Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='dOgLoV']ja mam chipsy solone :diabloti:[/QUOTE] też dzisiaj jadłam,takie z Netto w kształcie psa:diabloti: Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='marta.k9080']też dzisiaj jadłam,takie z Netto w kształcie psa:diabloti:[/QUOTE] chipsy ?? w kształcie psa ?? :crazyeye::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='dOgLoV']chipsy ?? w kształcie psa ?? :crazyeye::diabloti:[/QUOTE] no tego z logo Netto:p już je zjadłam,a opakowanie jest na dnie śmietnika to nie zrobię foty:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='marta.k9080']no tego z logo Netto:p już je zjadłam,a opakowanie jest na dnie śmietnika to nie zrobię foty:evil_lol:[/QUOTE] i dobre były ?? :razz: Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='dOgLoV']i dobre były ?? :razz: to są takie jak Monstery,solone chrupki :p tylko mają kształt tego psa Netto https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBjrHMin7nmxznUeTcVRDM1VPH_6LBHWoWb7ILpwy36Murh3SN dobre :) Quote
*Magda* Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='dOgLoV']to nie licz na to że Cię kiedyś odwiedzę :shake:[/QUOTE] To nie licz, że my na Twój pogrzeb przyjedziemy :eviltong: Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='marta.k9080']to są takie jak Monstery,solone chrupki :p tylko mają kształt tego psa Netto https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBjrHMin7nmxznUeTcVRDM1VPH_6LBHWoWb7ILpwy36Murh3SN dobre :) te kiedyś jadłam , smakowały mi .... Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Luna domaga się wyjścia,także paaaa:hand::hand::hand: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 (edited) hej, u nas jest paskudnie,4'C i deszcz od samego rana do teraz:placz::stupid: co za wstrętny grudzień:angryy: Luna była tak brudna ,ze kilka minut spłukiwałam z niej błoto,a moje ciuchy wylądowały w koszu do prania. Wyjęłam Lunie właśnie kleszcza,no k*rwa w d*pe z tym ciepłem!:angryy: W Pn idę po krople albo obroże. Aga,to są te chipsy,dzisiaj też je wciągnęłam:diabloti: Edited December 14, 2013 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 hehehehe fajne , to takie prażynki pewnie , muze se kiedys kupić fajnie wyglądaja :cool3: Quote
*Magda* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Brzuch Ci urośnie od tych chipsów :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 mogłabym zjeść tonę takiego śmieciowego żarcia i nic mi nie urośnie:eviltong::diabloti: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 a kto by sie tym przejmował :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Jak każda sobota i ta jest mega leniwa,Luna śpi cały dzień i ja też nic nie robię. Luna potrzebuje takiego spokojnego weekendu,bo cały tydzień szarżuje jak dzikuska:evil_lol: Wyprałam szelki norweskie,obrożę i flexi wszystko u*ebane błotem:shake: A moje rękawiczki wyprane przedwczoraj dzisiaj wyglądały jakbym rękoma ziemię orała:diabloti: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Ja musze iść sobie wyprać kurtkę i plecak ale mi sie ruszyc nie chce :roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 to łaź w brudnej kurtce i noś brudny plecak:diabloti: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='marta.k9080']to łaź w brudnej kurtce i noś brudny plecak:diabloti:[/QUOTE] plecak jest cczarno szary wiec brudu na nim nie widac , tylko ja wiem że jest brudny i to mnie denerwuje , kurtka jest czarna ale pokusiło mnie kupić z różowymi dodatkami i pech chciał że różowa tez jest część na szyi od środka kurtki , to jest materiałowe i brudzi się niemiłosiernie :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Też tak miałam, od fluidu,ale ja bardzo rzadko używam mazideł do twarzy:evil_lol: Quote
kalyna Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='marta.k9080']A moje rękawiczki wyprane przedwczoraj dzisiaj wyglądały jakbym rękoma ziemię orała:diabloti:[/QUOTE] moje są całe sztywne od śliny.. więc wkładanie ich to tak jakbym w średniowieczu zbroję na ręce ubierała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='kalyna']moje są całe sztywne od śliny.. więc wkładanie ich to tak jakbym w średniowieczu zbroję na ręce ubierała :evil_lol:[/QUOTE] znam to:evil_lol: zwykle nosze dwie pary,jedną do ubrudzenia i drugą co by jakoś później smycz złapać i miedzy ludźmi przejść:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='marta.k9080']Też tak miałam, od fluidu,ale ja bardzo rzadko używam mazideł do twarzy:evil_lol:[/QUOTE] ja używam tylko pudru sypkiego a on tez strasznie brudzi :roll: ale nic ide to sprać bo siara w tym chodzić , nie bede prała całej kurtki bo to pikowana kurtka jest w środku ma taka jakąś dziwną sztuczną wate i jak wypiore ja w pralce nawet z piłkami tenisowymi to mi sie zbija tak dziwnie :roll: [quote name='kalyna']moje są całe sztywne od śliny.. więc wkładanie ich to tak jakbym w średniowieczu zbroję na ręce ubierała :evil_lol:[/QUOTE] nie wiedziałam że masz aż tak zaawansowany ślinotok :eviltong: Quote
Recommended Posts