Guest wolfheart Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 na allegro jest ,że do 14dni mają czas na realizację,jak w tym tyg nie dostanę to napisze do nich,chociaż podobno kontakt z nimi to tragedia jakaś:roll: Quote
*Magda* Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 To dzwoń do Marcina ;) http://dogstyle.republika.pl/kontakt.html Ja zadzwoniłam i okazało się, że wysłane, a następnego dnia już było u mnie ;) Quote
kalyna Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='marta.k9080']zdradzisz jaki to sklep?:cool3: i zabraknie towaru :lol: www.ipo-sklep.pl :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 poczekam do jutra :lol: a potem się wk*rwię i zadzwonię Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='kalyna']i zabraknie towaru :lol: www.ipo-sklep.pl :loveu: ach:loveu: ja tylko szelki bym chciała skórzane ,ale to może po nowym roku Quote
*Magda* Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='marta.k9080']poczekam do jutra :lol: a potem się wk*rwię i zadzwonię[/QUOTE] Ja miałam z nimi świetny kontakt ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja miałam z nimi świetny kontakt ;)[/QUOTE] się zobaczy;) Quote
kalyna Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='marta.k9080']ach:loveu: ja tylko szelki bym chciała skórzane ,ale to może po nowym roku[/QUOTE] mnie kuszą piłki na sznurku i szarpaki... no i karabińczyki.. i pewnie coś jeszcze :lol: Ja się czaję na jakieś norwegi, podobają mi się takie jak ma Tora od Magdy. I do tego flexi, ale to już grubsza sprawa i muszę kasę najpierw uzbierać :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='kalyna']mnie kuszą piłki na sznurku i szarpaki... no i karabińczyki.. i pewnie coś jeszcze :lol: Ja się czaję na jakieś norwegi, podobają mi się takie jak ma Tora od Magdy. I do tego flexi, ale to już grubsza sprawa i muszę kasę najpierw uzbierać :evil_lol:[/QUOTE] mam norwegi,ale wolę nasze Juliusy:loveu: + Flexi Giant,super zestaw jak dla nas:p Quote
*Magda* Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='kalyna']mnie kuszą piłki na sznurku i szarpaki... no i karabińczyki.. i pewnie coś jeszcze :lol: Ja się czaję na jakieś norwegi, podobają mi się takie jak ma Tora od Magdy. I do tego flexi, ale to już grubsza sprawa i muszę kasę najpierw uzbierać :evil_lol: Pewnie coś do tropienia :cool3: Jak miło to słyszeć :loveu: Mam je od DS :p Quote
kalyna Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='marta.k9080']mam norwegi,ale wolę nasze Juliusy:loveu: + Flexi Giant,super zestaw jak dla nas:p[/QUOTE] Mi szkoda kasy na Juliusy :placz: a tu trzeba zrobić wsio razy 2 :placz: No i na flexi czaję się, dla Poczwarów... Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='kalyna']Mi szkoda kasy na Juliusy :placz: a tu trzeba zrobić wsio razy 2 :placz: No i na flexi czaję się, dla Poczwarów...[/QUOTE] my mamy Giant XL 8m ,jest suuuuuuuuuuuuper:p Juliusy kupiła nam moja babunia:p Quote
kalyna Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='magdabroy']Pewnie coś do tropienia :cool3: Jak miło to słyszeć :loveu: Mam je od DS :p[/QUOTE] :siara: w sumie to ja chyba wsio mam :hmmmm: tzn. szelki, linkę, zabawkę i rękawiczki i skarpetki :evil_lol: wiem, wiem :loveu: Quote
aganela Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 W tamtym roku też IPO sklep robil DDD :P? Quote
kalyna Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='marta.k9080']my mamy Giant XL 8m ,jest suuuuuuuuuuuuper:p Juliusy kupiła nam moja babunia:p[/QUOTE] nooo też ją chcę... a linka czy taśma? buu też chcę taką babunię.... moja to niedługo zrobi strajk i powie, że nic więcej nie odbierze od kuriera, bo za dużo kasy na te psy tracę :roll: [quote name='aganela']W tamtym roku też IPO sklep robil DDD :P?[/QUOTE] nie wiem, ale wydaje mi się, że nie.. bo w tym roku jest po czasie... czyli dzisiaj jest darmowa wysyłka, a oni maja w czwartek dopiero... Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='kalyna']nooo też ją chcę... a linka czy taśma? buu też chcę taką babunię.... moja to niedługo zrobi strajk i powie, że nic więcej nie odbierze od kuriera, bo za dużo kasy na te psy tracę :roll: [/QUOTE] taśma ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 hej :) u nas z rana przymrozek,a teraz 3'C ,śnieg mógłby spaść:modla: Luna znowu zgubiła piłkę,nie wiem czy ona jest ślepa czy taka roztrzepana ,że ciągle je gubi i nie umie znaleźć:mad: Quote
*Magda* Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Hej :) U mnie dziś też był w nocy mrozik, a teraz +2 ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 podobno od czwartku ma zaatakować zima:cool3: Quote
*Magda* Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 U mnie cały czas straszą śniegiem, a tu nic nie widać :( Przyszła paczka z DS?? Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 nie przyszła:angryy: ale policzyłam,że te ich "regulaminowe" 14dni roboczych jeszcze nie minęło:roll: mają czas do piątku eh... Quote
aganela Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 O nie...ja nie chcę zimy... i ja jednak poczyniłam trochę pokuszona przez Was, skromne zakupy :P chciałam konga squeez ball,ale za drogi na razie i psy mają się bawić póki co, kupiłabym go,gdybym wiedziała,że psy za nim oszaleją...L.lubi raczej miększe, twardych nie... zabawki-do memlania i gryzenia-ale muszą piszczeć i średnio ją interesuje aport-bardziej nakręcona na jedzenie...z kolie mięciutkie zabwaki typu świnka,którą uwielbiała,rozgryza w pół godziny...i jak tu znaleźć wyjście? Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 ja nie mam problemu ze zabawkami,Luna uwielbia wszystko co można aportować i szarpać:evil_lol: Zima ma byc już,mam dość tej ohydnej błotnistej papki na polach,a śnieżek jest taki ładny:p Quote
Recommended Posts