Guest wolfheart Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Sonka95 napisał(a):Fajną macie razem fotkę :loveu: dzięki:oops: samojebki są spoko:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 trzeba bylo iść do krowy po piłkę:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 hej :) piłeczka znaleziona:multi: A na spacerku spotkaliśmy aż dwie grupy sarenek,jedna dla Luny ,druga dla Rocky'ego:diabloti: u nas dzisiaj 14'C ,a rano było 5'C i zimny wiatr Quote
Guest wolfheart Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 (edited) no hej :) właśnie wróciłyśmy ze spacerku :p ciepło jest 13'C ,ale cały dzień co chwilę pada. Rano Luna i Rocky zrobili sobie polowanie na sarny,rozdzielili się i próbowali zagonić stadko 5 saren :diabloti: a że pole wieeeeeelkie to się zmęczyli pościgiem:evil_lol: później było jedzenie karmy ,jak Luna jest z Rockym to oboje mają apetyt i zjadają śniadanie pod koniec spaceru:p Wcześniej Luna nie chciała jeść na dworze,w towarzystwie lepiej smakuje:razz: Edited October 26, 2013 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ja na bank nie będę spała godzinę dłużej :mad: Theoś mi nie pozwoli :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 I znowu poszła bez pożegnania :mad::mad::mad::angryy: Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 dzień dobry Lunki :lol: u nas pogoda rewelacyjna , jak dopiję kawkę to idziemy na spacerek :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 U nas dzisiaj to strasznie ciepło było :multi: poczułam się jakby lato przyszło :) Mój telefon to zgłupiał z tą zmianą czasu :evil_lol: najpierw wziął sam 30 minut do przodu potem coś z godzinami do tyłu zaczął szaleć :diabloti: dobrze , że w domu jest 5 zegarów :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 magdabroy napisał(a):Ja na bank nie będę spała godzinę dłużej :mad: Theoś mi nie pozwoli :eviltong: ja też nie spałam dłużej,bo przed 7.00 zadzwoniła pańcia Rocky'ego czy idziemy już,bo ona spa już nie może,ja też się nudziłam leżąc w łóżku więc wyszłyśmy chwilę po tym jak się rozjaśniło:evil_lol: dOgLoV napisał(a):dzień dobry Lunki :lol: u nas pogoda rewelacyjna , jak dopiję kawkę to idziemy na spacerek :evil_lol: a u nas mokra jesień przez cały dzień,może pół godziny świeciło słoneczko:evil_lol: Sonka95 napisał(a):U nas dzisiaj to strasznie ciepło było :multi: poczułam się jakby lato przyszło :) ja poczułam deszcz na twarzy i wiatr w uszach:evil_lol: no hej :) wróciłyśmy ze spacerku właśnie:p Na porannym spacerze Luna trochę pokłóciła się z Rockym o arcie(Rocky zaczął). Później ją przeprosił za swoje gburowate zachowanie i całował ją po faflach i przytulała się łebkiem do niej:loveu: wtedy Luna zaprosiła go na zgodę do zabawy:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 bardzo się zaprzyjaźnili :p Rocky chyba podkochuje się w Lunce:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):bardzo się zaprzyjaźnili :p Rocky chyba podkochuje się w Lunce:evil_lol: adoptuj go :diabloti: Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):jakby był ONkiem...:razz: Oj tam , ważne ze Lunka go lubi :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 dOgLoV napisał(a):Oj tam , ważne ze Lunka go lubi :loveu: a Rocky lubi swoją pańcię:eviltong: i tak spotykają się codziennie:p Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):a Rocky lubi swoją pańcię:eviltong: i tak spotykają się codziennie:p nie no żartuję sobie ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 dOgLoV napisał(a):nie no żartuję sobie ;) wiem,ale gdyby był ONkiem,to sprawiłabym żeby bardziej od pańci polubił MNIE:diabloti: Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):wiem,ale gdyby był ONkiem,to sprawiłabym żeby bardziej od pańci polubił MNIE:diabloti: hehe a nie wolała byś wziąć małego szczeniczka ?? :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 dOgLoV napisał(a):hehe a nie wolała byś wziąć małego szczeniczka ?? :eviltong: nie:eviltong: następny pies (kieeeedyś) będzie starszy od Luny,będzie ON/DONkiem ,a następny po nim może być szczeniaczkiem:p jak wygram w lotto albo napadnę na bank to będę miała wtedy dom z ogrodem kilka psów:diabloti: Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie:eviltong: następny pies (kieeeedyś) będzie starszy od Luny,będzie ON/DONkiem ,a następny po nim może być szczeniaczkiem:p jak wygram w lotto albo napadnę na bank to będę miała wtedy dom z ogrodem kilka psów:diabloti: najważniejsze to mieć marzenia i dążyć do celu ! ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 dOgLoV napisał(a):najważniejsze to mieć marzenia i dążyć do celu ! ;) no:p albo strzelić se od razu w łeb:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):no:p albo strzelić se od razu w łeb:evil_lol: możemy zrobić to razem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 dOgLoV napisał(a):możemy zrobić to razem :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: ja się pisze na to Quote
Recommended Posts