łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 ja jak ide w gości i maja tylko mleko albo płynną śmietankę , to piję kawę jak za karę , jest tez Cremona w płynie , z taką śmietanka piję kawę mój tata ale mi ona też nie smakuję :shake: Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='dOgLoV']ja jak ide w gości i maja tylko mleko albo płynną śmietankę , to piję kawę jak za karę , jest tez Cremona w płynie , z taką śmietanka piję kawę mój tata ale mi ona też nie smakuję :shake:[/QUOTE] Ty zamiast iść w przyszłym roku na odczulanie, to lepiej idź leczyć swoje kubki smakowe :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='magdabroy']Ty zamiast iść w przyszłym roku na odczulanie, to lepiej idź leczyć swoje kubki smakowe :diabloti:[/QUOTE] to ja też pójdę,bo śmietana w płynie,do kawy mnie obrzydza:diabloti: Quote
łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='magdabroy']Ty zamiast iść w przyszłym roku na odczulanie, to lepiej idź leczyć swoje kubki smakowe :diabloti:[/QUOTE] ja juz powoli powinnam sie iśc zapisać na to odczulanie , bo pierwsza dawka jest w grudniu a już mamy grudzień :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='marta.k9080']to ja też pójdę,bo śmietana w płynie,do kawy mnie obrzydza:diabloti:[/QUOTE] Idźcie razem, będzie Wam raźniej ;) [quote name='dOgLoV']ja juz powoli powinnam sie iśc zapisać na to odczulanie , bo pierwsza dawka jest w grudniu a już mamy grudzień :eviltong:[/QUOTE] To na co Ty ku*wa czekasz? :mad: Quote
łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 jakos cieżko mi sie zebrac jak nie mam objawów :oops: Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='dOgLoV']jakos cieżko mi sie zebrac jak nie mam objawów :oops:[/QUOTE] Jak będą objawy, to będzie już za późno :mad: Z Tobą gorzej niż z małym dzieckiem :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 ja mam podobnie,musiałabym chyba być w agonii żebym zdecydowała się na wizytę u lekarza :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='magdabroy']Jak będą objawy, to będzie już za późno :mad: Z Tobą gorzej niż z małym dzieckiem :mdleje:[/QUOTE] dokładnie :roll: ale ja mam zawsze problem jak mam iść do jakiegokolwiek lekarza , odkładam to i odkładam na ostatnią chwile .... Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie :roll: ale ja mam zawsze problem jak mam iść do jakiegokolwiek lekarza , odkładam to i odkładam na ostatnią chwile ....[/QUOTE] Wiem, bo do innego lekarza też się wybierałaś jak sójka za morze :mad: Quote
angineuuka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem, bo do innego lekarza też się wybierałaś jak sójka za morze :mad:[/QUOTE] a poszła do niego? :p Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Angi']a poszła do niego? :p[/QUOTE] Tak, po (chyba) pół roku :roll: Quote
łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem, bo do innego lekarza też się wybierałaś jak sójka za morze :mad:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Tak, po (chyba) pół roku :roll:[/QUOTE] pół roku od czasu jak Ty wiedziałas że mam iśc ale szłam do niego ......... 6 lat :oops: Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='dOgLoV']pół roku od czasu jak Ty wiedziałas że mam iśc ale szłam do niego ......... 6 lat :oops:[/QUOTE] Teraz 6 lat będziesz szła na odczulanie :diabloti: A my będziemy czytać całą wiosnę, lato i jesień jak Ci jest źle :eviltong: Quote
łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='magdabroy']Teraz 6 lat będziesz szła na odczulanie :diabloti: A my będziemy czytać całą wiosnę, lato i jesień jak Ci jest źle :eviltong:[/QUOTE] hahahaha :diabloti: a jak pójde na odczulanie i wpadne w zapaść , nie będa mnie mogli wybudzić .... ?? Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='dOgLoV'] a jak pójde na odczulanie i wpadne w zapaść , nie będa mnie mogli wybudzić .... ??[/QUOTE] Przyjadę na Twój pogrzeb :diabloti: Quote
łamAga Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='magdabroy']Przyjadę na Twój pogrzeb :diabloti:[/QUOTE] ale pocieszenie :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='dOgLoV']ale pocieszenie :eviltong:[/QUOTE] Dla Ciebie żadne, bo mnie (już) nie zobaczysz :eviltong: Ale ja zobaczę Ciebie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='magdabroy'] ooo słodkie:p no siema Wszystkim :) u nas jest nadal brzydko czyli całkiem ciepło i siąpi deszcz ,a prognoza na kolejne dni jest jeszcze bardziej obrzydliwa,wstrętny ten grudzień:placz: Luna znowu dzisiaj tak szalała,że później padła,aż się przestraszyłam przez chwilę,bo idziemy sobie ,a ona nagle jebudu i se leży ,ale patrzę cieszy się jak głupia ,a język jej zwisa do samej ziemi:evil_lol: W nocy,myślałam że się ugotuję.A nad ranem Luna przyszła do mnie na poduszkę,położyła mi łeb na ramieniu i tak 1,5h leżała ze mną.Dosłownie policzek w policzek.Aż się wzruszyłam:loveu: Tylko,że gorąco mi było przez nią:evil_lol: Jakby ktoś robił zakupy,to dzisiaj jest darmowa dostawa, o tutaj: http://swiatzwierzaka.pl/ Quote
Recommended Posts