*Magda* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Aga stoi i wyciąga rękę, a Qwendi patrzy na nią jakby spadła z księżyca-tak wygląda zdjęcie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 magdabroy napisał(a):Aga stoi i wyciąga rękę, a Qwendi patrzy na nią jakby spadła z księżyca-tak wygląda zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: Aga ufoludek Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 magdabroy napisał(a):Aga stoi i wyciąga rękę, a Qwendi patrzy na nią jakby spadła z księżyca-tak wygląda zdjęcie :evil_lol: Qwendi patrzy na mnie i sie zastanawia czy ja normalna jestem i czego ja od niej chce :eviltong: Quote
vege* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 marta.k9080 napisał(a): były dwa dodane, żurawinowy i jakiś dip biały ,ale nie potrafiłam określić smaku Luna wyskoczyła do znajomej suczki,a ja nie zdążyłam odblokować flexi:roll: Ja Nuce nie pozwalam wyskakiwać do znajomych bo od razu dostaje klik w łeb za to i siedzi na dupsku :diabloti: dOgLoV napisał(a):Qwendi patrzy na mnie i sie zastanawia czy ja normalna jestem i czego ja od niej chce :eviltong: hahahha Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):Qwendi patrzy na mnie i sie zastanawia czy ja normalna jestem i czego ja od niej chce :eviltong: nie jesteś i ona to wie:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 vege* napisał(a):Ja Nuce nie pozwalam wyskakiwać do znajomych bo od razu dostaje klik w łeb za to i siedzi na dupsku :diabloti: chciałam być dobra,a jestem za to połamana:D Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 to że ja normalna nie jestem to każdy wie :eviltong: Quote
vege* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):chciałam być dobra,a jestem za to połamana:D bywa i tak:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 ledwo się zaduszki skończyły ,a już atakują nas Gwiazdką,w gazetach,w sklepach i w TV:diabloti: Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):ledwo się zaduszki skończyły ,a już atakują nas Gwiazdką,w gazetach,w sklepach i w TV:diabloti: U mnie ledwo minie Nowy Rok, a już będą jajca, kurczaczki, zajączki itp. :roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie ledwo minie Nowy Rok, a już będą jajca, kurczaczki, zajączki itp. :roll: a no tak w DE tak już mają:evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 w Anglii mają tak samo ;) skończy się hellooołwin a już dają pierdoły na święta ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 hej :) piekłam spód to tortu dla Lunki:p jutro ma urodzinki:loveu: Quote
łamAga Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Neruś tez , i dostanie buziaka od panci co jedynie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 dOgLoV napisał(a):Neruś tez , i dostanie buziaka od panci co jedynie :diabloti: :diabloti: Lunka dostanie torcik i zabawkę:p Quote
łamAga Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 mi sie na miasto nie chce iść , najprędzej może w sobote po nocce albo niedziele sie wybiorę ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 dOgLoV napisał(a):mi sie na miasto nie chce iść , najprędzej może w sobote po nocce albo niedziele sie wybiorę ;) Neronek i tak ucieszy się z urodzinowego całusa:loveu: Quote
Recommended Posts