Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']raczej zachłanne,cały śnieg mój:diabloti:[/QUOTE]

Już sie tak nie rozpędzaj , Magda i Angi na pewno Ci swojej części nie oddają nie wspominając o innych dogomaniakach :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Już sie tak nie rozpędzaj , Magda i Angi na pewno Ci swojej części nie oddają nie wspominając o innych dogomaniakach :eviltong:[/QUOTE]

g*wno mnie to obchodzi:p

Guest wolfheart
Posted

piję sobie kawusię:kaffee_2:
a Luna sobie drzemie obok mnie :p

Posted

[quote name='marta.k9080']piję sobie kawusię:kaffee_2:
a Luna sobie drzemie obok mnie :p[/QUOTE]

Jak słodko :loveu:

ja własnie kończe pić kawusię i zaraz chyba dokończe chipsy ktorym nie zjadłam w sobote , moze sie jeszcze dają zjeść :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Luna zawsze jest bardzo blisko mnie:evil_lol: Dzisiaj wyszłam na 3godz(strata czasu w urzędzie pracy) jak wróciłam to Luna z radości je*ła mi łapą w papę ,mam krechę od skroni do połowy policzka:diabloti:

coś dawno chipsów nie jadłam:razz:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna zawsze jest bardzo blisko mnie:evil_lol: Dzisiaj wyszłam na 3godz(strata czasu w urzędzie pracy) jak wróciłam to Luna z radości je*ła mi łapą w papę ,mam krechę od skroni do połowy policzka:diabloti:

coś dawno chipsów nie jadłam:razz:[/QUOTE]

ciekawe co Lunka zrobi jak pójdziesz do pracy i nie bedzie Cię długo w domu :diabloti:

u mnie chipsy to podstawa :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ciekawe co Lunka zrobi jak pójdziesz do pracy i nie bedzie Cię długo w domu :diabloti:

u mnie chipsy to podstawa :diabloti:[/QUOTE]

nie pójdę do pracy dopóki Luna nie będzie miała towarzysza:diabloti:

a ja zjadam właśnie cukierki truflowe:p
Lunie dałam suszone mięcho z kaczki,bo chciała mnie sępić z trufli :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie pójdę do pracy dopóki Luna nie będzie miała towarzysza:diabloti:

a ja zjadam właśnie cukierki truflowe:p
Lunie dałam suszone mięcho z kaczki,bo chciała mnie sępić z trufli :evil_lol:[/QUOTE]

Nasze psy nie sępią , oduczylismy ich tego :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Nasze psy nie sępią , oduczylismy ich tego :eviltong:[/QUOTE]

nie przeszkadza mi to,że Luna sępi,urocza jest wtedy:p

Posted

[quote name='marta.k9080']nie przeszkadza mi to,że Luna sępi,urocza jest wtedy:p[/QUOTE]

bo masz ją jedną , jak by Ci tak dwa stały i sępiły to juz by nie było miło :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']bo masz ją jedną , jak by Ci tak dwa stały i sępiły to juz by nie było miło :diabloti:[/QUOTE]

kiedyś się przekonam:razz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a kiedy będzie to kiedyś ?? :cool3:[/QUOTE]

chciałabym w pierwszej połowie nowego roku:razz: ale to zależy od tego jak mi się ułoży kilka spraw:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie przeszkadza mi to,że Luna sępi,urocza jest wtedy:p[/QUOTE]

to widocznie nie wkłada Ci nosa w talerz, więc nie musisz się z nią ścigać :diabloti:

oo to konkretnie już myślisz :loveu: hodowla już upatrzona? czarny DON?

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']to widocznie nie wkłada Ci nosa w talerz, więc nie musisz się z nią ścigać :diabloti:

oo to konkretnie już myślisz :loveu: hodowla już upatrzona? czarny DON?[/QUOTE]

skutecznie "zabijam" wzrokiem ,Luna nie liźnie mojego żarła:diabloti:

czarny DON:diabloti: ale nie mam konkretnej hodowli na oku:roll: to zależny od kilku spraw,a co za tym idzie od kasy jaką będę mogła przeznaczyć na szczyla:lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Już sie tak nie rozpędzaj , Magda i Angi na pewno Ci swojej części nie oddają nie wspominając o innych dogomaniakach :eviltong:[/QUOTE]

Od mojego śniegu wara :mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Od mojego śniegu wara :mad:

:siara:................