Gezowa Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Czemu Luna nie chce jeść, bo coś przeoczyłam? :diabloti: Zaciekawiło mnie to, bo ostatnio miałam ten sam problem. Dwa dni nie ruszył suchego, a na wszystko inne to ślina mu leciała z pyska wodospadem... :roll: No i jak mogło mnie tutaj nie być TYLE CZASU... Hańba mi :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 (edited) [quote name='magdabroy']Kolorowych ;) http://static1.thm.pl/obrazki/25190-3332-dobranoc.jpg jaki śliczny obrazek :) [quote name='Gezowa']Czemu Luna nie chce jeść, bo coś przeoczyłam? :diabloti: bo ma za dużo w d*pie:mad: no hej :) poszliśmy dzisiaj w nowe miejsce,dalej za polami,po stromych zboczach ,gdzieś w zarośla i było suuuuuuuuuper:multi::diabloti: szkoda tylko ,że od początku po sam koniec spacerku padało:evil_lol: Luna i Rocky pogonili aż 3 grupy sarenek:diabloti:Bardzo owocny spacerek.No i nie mogę wyjść z podziwu jak bardzo Luna się wyciszyła od czasu wspólnych spacerków.Rocky też zrobiła się grzeczny i spokojny.Ogromnie się ciesze,że Luna i Rocky tak bardzo się zaprzyjaźnili :loveu: Ja i pańcia Rocky'ego podchodzimy pod strome zbocze,a te mendy się gapią:diabloti: no dobra idę wam pomóc:evil_lol: malutki wodospad:p i ptaszki :p Edited November 13, 2013 by marta.k9080 Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 dOgLoV napisał(a):Ale śliczne zdjęcia :loveu: dzięki:p Dzisiaj Luna sama poprosiła o jedzenie i dosłownie je pochłonęła:diabloti: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Zima idzie, to będzie zbierać tłuszczyk na zimę :evil_lol: Tora dziś za kolacją chodziła od 17,a ja jej nie chciałam dać wcześniej :diabloti: Ale już pochłonęła skrzydełko z indyka, jogurt ze skorupkami i olejem :) Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Luna miała mięso z udek kurczaka:p a rano na spacerku jadła suchą karmę z Puriny. Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Neron też dzisiaj mnie zaskoczył bo jak przyjechalismy to nie przyleciał do nas tylko pochłaniał zawartośc miski aż się kurzyło żeby tylko Qwenda mu nie zjadła hehe Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Luna też czasami zjada na wyścigi z Rocky'm :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 próbuję zrobić porządek w zdjęciach Luny:tard: zaraz idziemy na dwór:hand: Quote
Aleksa. Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='magdabroy'] umarłabym :( :( :( Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Sonka95 napisał(a):O fu okropny pająk :diabloti: Nie znasz się :eviltong: Cześć Marta :) Quote
Guest wolfheart Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 hej :) u nas od samego rana do teraz mgła,wilgotno i zimno 4'C,palce mi odmarzły prawie:diabloti: :p Quote
*Magda* Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Czyli pogodę macie taką samą jak ja ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 irytujące jest jak wiatr zawieje i z drzew kapie jak z prysznica Quote
Recommended Posts