*Magda* Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 A tę dynię, to mogłaś jej dać jutro, jak już będzie po Halloween ;) U mnie była dopiero jedna grupa po słodycze ;) Ja nakupowałam i namieszałam wielką michę słodyczy, a teraz się okaże, że to mi zostanie :mad: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 magdabroy napisał(a):A tę dynię, to mogłaś jej dać jutro, jak już będzie po Halloween ;) U mnie była dopiero jedna grupa po słodycze ;) Ja nakupowałam i namieszałam wielką michę słodyczy, a teraz się okaże, że to mi zostanie :mad: bedziesz miała słodkiego pod dostatkiem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 magdabroy napisał(a):A tę dynię, to mogłaś jej dać jutro, jak już będzie po Halloween ;) niepotrzebna mi ,za mała na zupę,a druga dynia została niech se stoi aż zgnije :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 dOgLoV napisał(a):bedziesz miała słodkiego pod dostatkiem :diabloti: Bogdan, ja jem mało słodkiego ;) Albo zawiozę Samuelowi i Kamilowi, bo za 2 tygodnie do nich jedziemy ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 oglądnęłam se bajeczkę"Miasteczko Halloween" i idę na dwór:pdobranoc:p Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 marta.k9080 napisał(a):oglądnęłam se bajeczkę"Miasteczko Halloween" i idę na dwór:pdobranoc:p Ja dopije piwo i tez ide spać bo coś dzisiaj na dogo dziwnie cicho jest .... dobranoc Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 hello:cool1: rano były 2'C,trochę zmarzłam mimo grubego ubrania Luna obszczekała jakiegoś biegacza,aż musiałam ją przytrzymać,o mało na zwał nie padł.Jestem zaskoczona jak bardzo nabrała odwagi:diabloti: A niedawno wróciłyśmy z wieczornego spacerku:-P spacerek wyszłyśmy to dopiero się rozjaśniało:diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Najpierw myślałam , że to są teraz ze spacerku a potem patrze , że jednak z rana :evil_lol: ale wy wcześnie wychodzicie ... mi to trudno wstać z łózka o 7 :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Sonka95 napisał(a):Najpierw myślałam , że to są teraz ze spacerku a potem patrze , że jednak z rana :evil_lol: ale wy wcześnie wychodzicie ... mi to trudno wstać z łózka o 7 :diabloti: ja wstałam o 6.00:diabloti: magdabroy napisał(a):Lunka zbierała kukurydzę :evil_lol: a Rocky ją zjadał:evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Tora co spacer pożerała kolbę kukurydzy jak jeszcze były na polu ;) Przez kilka dni była tańsza w utrzymaniu :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 magdabroy napisał(a):Tora co spacer pożerała kolbę kukurydzy jak jeszcze były na polu ;) Przez kilka dni była tańsza w utrzymaniu :evil_lol: Luna gardzi takim żarłem:diabloti: Teraz jest fajnie bo rano zjada z Rockym porcję suchego,a na kolację mięso z warzywkami :p Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ładne niebo miałaś , zapowiadające wiatr :cool3: Lunka :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):Ładne niebo miałaś , zapowiadające wiatr :cool3: Lunka :loveu: w nocy pizgało i teraz znów zaczyna pizgać :diabloti: :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 już lepiej zimno niż jakby padało :lol: na mokrych liściach to się zabić można :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):już lepiej zimno niż jakby padało :lol: na mokrych liściach to się zabić można :evil_lol: a to tak , lepiej ze nie pada :lol: ale i to nas pew nie za długo nie ominie , w koncu mamy jesien :roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dlatego niech se idzie ta jesień już i nich będzie zima:p Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):dlatego niech se idzie ta jesień już i nich będzie zima:p otóż to ;) ale wtedy bede miała lipe z dojazdami do pracy :roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dOgLoV napisał(a):otóż to ;) ale wtedy bede miała lipe z dojazdami do pracy :roll: :roll: nie masz autobusu tam,nie? bez sensu :shake: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 marta.k9080 napisał(a)::roll: nie masz autobusu tam,nie? bez sensu :shake: na moje zadupie nic nie dojeżdża a niby mieszkam w miescie :roll: Quote
Recommended Posts