Sonka95 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 U nas też deszczowo :roll: już tracę nadzieje na ten śnieg :placz: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Sonka95']U nas też deszczowo :roll: już tracę nadzieje na ten śnieg :placz:[/QUOTE] ja też :-( Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 a wpierd...liłam ją do pralki razem z plecakiem i jeszcze jedną kurtką :diabloti: czasami dobrze jest prac coś dawno nie pranego znajduje sie wtedy fajne rzeczy jak np mój rok temu zgubiony e-bilet :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Jest dopiero połowa grudnia, a ja młodego kurtkę prałam już 3x, bo ciągle ląduje na ziemi :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='magdabroy']Jest dopiero połowa grudnia, a ja młodego kurtkę prałam już 3x, bo ciągle ląduje na ziemi :evil_lol:[/QUOTE] ja tej kurtki od zeszłej zimy nie prałam a plecak piorę pierwszy raz :peace: ale mam go dopiero może z 3 lata :diabloti: Quote
kalyna Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']nie wiedziałam że masz aż tak zaawansowany ślinotok :eviltong:[/QUOTE] noo na widok piłeczki :evil_lol: a potem zwalam winę na psy :lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 ja wczoraj układałam szpargały w szufladzie i znalazłam 5zł:p Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='kalyna']noo na widok piłeczki :evil_lol: a potem zwalam winę na psy :lol:[/QUOTE] zawsze na kogoś musi być :eviltong: własnie sobie otwarłam chipsy i piweczko :evil_lol: nie chce mi sie czekac aż sie umyje hehe Quote
kalyna Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']własnie sobie otwarłam chipsy i piweczko :evil_lol: nie chce mi sie czekac aż sie umyje hehe[/QUOTE] a ja czekam aż z sklepu przyjdzie piwko i czipsy :evil_lol: A jak jesteśmy przy temacie porządków, to ostatnio w psich akcesoriach robiłam porządek... i ile tego tatajstwa się nazbierało, a jeszcze paru rzeczy mi brakuje :roll: a ile mam nietrafionych zakupów :angryy: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='kalyna']a ja czekam aż z sklepu przyjdzie piwko i czipsy :evil_lol: A jak jesteśmy przy temacie porządków, to ostatnio w psich akcesoriach robiłam porządek... i ile tego tatajstwa się nazbierało, a jeszcze paru rzeczy mi brakuje :roll: a ile mam nietrafionych zakupów :angryy:[/QUOTE] no to raczej sie nie doczekasz :diabloti: chociaz do mnie same przyszły jak w pracy byłam :evil_lol: ja tez mam troche tego nietrafionego tatajstwa :shake: Quote
*Magda* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Ja poczekam z piwkiem jak brat wróci z Bodzianem ;) Mam zapas winka z netto-10 butelek :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja tez mam troche tego nietrafionego tatajstwa :shake:[/QUOTE] a ja robię przemyślane zakupy i chyba nigdy nie żałowałam ,że coś kupiłam:lol: dawno nie wymieniałam garderoby,a sporo ciuchów mam jeszcze sprzed 3-4lat jak do szkoły chodziłam:evil_lol: gust się zmienia,więc w nowym roku zrobię generalną wymianę garderoby:p Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='magdabroy']Ja poczekam z piwkiem jak brat wróci z Bodzianem ;) Mam zapas winka z netto-10 butelek :diabloti:[/QUOTE] nie wypijcie wszystkich dzisiaj :eviltong: [quote name='marta.k9080']a ja robię przemyślane zakupy i chyba nigdy nie żałowałam ,że coś kupiłam:lol: dawno nie wymieniałam garderoby,a sporo ciuchów mam jeszcze sprzed 3-4lat jak do szkoły chodziłam:evil_lol: gust się zmienia,więc w nowym roku zrobię generalną wymianę garderoby:p[/QUOTE] ja przegląd szafek robie od miesiac i zbrać sie za to nie moge :oops: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']ja przegląd szafek robie od miesiac i zbrać sie za to nie moge :oops:[/QUOTE] ja muszę w końcu :roll: wiesz już jakoś głupio się czuję w bluzach z animowanymi nadrukami itp:evil_lol: pozdzieram je do końca na spacerach i z czystym sumieniem kupię nowe rzeczy:razz: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 teraz sa takie czasy ze nie ma juz czegos takiego ze w czyms wypad wyjść a w czymś nie :lol: Quote
*Magda* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']nie wypijcie wszystkich dzisiaj :eviltong: [/QUOTE] Postaram się :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']teraz sa takie czasy ze nie ma juz czegos takiego ze w czyms wypad wyjść a w czymś nie :lol:[/QUOTE] ja mam w d*pie co wypada a co nie:p ale sama nie czuję się już zbyt dobrze w takich ciuchach i chce je zmienić ,wyłącznie dla siebie:p Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='marta.k9080']ja mam w d*pie co wypada a co nie:p ale sama nie czuję się już zbyt dobrze w takich ciuchach i chce je zmienić ,wyłącznie dla siebie:p[/QUOTE] ja sie też za młodzieżowo ubieram jak na swoj wiek ale co ja mam zrobic jak ja inaczej ubrana sie czuje jak clown heh :placz: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']ja sie też za młodzieżowo ubieram jak na swoj wiek ale co ja mam zrobic jak ja inaczej ubrana sie czuje jak clown heh :placz:[/QUOTE] ubierasz się tak,jak lubisz;) mi się po prostu przestały podobać niektóre ciuchy :evil_lol::roll: jakby mi się nadal podobały,nosiłabym je. Quote
kalyna Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']no to raczej sie nie doczekasz :diabloti: chociaz do mnie same przyszły jak w pracy byłam :evil_lol: ja tez mam troche tego nietrafionego tatajstwa :shake:[/QUOTE] Przyjechały do mnie :multi: Fortuna czarna :loveu: Najlepiej to do schronu zawieźć... u mnie to metalowe kagańce, łańcuszek zaciskowy, takie jedne szelki, które przestały im pasować, smycze skórzane, które był inne niż opis :roll: Ale więcej rzeczy mam, które teraz nie są mi potrzebne, ale nie wiem czy za X czasu nie będę potrzebować.. :roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Jeżeli chodzi o akcesoria dla Luny,to ja postanowiłam iść na jakość nie ilość:lol: Planuję w nowym roku nabyć,szelki ze sklepu IPO i może jeszcze Juliusy pasowe :p Quote
kalyna Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='marta.k9080']Jeżeli chodzi o akcesoria dla Luny,to ja postanowiłam iść na jakość nie ilość:lol: Planuję w nowym roku nabyć,szelki ze sklepu IPO i może jeszcze Juliusy pasowe :p[/QUOTE] pssst u mnie to i tak nie zda egzaminu.. bo to nie o jakoś, a użytkowość chodzi :evil_lol: Które szelki? podaj linka :lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 http://juliusk9-sport.pl/szelki-pasowe-c-4.html http://www.ipo-sklep.pl/p861,szelki-skorzane-do-obrony-z-uchwytem-pies-kod-g-0530a.html Quote
kalyna Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='marta.k9080']http://juliusk9-sport.pl/szelki-pasowe-c-4.html http://www.ipo-sklep.pl/p861,szelki-skorzane-do-obrony-z-uchwytem-pies-kod-g-0530a.html te drugie to są kupowane raczej do obrony :eviltong: Ale widzę, ze te juliusy to chodzą ciągle za Tobą :evil_lol: Quote
Recommended Posts