Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

ja jak ide w gości i maja tylko mleko albo płynną śmietankę , to piję kawę jak za karę , jest tez Cremona w płynie , z taką śmietanka piję kawę mój tata ale mi ona też nie smakuję :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja jak ide w gości i maja tylko mleko albo płynną śmietankę , to piję kawę jak za karę , jest tez Cremona w płynie , z taką śmietanka piję kawę mój tata ale mi ona też nie smakuję :shake:[/QUOTE]

Ty zamiast iść w przyszłym roku na odczulanie, to lepiej idź leczyć swoje kubki smakowe :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ty zamiast iść w przyszłym roku na odczulanie, to lepiej idź leczyć swoje kubki smakowe :diabloti:[/QUOTE]

to ja też pójdę,bo śmietana w płynie,do kawy mnie obrzydza:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ty zamiast iść w przyszłym roku na odczulanie, to lepiej idź leczyć swoje kubki smakowe :diabloti:[/QUOTE]

ja juz powoli powinnam sie iśc zapisać na to odczulanie , bo pierwsza dawka jest w grudniu a już mamy grudzień :eviltong:

Posted

[quote name='marta.k9080']to ja też pójdę,bo śmietana w płynie,do kawy mnie obrzydza:diabloti:[/QUOTE]

Idźcie razem, będzie Wam raźniej ;)

[quote name='dOgLoV']ja juz powoli powinnam sie iśc zapisać na to odczulanie , bo pierwsza dawka jest w grudniu a już mamy grudzień :eviltong:[/QUOTE]

To na co Ty ku*wa czekasz? :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']jakos cieżko mi sie zebrac jak nie mam objawów :oops:[/QUOTE]

Jak będą objawy, to będzie już za późno :mad:
Z Tobą gorzej niż z małym dzieckiem :mdleje:

Guest wolfheart
Posted

ja mam podobnie,musiałabym chyba być w agonii żebym zdecydowała się na wizytę u lekarza :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak będą objawy, to będzie już za późno :mad:
Z Tobą gorzej niż z małym dzieckiem :mdleje:[/QUOTE]

dokładnie :roll: ale ja mam zawsze problem jak mam iść do jakiegokolwiek lekarza , odkładam to i odkładam na ostatnią chwile ....

Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie :roll: ale ja mam zawsze problem jak mam iść do jakiegokolwiek lekarza , odkładam to i odkładam na ostatnią chwile ....[/QUOTE]

Wiem, bo do innego lekarza też się wybierałaś jak sójka za morze :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiem, bo do innego lekarza też się wybierałaś jak sójka za morze :mad:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Tak, po (chyba) pół roku :roll:[/QUOTE]

pół roku od czasu jak Ty wiedziałas że mam iśc ale szłam do niego ......... 6 lat :oops:

Posted

[quote name='dOgLoV']pół roku od czasu jak Ty wiedziałas że mam iśc ale szłam do niego ......... 6 lat :oops:[/QUOTE]

Teraz 6 lat będziesz szła na odczulanie :diabloti:
A my będziemy czytać całą wiosnę, lato i jesień jak Ci jest źle :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz 6 lat będziesz szła na odczulanie :diabloti:
A my będziemy czytać całą wiosnę, lato i jesień jak Ci jest źle :eviltong:[/QUOTE]
hahahaha :diabloti:

a jak pójde na odczulanie i wpadne w zapaść , nie będa mnie mogli wybudzić .... ??

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']

ooo słodkie:p

no siema Wszystkim :)

u nas jest nadal brzydko czyli całkiem ciepło i siąpi deszcz ,a prognoza na kolejne dni jest jeszcze bardziej obrzydliwa,wstrętny ten grudzień:placz:
Luna znowu dzisiaj tak szalała,że później padła,aż się przestraszyłam przez chwilę,bo idziemy sobie ,a ona nagle jebudu i se leży ,ale patrzę cieszy się jak głupia ,a język jej zwisa do samej ziemi:evil_lol:

W nocy,myślałam że się ugotuję.A nad ranem Luna przyszła do mnie na poduszkę,położyła mi łeb na ramieniu i tak 1,5h leżała ze mną.Dosłownie policzek w policzek.Aż się wzruszyłam:loveu:
Tylko,że gorąco mi było przez nią:evil_lol:

Jakby ktoś robił zakupy,to dzisiaj jest darmowa dostawa, o tutaj:
http://swiatzwierzaka.pl/