łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='magdabroy']Ja sama jestem większa niż Wy we dwie razem, więc mi tu nie podskakujcie :eviltong: A ja sobie walnę fervex na noc, a nie kawę :eviltong:[/QUOTE] nie badz tego taka pewna :eviltong: a co chorba Cie dopada ?? [quote name='marta.k9080']ja przywykłam do Strong i czasami mam wrażenie ,że są ...słodkie:evil_lol:[/QUOTE] słodkie ?? juz Ci chyba gardło przeżarły :eviltong: ja sobie zrobiłam kanapkę z szynką żółtym serem i pomidorem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Magda nam grozi:evil_lol: no słodkie jakieś,ja zawsze Strongi wpie*dalam to przywykłam:evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='dOgLoV']nie badz tego taka pewna :eviltong: a co chorba Cie dopada ??[/QUOTE] Oj jestem pewna :eviltong: Tak :placz: Wczoraj mnie bolało gardło, ale się nim już zajęłam ;) Ale z nosa mi leci i strasznie chce mi się pić, a to znaczy, że jestem przeziębiona :roll: Quote
*Magda* Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='marta.k9080']Magda nam grozi:evil_lol:[/QUOTE] Nie grożę, tylko ostrzegam :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='magdabroy']Nie grożę, tylko ostrzegam :eviltong:[/QUOTE] większy nie zawsze znaczy silniejszy :eviltong: np.Luna jest mniejsza od Saby(DONki) a ostatnio jak się zaatakowały,to trzeba było bronic Sabę :diabloti: Quote
łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='magdabroy']Oj jestem pewna :eviltong: Tak :placz: Wczoraj mnie bolało gardło, ale się nim już zajęłam ;) Ale z nosa mi leci i strasznie chce mi się pić, a to znaczy, że jestem przeziębiona :roll:[/QUOTE] To tak jak Sebek :roll: ja codziennie biore rutinoscorbin i na razie jakoś mnie nic nie dopadło .... Quote
*Magda* Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='marta.k9080']większy nie zawsze znaczy silniejszy :eviltong: np.Luna jest mniejsza od Saby(DONki) a ostatnio jak się zaatakowały,to trzeba było bronic Sabę :diabloti:[/QUOTE] Żebyś nie musiała się nigdy przekonywać :eviltong: [quote name='dOgLoV']To tak jak Sebek :roll: ja codziennie biore rutinoscorbin i na razie jakoś mnie nic nie dopadło ....[/QUOTE] Ja rzadko choruję ;) Ze 2 dni się pomęczę i będzie dobrze :) Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='magdabroy']Żebyś nie musiała się nigdy przekonywać :eviltong:[/QUOTE] uuuu robi się poważnie :diabloti: Quote
łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 ej laski szukam tytułu filmu o chłopcu ktory zostaje uprowadzony , zawsze chcial isc na hallowen i kradnie przebranie duszka kacpra , nie moge sobie przypomniec nazwiska głownego aktora :mad: Quote
*Magda* Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Nie oglądam takich "bajek" :eviltong: Quote
łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 quwa to nie bajka , wyłam na tym filmie jak dziecko :eviltong: bardzo znany aktor tam gra a nie moge sobie przypomniec :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 a pamiętasz z jakiego roku ten film? Quote
łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='marta.k9080']a pamiętasz z jakiego roku ten film?[/QUOTE] nieeeee , jak bym wiedziała cokolwiek to w spisie bym poszukała a tak lipa .... Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 "Głębia oceanu"? "Uprowadzony"? Quote
łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 znalazłam :multi: "doskonały świat" z Kevinem Costnerem :diabloti: http://www.filmweb.pl/film/Doskona%C5%82y+%C5%9Bwiat-1993-5166 Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 nie oglądałam,raczej nie mój klimat :lol: Quote
łamAga Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 ja lubie takie filmy na ktorych sie oczy pocą :diabloti: Quote
Sonka95 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Tutaj zawsze o jakiś słodkich rzeczach mowa :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 no hej, ptaszki śpiewają,7'C i słońce normalnie k*rwa wiosna Luna utopiła w gnoju piłkę swojego kolegi Rocky'ego:diabloti: Nie wiedziałam czy się śmiać czy załamać z jej głupoty. Quote
Sonka95 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='marta.k9080']no hej, ptaszki śpiewają,7'C i słońce normalnie k*rwa wiosna Luna utopiła w gnoju piłkę swojego kolegi Rocky'ego:diabloti: Nie wiedziałam czy się śmiać czy załamać z jej głupoty. No pogoda to coraz bardziej się robi wiosenna z dnia na dzień coraz cieplej :crazyeye: hahahaha Lunka i jej pomysły :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 I pańcia musiała ratować piłeczkę ?? :diabloti: mi sie tam taka pogoda podoba :eviltong: Quote
Recommended Posts