łamAga Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='marta.k9080']raczej zachłanne,cały śnieg mój:diabloti:[/QUOTE] Już sie tak nie rozpędzaj , Magda i Angi na pewno Ci swojej części nie oddają nie wspominając o innych dogomaniakach :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Już sie tak nie rozpędzaj , Magda i Angi na pewno Ci swojej części nie oddają nie wspominając o innych dogomaniakach :eviltong:[/QUOTE] g*wno mnie to obchodzi:p Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 piję sobie kawusię:kaffee_2: a Luna sobie drzemie obok mnie :p Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='marta.k9080']piję sobie kawusię:kaffee_2: a Luna sobie drzemie obok mnie :p[/QUOTE] Jak słodko :loveu: ja własnie kończe pić kawusię i zaraz chyba dokończe chipsy ktorym nie zjadłam w sobote , moze sie jeszcze dają zjeść :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Luna zawsze jest bardzo blisko mnie:evil_lol: Dzisiaj wyszłam na 3godz(strata czasu w urzędzie pracy) jak wróciłam to Luna z radości je*ła mi łapą w papę ,mam krechę od skroni do połowy policzka:diabloti: coś dawno chipsów nie jadłam:razz: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna zawsze jest bardzo blisko mnie:evil_lol: Dzisiaj wyszłam na 3godz(strata czasu w urzędzie pracy) jak wróciłam to Luna z radości je*ła mi łapą w papę ,mam krechę od skroni do połowy policzka:diabloti: coś dawno chipsów nie jadłam:razz:[/QUOTE] ciekawe co Lunka zrobi jak pójdziesz do pracy i nie bedzie Cię długo w domu :diabloti: u mnie chipsy to podstawa :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ciekawe co Lunka zrobi jak pójdziesz do pracy i nie bedzie Cię długo w domu :diabloti: u mnie chipsy to podstawa :diabloti:[/QUOTE] nie pójdę do pracy dopóki Luna nie będzie miała towarzysza:diabloti: a ja zjadam właśnie cukierki truflowe:p Lunie dałam suszone mięcho z kaczki,bo chciała mnie sępić z trufli :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='marta.k9080']nie pójdę do pracy dopóki Luna nie będzie miała towarzysza:diabloti: a ja zjadam właśnie cukierki truflowe:p Lunie dałam suszone mięcho z kaczki,bo chciała mnie sępić z trufli :evil_lol:[/QUOTE] Nasze psy nie sępią , oduczylismy ich tego :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Nasze psy nie sępią , oduczylismy ich tego :eviltong:[/QUOTE] nie przeszkadza mi to,że Luna sępi,urocza jest wtedy:p Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='marta.k9080']nie przeszkadza mi to,że Luna sępi,urocza jest wtedy:p[/QUOTE] bo masz ją jedną , jak by Ci tak dwa stały i sępiły to juz by nie było miło :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']bo masz ją jedną , jak by Ci tak dwa stały i sępiły to juz by nie było miło :diabloti:[/QUOTE] kiedyś się przekonam:razz: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='marta.k9080']kiedyś się przekonam:razz:[/QUOTE] a kiedy będzie to kiedyś ?? :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']a kiedy będzie to kiedyś ?? :cool3:[/QUOTE] chciałabym w pierwszej połowie nowego roku:razz: ale to zależy od tego jak mi się ułoży kilka spraw:lol: Quote
kalyna Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='marta.k9080']nie przeszkadza mi to,że Luna sępi,urocza jest wtedy:p[/QUOTE] to widocznie nie wkłada Ci nosa w talerz, więc nie musisz się z nią ścigać :diabloti: oo to konkretnie już myślisz :loveu: hodowla już upatrzona? czarny DON? Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='kalyna']to widocznie nie wkłada Ci nosa w talerz, więc nie musisz się z nią ścigać :diabloti: oo to konkretnie już myślisz :loveu: hodowla już upatrzona? czarny DON?[/QUOTE] skutecznie "zabijam" wzrokiem ,Luna nie liźnie mojego żarła:diabloti: czarny DON:diabloti: ale nie mam konkretnej hodowli na oku:roll: to zależny od kilku spraw,a co za tym idzie od kasy jaką będę mogła przeznaczyć na szczyla:lol: Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Już sie tak nie rozpędzaj , Magda i Angi na pewno Ci swojej części nie oddają nie wspominając o innych dogomaniakach :eviltong:[/QUOTE] Od mojego śniegu wara :mad: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Od mojego śniegu wara :mad: :siara:................ Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']pojeb.....ło was ?? :mad:[/QUOTE] Ty autem nie jeździsz, to nie marudź :eviltong: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ty autem nie jeździsz, to nie marudź :eviltong:[/QUOTE] w takim śniegu nikt by autem nie jeździł :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']w takim śniegu nikt by autem nie jeździł :eviltong:[/QUOTE] Autem nie, ale na sankach tak :p Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Autem nie, ale na sankach tak :p[/QUOTE] watpie , w takich zaspach co jedynie mogła byś tunel wykopać :eviltong: Quote
Recommended Posts