łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 magdabroy napisał(a):Za dużo byś chciała wiedzieć :eviltong: ja i tak wiem bez Twojej odpowiedzi :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Angi napisał(a):nie myślałam o Alpinie :lol: Ona w szelkach chodzi, ew. w łańcuszku :grins: łańcuszki też lubię,ale nie do flexi,szelki też nie do flexi(bo za bardzo ciągnie wtedy),także potrzebna mi chociaż jedna zwykła obroża:lol: a teraz mamy jedynie kolce i dwa łańcuszki +szelki Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 piździ na dworze,a ja muszę za chwilę wyjść z Luną:p chyba mi łeb zwieje Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):piździ na dworze,a ja muszę za chwilę wyjść z Luną:p chyba mi łeb zwieje u nas wczoraj w nocy tak wiało że jak jechałam rano do pracy to patrze a tam drzewo złamane i ta czesc złamana leżała kolesiowi na samochodzie :roll: fajna miał niespodzianke jak wyszedł i zobaczył swoje auto :roll: a moje pranie zwiało z tarasu , dobrze ze nie na ogród sąsiada :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dOgLoV napisał(a):u nas wczoraj w nocy tak wiało że jak jechałam rano do pracy to patrze a tam drzewo złamane i ta czesc złamana leżała kolesiowi na samochodzie :roll: fajna miał niespodzianke jak wyszedł i zobaczył swoje auto :roll: a moje pranie zwiało z tarasu , dobrze ze nie na ogród sąsiada :diabloti: a co stringi miałaś?:diabloti: u nas w lesie połamało te słabsze gałęzie ,ale menele szybko to wyniosą sobie na opał:roll: Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):a co stringi miałaś?:diabloti: u nas w lesie połamało te słabsze gałęzie ,ale menele szybko to wyniosą sobie na opał:roll: nie hehe , to rzeczy robocze akurat były :eviltong: ale nie chciało by mi sie iść do sąsiada i mówić " dzień dobry czy ja mogła bym w pańskim ogródku pozbierać swoje rzeczy "?? :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 jak byłam mała i bawiłam się z moją siostra na balkonie to nam lalka spadła i jakieś szmaty:evil_lol:(mieszkamy na 4.piętrze) Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak byłam mała i bawiłam się z moją siostra na balkonie to nam lalka spadła i jakieś szmaty:evil_lol:(mieszkamy na 4.piętrze) oj to ja też wiele rzeczy powywalałam przez balkon jak mieszkałam na blokach :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dOgLoV napisał(a):oj to ja też wiele rzeczy powywalałam przez balkon jak mieszkałam na blokach :diabloti: a weź idź po to,jak ludzie łażą,jaka siara:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):a weź idź po to,jak ludzie łażą,jaka siara:evil_lol: haha to ja miałam lepiej bo mieszkałam w tak zwanym blokowisku , wiec wszystko leciało " na osiedle" :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ja się żegnam na dzisiaj z Wami i idę stracić głowę w tym huraganie :diabloti: dobranoc:p Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja się żegnam na dzisiaj z Wami i idę stracić głowę w tym huraganie :diabloti: dobranoc:p dobranoc ;) ale głowy nie gub jeszcze Ci się przyda :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 dOgLoV napisał(a): ale głowy nie gub jeszcze Ci się przyda :eviltong: do głupich pomysłów na pewno :diabloti: hej :) u nas 15'C i wietrznie dość,obroży nie znalazłyśmy :placz: Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 hejka ;) szkoda ze po obroży nie ma śladu :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 wątpię ,że ją odnajdziemy :shake: Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):wątpię ,że ją odnajdziemy :shake: może ktoś sobie ją wziął :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 dOgLoV napisał(a):może ktoś sobie ją wziął :roll: tam nikt nie chodzi,to daleko w polu jest przy takim dole tam wczoraj sarny były i Luna pobiegła przez krzaki,zahaczyła no i zgubiła obróżkę Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):tam nikt nie chodzi,to daleko w polu jest przy takim dole tam wczoraj sarny były i Luna pobiegła przez krzaki,zahaczyła no i zgubiła obróżkę No to może jeszcze znajdziecie ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 dOgLoV napisał(a):No to może jeszcze znajdziecie ;) chyba jak sekator wezmę ,bo tam są chaszcze i kolce od takiej roślinki zwanej rokitnikiem Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):chyba jak sekator wezmę ,bo tam są chaszcze i kolce od takiej roślinki zwanej rokitnikiem no to moze być ciężko .... Quote
Guest wolfheart Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 pewnie będę musiała kupić nową:roll: Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):pewnie będę musiała kupić nową:roll: jeszcze sie wstrzymaj moze akurat sie znajdzie ;) Quote
Recommended Posts