Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie już pada :roll: nam na jutro też zapowiedzieli opady Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):na moje zadupie nic nie dojeżdża a niby mieszkam w miescie :roll: to tak jak u mnie:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):to tak jak u mnie:evil_lol: hehe jakieś pocieszenie :lol: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 A ja mam prawko i auto, więc mam gdzieś autobusy :eviltong: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):A ja mam prawko i auto, więc mam gdzieś autobusy :eviltong: szcześciara :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):szcześciara :eviltong: Zrób prawko ;) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Zrób prawko ;) była bym zagrożeniem na drodze ;) Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):była bym zagrożeniem na drodze ;) To kup sobie rower z silnikiem ;) Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):To kup sobie rower z silnikiem ;) o skuterze myslalam ale tym sie zimą nie da jechac jak jest slisko .... Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):o skuterze myslalam ale tym sie zimą nie da jechac jak jest slisko .... błagam tylko nie skuter,to wygląda jakby się siedziało na klopie na kółkach:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):błagam tylko nie skuter,to wygląda jakby się siedziało na klopie na kółkach:evil_lol: buahahahahahaha dobre porównanie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 hej :) o 10.00 zaczęło padać i pada do teraz dobrze ,że zdążyłyśmy wrócić z porannego spacerku zanim się rozchlapało,mamy dzisiaj taki leniwy dzień.Luna zasłużyła na lenistwo,cały tydzień tyrała na spacerkach,to sarenki goniła,to za aportem biegała,z Rockym szaleją,nie ma zmiłuj trza się wysilać:diabloti: Ja jestem dzisiaj łamagą:evil_lol:Luna wyskoczyła na znajomą suczkę w parku ,a że flexi miała blokadę to szarpnęło mnie tak porządnie ,że teraz cierpię na krzyż,najchętniej bym się położyła plackiem,marzę o łóżku już:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):hej :) o 10.00 zaczęło padać i pada do teraz dobrze ,że zdążyłyśmy wrócić z porannego spacerku zanim się rozchlapało,mamy dzisiaj taki leniwy dzień.Luna zasłużyła na lenistwo,cały tydzień tyrała na spacerkach,to sarenki goniła,to za aportem biegała,z Rockym szaleją,nie ma zmiłuj trza się wysilać:diabloti: Ja jestem dzisiaj łamagą:evil_lol:Luna wyskoczyła na znajomą suczkę w parku ,a że flexi miała blokadę to szarpnęło mnie tak porządnie ,że teraz cierpię na krzyż,najchętniej bym się położyła plackiem,marzę o łóżku już:evil_lol: u nas też troszkę pokropiło , a ręce powyrywane i bolący kręgosłup tez już przechodziłam :diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 To nie tylko my miałyśmy leniwy dzień :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):u nas też troszkę pokropiło , a ręce powyrywane i bolący kręgosłup tez już przechodziłam :diabloti: nie wiem jak mam siedziec żeby nie czuc mięśni:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie wiem jak mam siedziec żeby nie czuc mięśni:evil_lol: stań na głowie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):stań na głowie :diabloti: nie umiem:placz: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 dOgLoV napisał(a):No ?? nie umiesz ?? :eviltong: na rękach umiem ,ale na łbie nie:evil_lol: Quote
Recommended Posts