoje "czary":mad: