Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

na allegro jest ,że do 14dni mają czas na realizację,jak w tym tyg nie dostanę to napisze do nich,chociaż podobno kontakt z nimi to tragedia jakaś:roll:

Guest wolfheart
Posted

poczekam do jutra :lol: a potem się wk*rwię i zadzwonię

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']i zabraknie towaru :lol:

www.ipo-sklep.pl :loveu:

ach:loveu:
ja tylko szelki bym chciała skórzane ,ale to może po nowym roku

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja miałam z nimi świetny kontakt ;)[/QUOTE]

się zobaczy;)

Posted

[quote name='marta.k9080']ach:loveu:
ja tylko szelki bym chciała skórzane ,ale to może po nowym roku[/QUOTE]

mnie kuszą piłki na sznurku i szarpaki... no i karabińczyki.. i pewnie coś jeszcze :lol:

Ja się czaję na jakieś norwegi, podobają mi się takie jak ma Tora od Magdy. I do tego flexi, ale to już grubsza sprawa i muszę kasę najpierw uzbierać :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']mnie kuszą piłki na sznurku i szarpaki... no i karabińczyki.. i pewnie coś jeszcze :lol:

Ja się czaję na jakieś norwegi, podobają mi się takie jak ma Tora od Magdy. I do tego flexi, ale to już grubsza sprawa i muszę kasę najpierw uzbierać :evil_lol:[/QUOTE]

mam norwegi,ale wolę nasze Juliusy:loveu: + Flexi Giant,super zestaw jak dla nas:p

Posted

[quote name='kalyna']mnie kuszą piłki na sznurku i szarpaki... no i karabińczyki.. i pewnie coś jeszcze :lol:

Ja się czaję na jakieś norwegi, podobają mi się takie jak ma Tora od Magdy. I do tego flexi, ale to już grubsza sprawa i muszę kasę najpierw uzbierać :evil_lol:

Pewnie coś do tropienia :cool3:

Jak miło to słyszeć :loveu: Mam je od DS :p

Posted

[quote name='marta.k9080']mam norwegi,ale wolę nasze Juliusy:loveu: + Flexi Giant,super zestaw jak dla nas:p[/QUOTE]

Mi szkoda kasy na Juliusy :placz:
a tu trzeba zrobić wsio razy 2 :placz:
No i na flexi czaję się, dla Poczwarów...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']Mi szkoda kasy na Juliusy :placz:
a tu trzeba zrobić wsio razy 2 :placz:
No i na flexi czaję się, dla Poczwarów...[/QUOTE]

my mamy Giant XL 8m ,jest suuuuuuuuuuuuper:p
Juliusy kupiła nam moja babunia:p

Posted

[quote name='magdabroy']Pewnie coś do tropienia :cool3:

Jak miło to słyszeć :loveu: Mam je od DS :p[/QUOTE]

:siara: w sumie to ja chyba wsio mam :hmmmm:
tzn. szelki, linkę, zabawkę i rękawiczki i skarpetki :evil_lol:

wiem, wiem :loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']my mamy Giant XL 8m ,jest suuuuuuuuuuuuper:p
Juliusy kupiła nam moja babunia:p[/QUOTE]
nooo też ją chcę... a linka czy taśma?
buu też chcę taką babunię.... moja to niedługo zrobi strajk i powie, że nic więcej nie odbierze od kuriera, bo za dużo kasy na te psy tracę :roll:
[quote name='aganela']W tamtym roku też IPO sklep robil DDD :P?[/QUOTE]

nie wiem, ale wydaje mi się, że nie.. bo w tym roku jest po czasie... czyli dzisiaj jest darmowa wysyłka, a oni maja w czwartek dopiero...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']nooo też ją chcę... a linka czy taśma?
buu też chcę taką babunię.... moja to niedługo zrobi strajk i powie, że nic więcej nie odbierze od kuriera, bo za dużo kasy na te psy tracę :roll:
[/QUOTE]

taśma ;)

Guest wolfheart
Posted

hej :)

u nas z rana przymrozek,a teraz 3'C ,śnieg mógłby spaść:modla:
Luna znowu zgubiła piłkę,nie wiem czy ona jest ślepa czy taka roztrzepana ,że ciągle je gubi i nie umie znaleźć:mad:

Guest wolfheart
Posted

podobno od czwartku ma zaatakować zima:cool3:

Guest wolfheart
Posted

nie przyszła:angryy: ale policzyłam,że te ich "regulaminowe" 14dni roboczych jeszcze nie minęło:roll: mają czas do piątku eh...

Posted

O nie...ja nie chcę zimy... i ja jednak poczyniłam trochę pokuszona przez Was, skromne zakupy :P chciałam konga squeez ball,ale za drogi na razie i psy mają się bawić póki co, kupiłabym go,gdybym wiedziała,że psy za nim oszaleją...L.lubi raczej miększe, twardych nie... zabawki-do memlania i gryzenia-ale muszą piszczeć i średnio ją interesuje aport-bardziej nakręcona na jedzenie...z kolie mięciutkie zabwaki typu świnka,którą uwielbiała,rozgryza w pół godziny...i jak tu znaleźć wyjście?

Guest wolfheart
Posted

ja nie mam problemu ze zabawkami,Luna uwielbia wszystko co można aportować i szarpać:evil_lol:

Zima ma byc już,mam dość tej ohydnej błotnistej papki na polach,a śnieżek jest taki ładny:p