*Magda* Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 dOgLoV napisał(a):caly czas musimy z nią jeździć na kontrolę bo ta choroba którą ona ma nie jest uleczalna jest tylko do zaleczenia ;) zrobię to najszybciej jak potrafię :diabloti: Mam lepszą opcję-nie jedź na kawę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 dOgLoV napisał(a):caly czas musimy z nią jeździć na kontrolę bo ta choroba którą ona ma nie jest uleczalna jest tylko do zaleczenia ;) zrobię to najszybciej jak potrafię :diabloti: ojej Ibri ,niech będzie dzielna u veta w takim razie:buzi: nie poparz se gęby:diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ja ostatnio to codziennie zjadam mandarynki :) a grejfruta zielonego to jeszcze nie próbowałam ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja ostatnio to codziennie zjadam mandarynki :) a grejfruta zielonego to jeszcze nie próbowałam ;) moje miały za dużo pestek :placz: Quote
Guest wolfheart Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 dzwoniła do mnie pańcia Rocky'ego,już są w domu i od jutra znowu mamy towarzystwo :multi: Quote
Sonka95 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):dzwoniła do mnie pańcia Rocky'ego,już są w domu i od jutra znowu mamy towarzystwo :multi: To super się zapowiada :) Quote
*Magda* Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja ostatnio to codziennie zjadam mandarynki :) a grejfruta zielonego to jeszcze nie próbowałam ;) To teraz zaczyna się sezon na zielone grejfruty, więc spróbuj ;) Bo to tylko 2 miesiące i koniec sezonu :roll: A są pyyyyyyyyyyyyycha :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Sonka95 napisał(a):To super się zapowiada :) no:cool1: i tak do końca roku:multi: Quote
Guest wolfheart Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Na ulicy orkiestra i jakiś pochód ,dudnią ,walą w bębny...zawołałam Lunkę do okna ,a ona spokojnie patrzyła co się dzieje:multi::multi::multi: wcześniej spie*dalała na takie hałasy:diabloti: Quote
łamAga Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):ojej Ibri ,niech będzie dzielna u veta w takim razie:buzi: nie poparz se gęby:diabloti: udało mi sie wypić kawe i nic nie nawywijać :eviltong: a Ibri sie pogorszyło troszkę Quote
*Magda* Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):Na ulicy orkiestra i jakiś pochód ,dudnią ,walą w bębny...zawołałam Lunkę do okna ,a ona spokojnie patrzyła co się dzieje:multi::multi::multi: wcześniej spie*dalała na takie hałasy:diabloti: Bo dziś jest św.Marcina ;) dOgLoV napisał(a): a Ibri sie pogorszyło troszkę Czyli znowu leczenie?? Quote
łamAga Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 magdabroy napisał(a): Czyli znowu leczenie?? tzn leczymy ją cały czas , zaleczamy i jest spokój pozniej jest na nowo i tak w kółko a teraz jest wilgotno i znowu sie porobiło Quote
*Magda* Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 dOgLoV napisał(a):tzn leczymy ją cały czas , zaleczamy i jest spokój pozniej jest na nowo i tak w kółko a teraz jest wilgotno i znowu sie porobiło Nie pozostaje nic innego, jak czekać na poprawę ;) Quote
łamAga Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):oj biedna Ibri:glaszcze: też mi jej szkoda ale póki co jest w miare dobrze ;) magdabroy napisał(a):Nie pozostaje nic innego, jak czekać na poprawę ;) tak ;) teraz chodzi i sie skarży cały czas hehe miauczy i miauczy hehe Quote
Sonka95 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hej dziewczyny :) [quote name='magdabroy']To teraz zaczyna się sezon na zielone grejfruty, więc spróbuj Bo to tylko 2 miesiące i koniec sezonu A są pyyyyyyyyyyyyycha O dobrze wiedzieć :) jak znajdę w sklepie to kupie i spróbuje :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 dobry :) znowu rano nas zmoczyło:diabloti: Luna i Rocky byli szczęśliwi ,że znowu się widzą :p Wybawili się i pogonili sarenki:diabloti: drugiego spacerku nie było,tylko toaleta.Luna odpoczywa po całotygodniowym szarżowaniu :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 unikatowydiament napisał(a):witamy się brzydkim popołudniem:) za chwilę będzie ciemno:D Quote
Sonka95 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 U nas nie padało dopóki nie wyszliśmy :evil_lol: pochodziliśmy z pół godzinki i się tak rozpadało , że zawróciliśmy do domu :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Sonka95 napisał(a):U nas nie padało dopóki nie wyszliśmy :evil_lol: pochodziliśmy z pół godzinki i się tak rozpadało , że zawróciliśmy do domu :diabloti: mięczaki :diabloti: my dzielnie szłyśmy mimo ,że deszcz był spory:cool1: Quote
Sonka95 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):mięczaki :diabloti: my dzielnie szłyśmy mimo ,że deszcz był spory:cool1: :diabloti: w deszczu to strasznie nie lubię chodzić :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Sonka95 napisał(a)::diabloti: w deszczu to strasznie nie lubię chodzić :diabloti: nam żadna pogoda nie straszna to chyba ,że jakieś skrajne warunki np.-30'C ,+30'C,burza,ulewa,wichura itp Quote
Recommended Posts