Guest wolfheart Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 M&S głaski przekazane:p no tak,ale nie o ból chodzi...problem w tym,że Lunka bardzo znielubiła panią Vet po tych zabiegach i nie pozwoli żeby jej coś robiła,a nie ma chyba sensu,żebym ją na silę przytrzymywała ,zakładała kaganiec i stresowała bo znowu zniechęcę ją do obcych i do gabinetu Vet.:shake: Quote
M&S Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 A jeżeli o to chodzi, to zupełnie inna sprawa. Wasza wetka wie najlepiej co i jak zrobić:) Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 M&S miła z niej kobitka,widać że naprawdę ma serce do tego co robi:lol: Lunka właśnie ze smakiem zjadła serca drobiowe z jogurtem i żujkę na deser.Faktycznie przytyła panienka ma całe 29kg:multi: Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) cieszę się bo z reguły nie ufam ludziom i zależało mi żeby Lunką zajmował się ktoś odpowiedni a nie jakiś pajac,jest jeszcze jedna pani Vet też bardzo miła przyjmują na zmianę,ale jakoś częściej trafiamy na tą pierwszą.I ta pani będzie Lunkę sterylizowała w marcu. Edited January 8, 2013 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 marta.k9080 napisał(a): Lunka właśnie ze smakiem zjadła serca drobiowe z jogurtem i żujkę na deser.Faktycznie przytyła panienka ma całe 29kg:multi: Tylko żeby się kwadratowa nie zrobiła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dacie wiarę,że teraz jeszcze jakiś kretyn wystrzelił petardę.Otworzyłam okno i wrzasnęłam ,że mu ją w d*pę wsadzę i ma sp*******c jak najdalej.Poskutkowało,a już mnie ręka świerzbiła żeby 112 wybrać.Hołotę należy tępić. magdabroy na razie jest prostokątna;) Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Co za poranek pełen śniegu:multi: Ale chyba nie na długo bo w Pt ma padać:angryy: Luna stęskniona biegania,pognała dzisiaj za sarną ale w porę się opamiętała i posłusznie wróciła tuż pod moje nogi.Potem szukałyśmy zabawki którą oczywiście upuściła rzucając się w pościg za sarenką.Znalazłyśmy.Uff... Sorki ,ale jako że focę tel. a rano było pochmurnie ,zdjęcia wyszły...niebieskie.Pogrzebię w kompie to może znajdę coś żeby wrzucić. Quote
Sonka95 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 U nas też wczoraj spadł śnieżek ... Sonia to tak szalała jakby pierwszy raz go widziała :evil_lol: Quote
M&S Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 U nas zabieliło się, ale szaleństwa nie ma. pozdrawiamy:) Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 U nas też już szału nie ma,po co pada ten śnieg jak za chwilę znika:-( jak temp. nie pójdzie w dół to do jutra będzie chlapa Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 jak tak ma wyglądać cała zima,to ja dziękuję:angryy: Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak tak ma wyglądać cała zima,to ja dziękuję:angryy: Ja tez dziekuję juz chce lato ;) Quote
M&S Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja tez dziekuję juz chce lato ;) Ja też, ja też. Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Za wiosnę,lato też dziękuję.Poproszę zimę ,śnieg i -10'C:diabloti: tak właśnie najbardziej lubię. Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):Za wiosnę,lato też dziękuję.Poproszę zimę ,śnieg i -10'C:diabloti: tak właśnie najbardziej lubię. stanowczo za zimno :shake: Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 dla mnie taki mróz jest orzeźwiający:p tylko palce mi zamarzają jak za długo na dworze jestem.No i zimą jest tak ładnie,biało i tak łatwo spacerować kiedy nie trzeba przeciskać się przez krzaki,liście,pajęczyny i obganiac od latającego paskudztwa,mamy więcej dostępnych ścieżek ,które latem są zarośnięte.Lunie też bardziej pasuje zima,no może poza brakiem kąpieli we Wiśle. Quote
Leokadia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ja to zawsze się opatulę jak eskimos i mrozy mi nie straszne. Lubię taka pogodę, bo kleszcze mi po prostu lato zawsze obrzydzają:angryy: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):Za wiosnę,lato też dziękuję.Poproszę zimę ,śnieg i -10'C:diabloti: tak właśnie najbardziej lubię. Jestem jak najbardziej "za" :) Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 aż mi trudno uwierzyć ,że Lunka ma już 14mieś ,a 16.01 minie rok od kiedy jest ze mną..kiedy ten czas minął?:question: Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 nieee ona zawsze będzie moim dzikim szczeniorem:loveu: jakoś nie umiem wyobrazić sobie poważnej,spokojnej Lunki. Quote
M&S Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):nieee ona zawsze będzie moim dzikim szczeniorem:loveu: jakoś nie umiem wyobrazić sobie poważnej,spokojnej Lunki. Nawet nie zauważysz kiedy będzie stateczną dziewczynką, co nie znaczy, że nie będzie już głupawek. Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Myślisz? ja szczerze wątpię w jej stateczność:evil_lol: w niej jest coś szalonego:evil_lol: Pewno każdy tak o swoim psie mysli-ale ja jestem święcie przekonana o jej wyjątkowości:loveu: Quote
Recommended Posts