Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']na pewno ją znajdziecie :glaszcze:

a Neron zawsze ucieka w las :roll:

chciałabym,nasza śliczna różowa obróżka:modla:

jak nie znajdziemy to chyba zamówię taką samą

w lesie to nie lubię jak Luna je goni,bo wszędzie jest stromo i boję się ,ze się połamie,ona jest taka nieuważna...:roll:

[quote name='Sonka95']Szkoda , że obroża zgubiona ale zwykle znajdujecie rzeczy to mam nadzieje , że i tym razem się znajdzie

eh dobrze by było

[quote name='Angi']a ja mam ochotę na nową obrożę.. mhm...

ja chyba będe misiała kupic taką najzwyklejszą,co nie będe rozpaczac jak się zgubi ,zniszczy itp

Posted

Ja se bałam że spotka kogoś i się na niego rzuci , jak wrócił to od raz patrzyłam czy nie ma krwi na zębach , a pozniej dziękowalam Bogu że wrócił tak szybko bo chwilę później jak się znalazł z lasu wyjechał nam koleś na koniu :mdleje: wole nie myśleć co mogło by sie stac jak Neron by spłoszył tego konia :splat:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry :)

Moja Tora 2-3 razy pogoniła zająca ;) A że zając szybszy, to już nie goni :evil_lol:

Luna też goniła zająca kilka razy i nadal gania,tak samo sarny,bażanty i stoczywszy co żyje:diabloti: ale tylko wtedy jak jej wolno,czyli na polu i w lesie blisko polany tam gdzie wiem,ze nikt się nie szwenda

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja se bałam że spotka kogoś i się na niego rzuci , jak wrócił to od raz patrzyłam czy nie ma krwi na zębach , a pozniej dziękowalam Bogu że wrócił tak szybko bo chwilę później jak się znalazł z lasu wyjechał nam koleś na koniu :mdleje: wole nie myśleć co mogło by sie stac jak Neron by spłoszył tego konia :splat:

Luna w zeszłym tygodniu sadziła się na konia:diabloti: ale była przy mnie na szczęście

Guest wolfheart
Posted

Angi napisał(a):
ej, ale MF już chyba nie ma:diabloti:

k*rwa:placz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Luna w zeszłym tygodniu sadziła się na konia:diabloti: ale była przy mnie na szczęście

wiesz , gdyby był sam kon to luzik , ale na tym koniu siedział człowiek , jak by kon sie spłoszył to koleś mógł by spaść i nie było by wesoło :shake:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
wiesz , gdyby był sam kon to luzik , ale na tym koniu siedział człowiek , jak by kon sie spłoszył to koleś mógł by spaść i nie było by wesoło :shake:

na "naszym" koniu tez siedział człowiek :diabloti: w dodatku trzymał jeszcze drugiego konia

Posted

marta.k9080 napisał(a):
na "naszym" koniu tez siedział człowiek :diabloti: w dodatku trzymał jeszcze drugiego konia

uoooo człowiek z dwoma "koniami" wow , brzmi zachęcająco :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']uoooo człowiek z dwoma "koniami" wow , brzmi zachęcająco :diabloti:

zapraszam,może go spotkamy jeszcze:diabloti:

Angi MF jest jeszcze dostępna :multi:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Wystarczy mi jeden koń na jednym facecie :eviltong:

jaka skromna:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Angi napisał(a):
napisałam, że jeszcze jest :p ale 3 cm to nie dla moich psów :p

nie zauważyłam :p
a dla Luny 3cm jest najlepsza ,Alpina jakie nosi?