Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Sonka95 napisał(a):Zaglądamy wieczorkiem ;) hej ,hej :) Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 idę,moje plecy nie zniosą dłużej siedzenia:placz: dobranoc:lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 no hej :) u nas pogoda prawdziwie listopadowa:diabloti: właśnie se pada od 15.00 Luna i Rocky się zsynchronizowali ,ona rzygała rano ,on też,ona zrobiła qpe ,on w tej samej chwili też się zgarbił:evil_lol: Mięśnie pleców nadal mnie bolą:roll: taką fajną sałatkę dzisiaj jadłam:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Wygląda smacznie :diabloti: pewnie sobie coś naderwałaś albo nadciągnęłaś :lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):Wygląda smacznie :diabloti: pewnie sobie coś naderwałaś albo nadciągnęłaś :lol: była smaczna:p jak Luna mnie pociągnęła to poczułam się jakby wszystkie mięśnie mi się poprzestawiały:diabloti: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):była smaczna:p jak Luna mnie pociągnęła to poczułam się jakby wszystkie mięśnie mi się poprzestawiały:diabloti: też mi kiedys Neron tak zrobił to chyba z miesiąc mnie bolało :roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']też mi kiedys Neron tak zrobił to chyba z miesiąc mnie bolało :roll: nie chcę:placz: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie chcę:placz: dasz rade , o ile Ci nie doprawi przez ten czas :eviltong: qurwa Neron mi wlasnie czekoladke zapierdzielił z łóżka :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):dasz rade , o ile Ci nie doprawi przez ten czas :eviltong: qurwa Neron mi wlasnie czekoladke zapierdzielił z łóżka :angryy: wtedy ja doprawię jej:mad: haha sprytny:diabloti: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 przez Qwende bo darła pape i poszłam do okna ją opierdzielic a ten se podszedł wziął czekoladke i poszedł :angryy: nigdy tak nie robił :mad: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):przez Qwende bo darła pape i poszłam do okna ją opierdzielic a ten se podszedł wziął czekoladke i poszedł :angryy: nigdy tak nie robił :mad: to tak jak Luna na chama podeszła do mnie latem i zaczęła se jeść mojego loda:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):to tak jak Luna na chama podeszła do mnie latem i zaczęła se jeść mojego loda:evil_lol: hahahahah bo jej nie kupiłas :eviltong: masz nk ?? Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):hahahahah bo jej nie kupiłas :eviltong: masz nk ?? kupiłam,miała Big Milka wtedy,a ona wolała mojego rożka:diabloti: nie mam:eviltong: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):kupiłam,miała Big Milka wtedy,a ona wolała mojego rożka:diabloti: nie mam:eviltong: tez bym wolała rożka :eviltong: ueee to masz lipe bo tam wstawiłam zdjęcie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):tez bym wolała rożka :eviltong: ueee to masz lipe bo tam wstawiłam zdjęcie :eviltong: to wstaw je tutaj:eviltong: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 nie bo to tylko jedno moje z Qwendi to po co :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):nie bo to tylko jedno moje z Qwendi to po co :eviltong: żebym se zobaczyła:eviltong: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Magda Ci o nim opowie jak je obejrzy hehe Quote
vege* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):była smaczna:p jak Luna mnie pociągnęła to poczułam się jakby wszystkie mięśnie mi się poprzestawiały:diabloti: Sałatka wygląda smacznie, ale sos żurawinowy zamieniłabym na czosnkowy :evil_lol: Dlatego ja kładłam ogromny nacisk na poprawne chodzenie na luźnej smyczy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 dOgLoV napisał(a):Magda Ci o nim opowie jak je obejrzy hehe :eviltong: lyń vege* napisał(a):Sałatka wygląda smacznie, ale sos żurawinowy zamieniłabym na czosnkowy :evil_lol: Dlatego ja kładłam ogromny nacisk na poprawne chodzenie na luźnej smyczy :diabloti: były dwa dodane, żurawinowy i jakiś dip biały ,ale nie potrafiłam określić smaku Luna wyskoczyła do znajomej suczki,a ja nie zdążyłam odblokować flexi:roll: Quote
Recommended Posts