Sonka95 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Szkoda , że obroża zgubiona :shake: ale zwykle znajdujecie rzeczy to mam nadzieje , że i tym razem się znajdzie ;) Quote
angineuuka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 a ja mam ochotę na nową obrożę.. mhm... :lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='dOgLoV']na pewno ją znajdziecie :glaszcze: a Neron zawsze ucieka w las :roll: chciałabym,nasza śliczna różowa obróżka:modla: jak nie znajdziemy to chyba zamówię taką samą w lesie to nie lubię jak Luna je goni,bo wszędzie jest stromo i boję się ,ze się połamie,ona jest taka nieuważna...:roll: [quote name='Sonka95']Szkoda , że obroża zgubiona ale zwykle znajdujecie rzeczy to mam nadzieje , że i tym razem się znajdzie eh dobrze by było [quote name='Angi']a ja mam ochotę na nową obrożę.. mhm... ja chyba będe misiała kupic taką najzwyklejszą,co nie będe rozpaczac jak się zgubi ,zniszczy itp Quote
*Magda* Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Dzień dobry :) Moja Tora 2-3 razy pogoniła zająca ;) A że zając szybszy, to już nie goni :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ja se bałam że spotka kogoś i się na niego rzuci , jak wrócił to od raz patrzyłam czy nie ma krwi na zębach , a pozniej dziękowalam Bogu że wrócił tak szybko bo chwilę później jak się znalazł z lasu wyjechał nam koleś na koniu :mdleje: wole nie myśleć co mogło by sie stac jak Neron by spłoszył tego konia :splat: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 magdabroy napisał(a):Dzień dobry :) Moja Tora 2-3 razy pogoniła zająca ;) A że zając szybszy, to już nie goni :evil_lol: Luna też goniła zająca kilka razy i nadal gania,tak samo sarny,bażanty i stoczywszy co żyje:diabloti: ale tylko wtedy jak jej wolno,czyli na polu i w lesie blisko polany tam gdzie wiem,ze nikt się nie szwenda Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja se bałam że spotka kogoś i się na niego rzuci , jak wrócił to od raz patrzyłam czy nie ma krwi na zębach , a pozniej dziękowalam Bogu że wrócił tak szybko bo chwilę później jak się znalazł z lasu wyjechał nam koleś na koniu :mdleje: wole nie myśleć co mogło by sie stac jak Neron by spłoszył tego konia :splat: Luna w zeszłym tygodniu sadziła się na konia:diabloti: ale była przy mnie na szczęście Quote
angineuuka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ej, ale MF już chyba nie ma:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Angi napisał(a):ej, ale MF już chyba nie ma:diabloti: k*rwa:placz: Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):Luna w zeszłym tygodniu sadziła się na konia:diabloti: ale była przy mnie na szczęście wiesz , gdyby był sam kon to luzik , ale na tym koniu siedział człowiek , jak by kon sie spłoszył to koleś mógł by spaść i nie było by wesoło :shake: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dOgLoV napisał(a):wiesz , gdyby był sam kon to luzik , ale na tym koniu siedział człowiek , jak by kon sie spłoszył to koleś mógł by spaść i nie było by wesoło :shake: na "naszym" koniu tez siedział człowiek :diabloti: w dodatku trzymał jeszcze drugiego konia Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):na "naszym" koniu tez siedział człowiek :diabloti: w dodatku trzymał jeszcze drugiego konia uoooo człowiek z dwoma "koniami" wow , brzmi zachęcająco :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='dOgLoV']uoooo człowiek z dwoma "koniami" wow , brzmi zachęcająco :diabloti: zapraszam,może go spotkamy jeszcze:diabloti: Angi MF jest jeszcze dostępna :multi: Quote
*Magda* Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dOgLoV napisał(a):uoooo człowiek z dwoma "koniami" wow , brzmi zachęcająco :diabloti: Chętnie bym takiego obejrzała :cool3: Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 magdabroy napisał(a):Chętnie bym takiego obejrzała :cool3: a wypróbowała byś ?? :razz: Quote
*Magda* Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dOgLoV napisał(a):a wypróbowała byś ?? :razz: Nie, jeden koń w zupełności mi starczy :diabloti: Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 magdabroy napisał(a):Nie, jeden koń w zupełności mi starczy :diabloti: jeden kon na jednym facecie :P ale mozna mieć kilka koni na kilku facetach :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dOgLoV napisał(a):jeden kon na jednym facecie :P ale mozna mieć kilka koni na kilku facetach :diabloti: Wystarczy mi jeden koń na jednym facecie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 magdabroy napisał(a):Wystarczy mi jeden koń na jednym facecie :eviltong: jaka skromna:diabloti: Quote
angineuuka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='marta.k9080']zapraszam,może go spotkamy jeszcze:diabloti: Angi MF jest jeszcze dostępna :multi: napisałam, że jeszcze jest :p ale 3 cm to nie dla moich psów :p Quote
Guest wolfheart Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Angi napisał(a):napisałam, że jeszcze jest :p ale 3 cm to nie dla moich psów :p nie zauważyłam :p a dla Luny 3cm jest najlepsza ,Alpina jakie nosi? Quote
łamAga Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 magdabroy napisał(a):Wystarczy mi jeden koń na jednym facecie :eviltong: eheeee i nie fantazjujesz z innymi ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 nie myślałam o Alpinie :lol: Ona w szelkach chodzi, ew. w łańcuszku :grins: Quote
*Magda* Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dOgLoV napisał(a):eheeee i nie fantazjujesz z innymi ?? :eviltong: Za dużo byś chciała wiedzieć :eviltong: Quote
Recommended Posts