Kaaasia Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 justysiek napisał(a):Cez to wszystko zje, świniak :) Nie większy niż mój który chrzan zagryzł cytryną i patrzył co jeszcze jest :diabloti: A tak w ogóle to Cześć dziewczynki :smile: Quote
Guest wolfheart Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Kaaasia napisał(a):Nie większy niż mój który chrzan zagryzł cytryną i patrzył co jeszcze jest :diabloti: A tak w ogóle to Cześć dziewczynki :smile: no to już hardcore :diabloti: chrzan,a fuj cześć Pręguski:p Quote
łamAga Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Ja tak całkiem swoich jeszcze nie zjadlam ale nie dam Magdzie , nie będę jej truła :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja tak całkiem swoich jeszcze nie zjadlam ale nie dam Magdzie , nie będę jej truła :eviltong: Dziękuję, że tak o mnie dbasz :diabloti: Quote
justysiek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Kaaasia napisał(a):Nie większy niż mój który chrzan zagryzł cytryną i patrzył co jeszcze jest :diabloti: A tak w ogóle to Cześć dziewczynki :smile: Cez ma to samo, nawet pij kiedyś ze mną piwo i martini:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 (edited) [quote name='magdabroy']I zniknęła bez pożegnania :mad: to Aga dała mi taki chamski przykład:diabloti: co się będę pożegnaniem trudzić:diabloti: Ciepło u nas ,19'C jak lato normalnie,nawet komary latają:roll: Dzisiaj dostałyśmy kaganiec i łańcuszek:diabloti: ;) Edited October 23, 2013 by marta.k9080 Quote
Sonka95 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Ale groźnie wygląda w kagańcu :diabloti: http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik008_zpseb4906c7.jpg a łańcuszek fajny jednak zdecydowałaś się na zwykły :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 no :p :diabloti: wzięłam ten bo nie chciałam kawała blachy na zimę:shake: Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Łańcuszek śliczny :loveu: Muszę się zmobilizować i poszukać pojedynczego dla Tory ;) Ale szkoda mi Luny, że będzie w kagańcu :( Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 magdabroy napisał(a):Łańcuszek śliczny :loveu: Muszę się zmobilizować i poszukać pojedynczego dla Tory ;) Ale szkoda mi Luny, że będzie w kagańcu :( dzięki :) nie będzie w kagańcu,a po co:diabloti::cool1: tylko na wizyty u Veta i jakbyśmy się umówiły ze Sabą na spacer :) Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Ale to zawsze kilka razy do roku będzie w kagańcu :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 magdabroy napisał(a):Ale to zawsze kilka razy do roku będzie w kagańcu :eviltong: na kilka minut:eviltong: to raczej nie skopie jej psychiki :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 magdabroy napisał(a):Się okaże :diabloti::eviltong: normalna ona nie jest więc,wszystko mi jedno:diabloti: Quote
*Magda* Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Marta, przestań brać (zły) przykład z Agnieszki :mad: Znowu poszłaś bez pożegnania :( Quote
kalyna Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Dawno mnie tu nie było... wchodzę a Luna zakagańcowana i na dodatek w łańcuszku, taka biedna :shake: Ja jakoś nie lubię łańcuszków, Sonia miała raz i to był beznadziejny pomysł... Quote
Guest wolfheart Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Niufciak']Czeeeść :-D wpadłam z rewizytą ;-) hej:-P [quote name='magdabroy']Marta, przestań brać (zły) przykład z Agnieszki :mad: Znowu poszłaś bez pożegnania :-( już będę grzeczna;-) [quote name='kalyna']Dawno mnie tu nie było... wchodzę a Luna zakagańcowana i na dodatek w łańcuszku, taka biedna :shake: Ja jakoś nie lubię łańcuszków, Sonia miała raz i to był beznadziejny pomysł... Ja łańcuszki lubię,a Luna jest bardziej sterowalna na łańcuszku:diabloti: Dzisiaj przyszły kolce:diabloti: Bardzo małe i delikatne (2cm szerokość ogniwa).O takią mi chodziło,bo nie lubię tych wielkich kolczatek:shake: Luna tradycyjnie zgubiła piłkę.Tym razem różową.Leży gdzieś obok krowy:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Angi napisał(a):paskudne zdjęcia :p dzięki :D Quote
*Magda* Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Widać, że krowa nie wzruszona obecnością Lunki ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 magdabroy napisał(a):Widać, że krowa nie wzruszona obecnością Lunki ;) chyba przywykła do psów w gospodarstwie to i obcy jej nie straszny:lol: Quote
Sonka95 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Fajną macie razem fotkę :loveu: http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik015_zps9fff2696.jpg Quote
Recommended Posts