Guest wolfheart Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 dOgLoV napisał(a):hehehehehehe dobre :diabloti: u nas jak wybrzydzaja to chodza głodne :diabloti: Luna też będzie głodna:mad: a ja wpie*dalam chleb ze serem :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):Luna też będzie głodna:mad: a ja wpie*dalam chleb ze serem :evil_lol: ja właśnie wpierdziłam rogalika :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 jak mi się czas dłuży dzisiaj:roll: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 dOgLoV napisał(a):hehehehehehe dobre :diabloti: u nas jak wybrzydzaja to chodza głodne :diabloti: U mnie to samo :diabloti: A ja zjadłam chleb z pasztetem :) Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak mi się czas dłuży dzisiaj:roll: ale że dlaczego Ci sie dłuży ?? Quote
Guest wolfheart Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 dOgLoV napisał(a):ale że dlaczego Ci sie dłuży ?? nie wiem,tak po prostu jakoś mi wolno dzisiaj ten czas leci:roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 no hej :) Luna nadal nie chce zjeść:mad: zaproponowałam jej dwa rodzaje karmy suchej i mięso z udka i nic nie chce.Cholera,ale smaczki to by pożarła ,bo tylko patrzy czy coś dostanie:mad: Ileż to mnie kosztuje ,żeby powstrzymać się od spuszczenia jej łomotu:diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Sonia też tak często ma ... smaki je , ale karmy nie zje :diabloti: wybrzydzają te dziewczynki :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 nie dam jej smaczków bo mam głęboko w d*pie co ona chce,dopóki nie zje tego co ma w misce to będzie całkowicie bez innego żarcia Quote
*Magda* Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie dam jej smaczków bo mam głęboko w d*pie co ona chce,dopóki nie zje tego co ma w misce to będzie całkowicie bez innego żarcia I bardzo dobrze :diabloti: Skoro chce smaczki, to znaczy, że zdrowa. A jak zdrowa, to niech wper*ala, to co ma w misce :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 obrałam jej kilka małych udek z kurczaka na surowo ,jak mielone ,bo przez mixer wzięłam ,jak nie zje to na jutro będzie miała to samo:mad: Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Luna łaskawie zjadła połowę porcji :roll: Quote
*Magda* Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Tora w tamtym tygodniu strajkowała ;) Jeden dzień nie żarła nic i teraz znowu wpierdziela wszystko co jej dam :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 magdabroy napisał(a):Tora w tamtym tygodniu strajkowała ;) Jeden dzień nie żarła nic i teraz znowu wpierdziela wszystko co jej dam :evil_lol: ach te sucze no!:evil_lol: Poranne spacerki z Rockym tak satysfakcjonują Lunkę,że cały dzień jest grzeczna i nie dręczy mnie zabawa itp,przed chwilą ją zaprosiłam i zostałam olana:evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Nic tylko się cieszyć, że psie zabawy tak ją męczą ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 magdabroy napisał(a):Nic tylko się cieszyć, że psie zabawy tak ją męczą ;) + tropienie sarenek,aport,bieganie jak szalona we wszystkich kierunkach :diabloti: no i drugi spacer ,ale to już na spokojnie:p Quote
*Magda* Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Tora dziś miała tylko jeden spacer :roll: Jak wróciłam od koleżanki, to padało, potem już ciemno, a teraz młody śpi i samego go nie zostawię :shake: Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 magdabroy napisał(a):Tora dziś miała tylko jeden spacer :roll: Jak wróciłam od koleżanki, to padało, potem już ciemno, a teraz młody śpi i samego go nie zostawię :shake: Torka ma ogródek,zawsze to jakaś namiastka wolności.Nie to co nasz zasrany blok. Quote
*Magda* Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):Torka ma ogródek,zawsze to jakaś namiastka wolności.Nie to co nasz zasrany blok. Ale ogródek nie jest ogrodzony, więc sama tam nie zostanie :shake: Jedynie na podwórku może być sam, a tam tylko kostka brukowa i kawalątek gołej ziemi :roll: No ale nie musi się męczyć chociaż jak nas nie ma i może se siknąć kiedy chce ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 magdabroy napisał(a):może se siknąć kiedy chce ;) dobre i to:evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 (edited) Kolorowych ;) Ja pójdę spaś, jak obejrzę "Prawo Agaty", bo w niedzielę, nie będę miała możliwości zobaczenia powtórki :roll: A tak mi się chce spać :sleep2: Edited November 12, 2013 by magdabroy Quote
Recommended Posts