łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):na rękach umiem ,ale na łbie nie:evil_lol: hehe ja dawno nie probowałam ale kiedys potrafiłam :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):hehe ja dawno nie probowałam ale kiedys potrafiłam :eviltong: kiedyś to ja szpagat umiałam:diabloti: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):kiedyś to ja szpagat umiałam:diabloti: wow :crazyeye: ja nigdy nie umiałam , ale kiedys próbowałam :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 też kiedyś umiałam szpagat. No ale złamałam nogę, miałam operację i już nie umiem :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Angi napisał(a):też kiedyś umiałam szpagat. No ale złamałam nogę, miałam operację i już nie umiem :diabloti::eviltong: miałaś operacje na kolano ?? :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):wow :crazyeye: ja nigdy nie umiałam , ale kiedys próbowałam :evil_lol: spróbuję jak mój kręgosłup będzie zdatny do użytku,bo cierpię Angi napisał(a):też kiedyś umiałam szpagat. No ale złamałam nogę, miałam operację i już nie umiem :diabloti::eviltong: a ja przestałam go cwiczyc :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):miałaś operacje na kolano ?? :eviltong: nie :p Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 magdabroy napisał(a):Hej Martucha :) hej ,hej :) Quote
vege* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']wow :crazyeye: ja nigdy nie umiałam , ale kiedys próbowałam :evil_lol: Ja jako dziecko umiałam taki szpagat http://s2.manifo.com/usr/f/f5bb9/bb/manager/szpagat-turecki.jpg ale też już nie umiem :evil_lol: Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='vege*']Ja jako dziecko umiałam taki szpagat http://s2.manifo.com/usr/f/f5bb9/bb/manager/szpagat-turecki.jpg ale też już nie umiem :evil_lol: ja nigdy nie umiałam szpagatu ale przerzuce nogi za głowe leżąc na brzuchu :P Quote
vege* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Niufciak napisał(a):ja nigdy nie umiałam szpagatu ale przerzuce nogi za głowe leżąc na brzuchu :P O to też umiem :evil_lol: Quote
Majkowska Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Cześć dziewczyny :) Zaglądam, ale u was stale takie tematy że nie wiem co napisać ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 no hej :) u nas pada znowu cały dzień:roll: tym razem nas zmoczyło na spacerku,ale i tak było fajnie:p Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 nie wiesz Majka ,ze tu to sie mozna wiele nauczyc i fajnych rzeczy dowiedziec:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Marta u nas też pada , tez sie zmoczyliśmy na spacerku :lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):Marta u nas też pada , tez sie zmoczyliśmy na spacerku :lol: jutro też ma padać:diabloti: na liściach to się zabić idzie dzisiaj Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):jutro też ma padać:diabloti: na liściach to się zabić idzie dzisiaj mnie to nie pociesza :roll: jak ja do pracy będę jeździła :roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):mnie to nie pociesza :roll: jak ja do pracy będę jeździła :roll: mnie też nie bardzo,ale nie zamierzam nie pójść na spacer przez deszcz:diabloti: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 My też :diabloti: ale po spaccerzd ie przebrałam i luzik a do pracy jak dojade mokra to bedzie lipa z lekka :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):My też :diabloti: ale po spaccerzd ie przebrałam i luzik a do pracy jak dojade mokra to bedzie lipa z lekka :eviltong: cóż począć,głupio masz z tym:shake: Quote
Recommended Posts