Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Fajną macie razem fotkę :loveu:

dzięki:oops:
samojebki są spoko:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

hej :)

piłeczka znaleziona:multi: A na spacerku spotkaliśmy aż dwie grupy sarenek,jedna dla Luny ,druga dla Rocky'ego:diabloti:

u nas dzisiaj 14'C ,a rano było 5'C i zimny wiatr

Guest wolfheart
Posted (edited)

no hej :)

właśnie wróciłyśmy ze spacerku :p ciepło jest 13'C ,ale cały dzień co chwilę pada.
Rano Luna i Rocky zrobili sobie polowanie na sarny,rozdzielili się i próbowali zagonić stadko 5 saren :diabloti: a że pole wieeeeeelkie to się zmęczyli pościgiem:evil_lol: później było jedzenie karmy ,jak Luna jest z Rockym to oboje mają apetyt i zjadają śniadanie pod koniec spaceru:p Wcześniej Luna nie chciała jeść na dworze,w towarzystwie lepiej smakuje:razz:

Edited by marta.k9080
Posted

U nas dzisiaj to strasznie ciepło było :multi: poczułam się jakby lato przyszło :)
Mój telefon to zgłupiał z tą zmianą czasu :evil_lol: najpierw wziął sam 30 minut do przodu potem coś z godzinami do tyłu zaczął szaleć :diabloti: dobrze , że w domu jest 5 zegarów :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ja na bank nie będę spała godzinę dłużej :mad: Theoś mi nie pozwoli :eviltong:

ja też nie spałam dłużej,bo przed 7.00 zadzwoniła pańcia Rocky'ego czy idziemy już,bo ona spa już nie może,ja też się nudziłam leżąc w łóżku więc wyszłyśmy chwilę po tym jak się rozjaśniło:evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
dzień dobry Lunki :lol:

u nas pogoda rewelacyjna , jak dopiję kawkę to idziemy na spacerek :evil_lol:

a u nas mokra jesień przez cały dzień,może pół godziny świeciło słoneczko:evil_lol:

Sonka95 napisał(a):
U nas dzisiaj to strasznie ciepło było :multi: poczułam się jakby lato przyszło :)

ja poczułam deszcz na twarzy i wiatr w uszach:evil_lol:

no hej :)
wróciłyśmy ze spacerku właśnie:p
Na porannym spacerze Luna trochę pokłóciła się z Rockym o arcie(Rocky zaczął). Później ją przeprosił za swoje gburowate zachowanie i całował ją po faflach i przytulała się łebkiem do niej:loveu: wtedy Luna zaprosiła go na zgodę do zabawy:loveu:

Guest wolfheart
Posted

bardzo się zaprzyjaźnili :p Rocky chyba podkochuje się w Lunce:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Oj tam , ważne ze Lunka go lubi :loveu:

a Rocky lubi swoją pańcię:eviltong:
i tak spotykają się codziennie:p

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
nie no żartuję sobie ;)

wiem,ale gdyby był ONkiem,to sprawiłabym żeby bardziej od pańci polubił MNIE:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
wiem,ale gdyby był ONkiem,to sprawiłabym żeby bardziej od pańci polubił MNIE:diabloti:

hehe a nie wolała byś wziąć małego szczeniczka ?? :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
hehe a nie wolała byś wziąć małego szczeniczka ?? :eviltong:

nie:eviltong: następny pies (kieeeedyś) będzie starszy od Luny,będzie ON/DONkiem ,a następny po nim może być szczeniaczkiem:p
jak wygram w lotto albo napadnę na bank to będę miała wtedy dom z ogrodem kilka psów:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
nie:eviltong: następny pies (kieeeedyś) będzie starszy od Luny,będzie ON/DONkiem ,a następny po nim może być szczeniaczkiem:p
jak wygram w lotto albo napadnę na bank to będę miała wtedy dom z ogrodem kilka psów:diabloti:

najważniejsze to mieć marzenia i dążyć do celu ! ;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
najważniejsze to mieć marzenia i dążyć do celu ! ;)

no:p albo strzelić se od razu w łeb:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
możemy zrobić to razem :diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti: ja się pisze na to