Guest wolfheart Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 no hej :) u nas nadal pogoda jest obrzydliwa i jeszcze mgła zaciągnęła:roll: Jakieś gnojki strzelili petardami w południe,akurat byłam z Luną na dworze.Jej reakcja nawet mnie mile zaskoczyła,bo zamiast panikować jedynie ciągnęła mnie w stronę parku,żeby już pójść ze stresującego ją miejsca:lol: :p Quote
Sonka95 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Sonia już by dawno zwiała jakby usłyszała huk :shake: a po świętach się zacznie codzienne puszczanie petard wieczorami :shake: Ale długi jęzor :loveu:http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot005_zps9b16a031.jpg Quote
Guest wolfheart Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Gdyby Luna nie była na smyczy pewnie by pobiegła do parku nie czekając na mnie:roll: Quote
łamAga Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Neron jak jest na dworze a cos strzela to pędem biegnie do domu , najchętniej by wlazł przez zamknięte drzwi .... Quote
Guest wolfheart Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Luna w domu chowa się za fotel,lub pod stół,ale daje rade patrzeć też przez okno razem ze mną;) Myślę że z powodu smyczy nie wariowała,bo już nauczyła się,że ja na to nie pozwalam:diabloti: Latem wojsko strzelało z samego rana i Luna panikowała jak wracałyśmy ze spaceru,wtedy musiałam zastosować porządną korektę łańcuszkiem i od tamtego czasu jak coś pizgnie to Luna nie szarpie się i nie próbuje uciekać z obroży,a ja nie muszę orać chodnika zębami:diabloti: Quote
Sonka95 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Moja to leci przed siebie nawet nie wie pewnie gdzie :roll: wczoraj nawet ktoś puścił petardę dosłownie przed naszym blokiem ... teraz wieczorne spacery tylko na smyczy :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 hej, przed chwilą wróciłyśmy ze spaceru,trochę się szarpałam z Luną,ale niezbyt długo bo się opanowała.Gnojki już rzucają petardy.Jutro albo w Pn idę na Policję i SM zapytać o dodatkowe patrole i powiem im gdzie ostatnio były rzucane petardy.K**** to jest chore,każdemu kto tak bezmyślnie bawi się petardami życzę trwałego kalectwa i ciężkich poparzeń! :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Ja jestem z lipca:diabloti::multi: Quote
łamAga Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='magdabroy']I znowu skarpetki :mdleje::evil_lol:[/QUOTE] hhahahaha mojego przentu nie ma tutaj :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale że psa dostaniesz na gwiazdkę ?? wg tego obrazka tak:evil_lol: niestety rzeczywistość jest bardziej okrutna :placz: [quote name='dOgLoV']a Was gdzie wywiało ?? :roll: poszłyśmy po moją siostrę na PKS:lol: U nas jest wstrętnie 7'C :-( Byłam z siostrą w Intermarche ,kupiłam Lunie łopatkę wieprzową i trzy udka z kurczaka takie wielkie ,a później zrobiłam jej babeczki z galaretki ,tego mięsa i jajka ,jutro wam pokażę,bo tężeją sobie w lodówce. Luna odpoczywa po całym tygodniu biegania i po porannym spacerze do teraz sobie drzemie z przerwami na chwilę zaczepiana mnie i krótki spacerek na siku. W Intermarche pustki.Ludzie oszaleli chyba w tym roku,nawet chipsów została jedynie garstka i nie kupiłam tej giga paki Layś:shake: Niedawno skończyłam ubierać choinkę,postaram się o lepsze foto później. Quote
łamAga Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 jaka fajna choineczka :loveu: u nas w sklepach pełno wszystkiego łacznie z ludzmi :roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 dziękuję :) akurat miałyśmy szczęście trafić na porę kiedy nie było zbyt tłoczno :multi: Quote
Sonka95 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 A jutro co się będzie działo w sklepach :crazyeye: tłumy ludzi , bo przecież 3 dni zamknięte sklepy :crazyeye: Fajna choinka :cool3: u nas jeszcze nie kupiona ,ale jutro już koniecznie trzeba po nią jechać :) Quote
łamAga Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='marta.k9080']dziękuję :) akurat miałyśmy szczęście trafić na porę kiedy nie było zbyt tłoczno :multi:[/QUOTE] ja jutro jade na miasto , ciekawe czy mnie nie zdeptają hehe Quote
Guest wolfheart Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='Sonka95']A jutro co się będzie działo w sklepach :crazyeye: tłumy ludzi , bo przecież 3 dni zamknięte sklepy :crazyeye: Fajna choinka :cool3: u nas jeszcze nie kupiona ,ale jutro już koniecznie trzeba po nią jechać :smile:[/QUOTE] dlatego ja moje skromne zakupy zrobiłam dzisiaj :evil_lol: dzięki :) [quote name='dOgLoV']ja jutro jade na miasto , ciekawe czy mnie nie zdeptają hehe[/QUOTE] załóż zbroję i glany ,koniecznie:diabloti: Quote
łamAga Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='marta.k9080']dlatego ja moje skromne zakupy zrobiłam dzisiaj :evil_lol: załóż zbroję i glany ,koniecznie:diabloti:[/QUOTE] hehehe glany wyniosłam na strych żeby śniegu nie przyciagać :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='dOgLoV']hehehe glany wyniosłam na strych żeby śniegu nie przyciagać :eviltong:[/QUOTE] natychmiast zanieś je gdzie ich miejsce,bo jak przez Ciebie nie mam śniegu to masz mocny wpie*dol:mad::diabloti: Quote
łamAga Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='marta.k9080']natychmiast zanieś je gdzie ich miejsce,bo jak przez Ciebie nie mam śniegu to masz mocny wpie*dol:mad::diabloti:[/QUOTE] ale umawiałyśmy się że u mnie ma nie padać :eviltong: u Ciebie niech nawet sypie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ale umawiałyśmy się że u mnie ma nie padać :eviltong: u Ciebie niech nawet sypie :eviltong:[/QUOTE] kto tam wie jak daleko sięgają Twoje "czary":mad: Quote
Recommended Posts