Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

mam nadzieję,że jednak deszczu nie będzie:modla: teraz jest tak ładnie w lesie,a jak cały śnieg stopnieje,to znów będzie brzydko,buro i jesiennie:placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']mam nadzieję,że jednak deszczu nie będzie:modla: teraz jest tak ładnie w lesie,a jak cały śnieg stopnieje,to znów będzie brzydko,buro i jesiennie:placz:[/QUOTE]

no , niestety ..... ale ja też z dwojga złego wolała bym dużo śniegu niż trochę deszczu ....

Guest wolfheart
Posted

mój śnieg...:-(:-(:-(
u nas obrzydliwe +5'C i deszcz

Luna zdominowała Julkę kompletnie,ona naprawdę nie lubi suczek :diabloti::roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Wszystkich suczek nie lubi czy tylko wybranych ? :diabloti:[/QUOTE]

wszystkich:diabloti: a najbardziej dużych:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Luna chce zdominować każdego psa/suczkę:diabloti: tym małym odpuszcza,ale np.Julka chciała Luny piłeczkę i dostała mały wpie*dol:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

wieczorem była mżawka,rano wyjrzałam przez okno i zero śniegu:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']wieczorem była mżawka,rano wyjrzałam przez okno i zero śniegu:placz::placz::placz:[/QUOTE]

ja tez wyjrzałam bo juz widziałam mokre szyby , patrze , leje :angryy: jedyny plus taki ze jest ciepło , 4 w plusie o tej godzinie jest , w ogóle słyszałam ze do konca roku mają byc juz plusowe temperatury ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja tez wyjrzałam bo juz widziałam mokre szyby , patrze , leje :angryy: jedyny plus taki ze jest ciepło , 4 w plusie o tej godzinie jest , w ogóle słyszałam ze do konca roku mają byc juz plusowe temperatury ....[/QUOTE]

to przeje*ane:-(

Posted

[quote name='marta.k9080']to przeje*ane:-([/QUOTE]

Tzn ja Ci powiem że ja lubie taki "stan" , jst w miare ciepło , nic nie pyli , nie przymula mi głowy , ale jak pada to jest totalna lipa ....

Guest wolfheart
Posted

ja chce śnieg u siebie,u Ciebie nie musi być;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']bardzo rozsądne ..... bardzo :diabloti:[/QUOTE]

raczej zachłanne,cały śnieg mój:diabloti: