Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

przy okazji zamówię DVD dla siostry z kabaretem,bo chciała:p fajna sprawa bo przesyłki kurierem zwykle kosztują ok 15zł

Guest wolfheart
Posted

w okienko "tagi sklepów" wpisz ZOO(jak chcesz dla psów coś) i pokażą Ci się zoologiczne sklepy które jutro mają darmową dostawę

• Upvote 1
Guest wolfheart
Posted

hej :)

zamówienia zrobiłam,uff koniec z szykowaniem prezentów :p
Luna popołudniu bawiła się z Julką ,jedyną suczką jakiej Luna nie próbuje złoić:evil_lol: Julka jest kundelką ,ma ok 11kg i jest młodsza od Luny o pół roku.Luna ją akceptuje bo Julka jest jej kompletnie uległa:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dla Luny:Frisbee,piłkę unoszącą się na wodzie(z pianki taka),piłkę na 1m sznurku,karmę mokra o smaku szynki,o smaku dziczyzny,Bozitę ze żwaczami w puszce,paski mięsne z dziczyzną,paski mięsne o smaku szynki,słoik 300g ciastek ,ciastka miękkie(jak pierniczki) o maku wołowiny :p

Guest wolfheart
Posted

to nie koniec jeszcze zrobię rundkę po mieście mamy 4 zoologi:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']dla Luny:Frisbee,piłkę unoszącą się na wodzie(z pianki taka),piłkę na 1m sznurku,karmę mokra o smaku szynki,o smaku dziczyzny,Bozitę ze żwaczami w puszce,paski mięsne z dziczyzną,paski mięsne o smaku szynki,słoik 300g ciastek ,ciastka miękkie(jak pierniczki) o maku wołowiny :p[/QUOTE]

Jak dużo :cool3: Ja lada moment będę robiła zamówienie i zamiast 5 rzeczy zaraz się trochę uzbiera :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Jak dużo :cool3: Ja lada moment będę robiła zamówienie i zamiast 5 rzeczy zaraz się trochę uzbiera :evil_lol:[/QUOTE]

nie tak dużo;) zabawek Luna ma pełno,dlatego dokupię jeszcze tylko smaczki,jej ulubione z naszych miejscowych zoologów,bo te co zamówiłam to same nowości dla niej;)

no i dostanie obrożę z Juliusa ,ale to bardziej dla mnie prezent niż dla niej:diabloti:

Posted

Noo widzę, ze się rozpędziłaś :evil_lol:
Ja dzisiaj skromnie, tylko żarełko dla zwierzyńca, za to w czwartek..... :diabloti::diabloti: aż się sama boję :lol:

Guest wolfheart
Posted

jak dostawa za free to brałam:razz::diabloti: jeszcze czekam na amortyzator z DS jutro 2 tyg miną:roll:

Posted (edited)

A ja chyba nic,może rumen tabs tylko..za to w tamtym tyg,zamówiłam 5worów boscha za ponad 400zł;/ kusi mnie obroża Juliusa ta z uchwytem i napisami albo odblaskowym paskiem(która lepsza?:P) ale psiny mają za dużo obróż i rzeczy,może za rok:P muszę m.in.sprzedać obroże patentopet nową i konga wobblera,smyczkę miekką i lekko pawsitive dog,świnię trixie, 101psich sztuczek...

A ta piankowa piłka to jaka i skąd?

Edited by aganela
Posted

[quote name='marta.k9080']jak dostawa za free to brałam:razz::diabloti: jeszcze czekam na amortyzator z DS jutro 2 tyg miną:roll:[/QUOTE]

A pisałaś do Marty?
Bo ja nawet z wysyłką do Niemiec tyle nie czekałam :shake: