Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
buahahahha cóż za czarny humor :eviltong:

uwielbiam :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Marchewka jest pyyyyyyyyycha :loveu:

jak byłam dzieckiem to zrzygałam się po "Kubusiu" ,błeeee

Posted

marta.k9080 napisał(a):
jak byłam dzieckiem to zrzygałam się po "Kubusiu" ,błeeee

Hehehe :D
Ja swego czasu, przez kilka miesięcy wypijałam 0,7 Kubusia każdego dnia :loveu: Byłam gorzej żółta, niż jakbym miała żółtaczkę :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Hehehe :D
Ja swego czasu, przez kilka miesięcy wypijałam 0,7 Kubusia każdego dnia :loveu: Byłam gorzej żółta, niż jakbym miała żółtaczkę :evil_lol:

mnie obrzydzają takie gęste zawiesiste soki ,fuj a najgorszy pomidorowy,wzięłam raz dosłownie na czubek języka i miałam taki odruch wymiotny ,jakbym miała zarzygać całą kuchnię:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
mnie obrzydzają takie gęste zawiesiste soki ,fuj a najgorszy pomidorowy,wzięłam raz dosłownie na czubek języka i miałam taki odruch wymiotny ,jakbym miała zarzygać całą kuchnię:evil_lol:

Bogdan lubi sok pomidorowy :)
Teraźniejsze Kubusie nie są już takie gęste jak kilka lat temu :shake: Teraz są wodniste :(

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Bogdan lubi sok pomidorowy :)
Teraźniejsze Kubusie nie są już takie gęste jak kilka lat temu :shake: Teraz są wodniste :(

jak ja raz po czymś rzygnę to najprawdopodobniej nie wezmę tego do ust nigdy więcej

Posted

dOgLoV napisał(a):
to dawaj bo glodna jestem a Sebek mi chipsy zjadł , ale jak pytałam w sklepie to on nie ma ochoty na chipsy :mad:

A ja właśnie zjadłam cheeseburger'a i sernik :loveu: