Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
hehehehehehe dobre :diabloti: u nas jak wybrzydzaja to chodza głodne :diabloti:

Luna też będzie głodna:mad:

a ja wpie*dalam chleb ze serem :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ale że dlaczego Ci sie dłuży ??

nie wiem,tak po prostu jakoś mi wolno dzisiaj ten czas leci:roll:

Guest wolfheart
Posted

no hej :)

Luna nadal nie chce zjeść:mad: zaproponowałam jej dwa rodzaje karmy suchej i mięso z udka i nic nie chce.Cholera,ale smaczki to by pożarła ,bo tylko patrzy czy coś dostanie:mad:
Ileż to mnie kosztuje ,żeby powstrzymać się od spuszczenia jej łomotu:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

nie dam jej smaczków bo mam głęboko w d*pie co ona chce,dopóki nie zje tego co ma w misce to będzie całkowicie bez innego żarcia

Posted

marta.k9080 napisał(a):
nie dam jej smaczków bo mam głęboko w d*pie co ona chce,dopóki nie zje tego co ma w misce to będzie całkowicie bez innego żarcia

I bardzo dobrze :diabloti:
Skoro chce smaczki, to znaczy, że zdrowa. A jak zdrowa, to niech wper*ala, to co ma w misce :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

obrałam jej kilka małych udek z kurczaka na surowo ,jak mielone ,bo przez mixer wzięłam ,jak nie zje to na jutro będzie miała to samo:mad:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Tora w tamtym tygodniu strajkowała ;) Jeden dzień nie żarła nic i teraz znowu wpierdziela wszystko co jej dam :evil_lol:

ach te sucze no!:evil_lol:

Poranne spacerki z Rockym tak satysfakcjonują Lunkę,że cały dzień jest grzeczna i nie dręczy mnie zabawa itp,przed chwilą ją zaprosiłam i zostałam olana:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Nic tylko się cieszyć, że psie zabawy tak ją męczą ;)

+ tropienie sarenek,aport,bieganie jak szalona we wszystkich kierunkach :diabloti: no i drugi spacer ,ale to już na spokojnie:p

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Tora dziś miała tylko jeden spacer :roll: Jak wróciłam od koleżanki, to padało, potem już ciemno, a teraz młody śpi i samego go nie zostawię :shake:

Torka ma ogródek,zawsze to jakaś namiastka wolności.Nie to co nasz zasrany blok.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Torka ma ogródek,zawsze to jakaś namiastka wolności.Nie to co nasz zasrany blok.

Ale ogródek nie jest ogrodzony, więc sama tam nie zostanie :shake: Jedynie na podwórku może być sam, a tam tylko kostka brukowa i kawalątek gołej ziemi :roll: No ale nie musi się męczyć chociaż jak nas nie ma i może se siknąć kiedy chce ;)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
może se siknąć kiedy chce ;)

dobre i to:evil_lol:

Posted (edited)

Kolorowych ;)

Ja pójdę spaś, jak obejrzę "Prawo Agaty", bo w niedzielę, nie będę miała możliwości zobaczenia powtórki :roll: A tak mi się chce spać :sleep2:

Edited by magdabroy