Guest wolfheart Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 kinder maxi king miaaam:p Luna też dzisiaj zaszalała ze smaczkami,nawet teraz kości wołowej nie chce:evil_lol:A co mi tam,na Mikołajki pozwoliłam jej na rozpustę:evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Tora dziś pożarła udko z kurczaka na kolację :) Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 a ja mam na jutro uszka z serem ricotta ,pieczarkami i truflami z Lidla:p:eating: Quote
*Magda* Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 A ja jutro jadę na urodziny i będę jadła bogracz, jajka w sosie tatarskim itp. :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 nasz kolega Rocky (Husky) miał przedwczoraj urodziny,ale nie widzieliśmy się,damy mu prezent pojutrze :) upiekę ciastka wątróbkowe,bo on się zabawkami nie interesuje:lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 idę na dwór,Luna gazuje na potęgę,może qpe chce:evil_lol: dobranoc:santagri: Quote
Guest wolfheart Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 no hej ;) Właśnie wróciłyśmy ze spacerku,poszłam do Rossmana ,a Luna miała zostać z moją siostrą przed wejściem,nie podobało się to jej i nie dość ,że zaczęła szczekać "nieeee zostawiaj mnieeee!!!":evil_lol: to jeszcze tak ciągnęła ,że moja siostra prawie weszła z nią do tej drogerii:diabloti: Jak wyszłam to o mało się nie glebłam od skoku Luny na mnie:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 w poniedziałek ma być obrzydliwa pogoda,deszcz i +5'C:-( Quote
*Magda* Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Podziel się śniegiem :placz: U mnie +6 więc o śniegu mogę zapomnieć :-( Quote
łamAga Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 niezle u was nasypało :crazyeye: było by mi raźniej z tym leżeniem .... Quote
Sonka95 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ale dużo śniegu macie :cool3: w Warszawie to już ledwo co się trzyma a dzisiaj jeszcze słońce świeciło :D Quote
Aleksa. Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 U mnie tyle śniegu nie ma :D w sumie, to już prawie wcale ;p Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']Podziel się śniegiem :placz: U mnie +6 więc o śniegu mogę zapomnieć :-([/QUOTE] za dobre żeby się dzielić :diabloti: mamy -3'C śnieg leży i jest ślisko:p Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 jeszcze macie tyle śniegu ??:lol: Lunka widać szczęśliwa :loveu: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='marta.k9080']no trzyma się śniegunio:multi:[/QUOTE] to fajnie macie , lepiej to niż chlapa :cool3: Quote
Recommended Posts