Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted (edited)

no mówię przecież,prawdziwy dzikus:evil_lol:
Na flexi nie mam jak korygować,więc jest tylko na takie tam luźne spacerki na odludziu.Chociaż obecnie Lunka sobie radzi sobie wyśmienicie i rzadko ją koryguję.

ehhh...i nie chce się flexi naprawić no...:angryy: muszę pokombinować.

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

magdabroy
witanko:hand:

Ale u nas mgła...nic nie widać prawie:-o

Guest wolfheart
Posted

roadtonowhere
może za chwilę;)

Nie no bo pęknę:megagrin::megagrin::megagrin:
moja mama zanuciła Lunka,Lunka,Lunka ,a Luna Jej odśpiewała yyyy- yyyy- yyyy :megagrin::megagrin::megagrin:

Guest wolfheart
Posted

komu zdjęcia,komu...?:razz:

Las...(Lunka ostatnio przepada za ta pomarańczową piłeczką)

Dobranoc Wszystkim!:p

Guest wolfheart
Posted

Dzień dobry Wszystkim:lol: właściwie to nie jest dobry bo pogoda obrzydliwa:placz:

Zawstydzacie mi tą Luneczkę ,tyloma miłymi komentarzami.Dziękujemy!:p

a teraz podzielimy się z Wami naszym bólem...tyle nam zostało z pięknego śnieżnego pejzażu:placz:

trochę zachowało się na łące

Guest wolfheart
Posted

Mnie dzisiaj Lunka wyhamowała...Szłysmy trochę pod górkę i bym spadła na doopsko ale Luna pociągnęła do przodu i odzyskałam równowagę:pMoja wybawczyni:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV

nie mamy ,to fotki robione jakoś tydzień temu
Sorki uciekam bo mnie zaraz szlag trafi ,komputer mi się zacina,net się zacina..zaraz rzucę ustrojstwem o ścianę:angryy:

Posted

[quote name='marta.k9080']dOgLoV

nie mamy ,to fotki robione jakoś tydzień temu
Sorki uciekam bo mnie zaraz szlag trafi ,komputer mi się zacina,net się zacina..zaraz rzucę ustrojstwem o ścianę:angryy:

ja juz jestem tak uzalezniona ze nawet jak muli to siedze przed kompem :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
mnie to doprowadza do szału,jak głupia maszyna się buntuje

magdabroy
znam ten ból,szkoda...

Wybaczcie mi,Ci którzy nie macie śniegu...u nas znowu prószy!:multi::multi:już ulica cała biała..oby utrzymał się na jutrzejszy spacer

Posted

Czesc Kochane :) Piekne foteczki :) U nas po sniegu zostalo jedynie wspomnienie :(

Co do flexi to my mamy swoja juz 3 lata, codziennie uzywana (co prawda tylko ok 5min, bo spuszczam psy po dojsciu do lak) i spisuje sie nadal ok. Trzeba pamietac by nie pozwolic sie smyczy rozwinac w 100%, blokowac wczesniej i bedzie on smigac dlugo ;)

Ale jedna flexi mi sie zerwala... i to w kluczowej sytuacji... mialam na DT psa ktory nie znosil dzieci, a w sasiedztwoe byl dzieciak ktorgo nie znosilam ja :angryy: Spotkalam dzieciaka na spacerze z tym psem, mowie mu zeby nie podchodzil, a mlody nie dosc, ze nie posluchal, to jeszcze ruszyl ostro w nasza strone glosno sie wydzierajac.... Zrozumial tez wtedy gowniarz iz nie zartowalam, bo pies wystartowal z rykiem i... smycz pekla... Mlody zaczal spie****c, a kropek na szczescie tylko biegl za nim i darl morde :evilbat: Odwolal sie, uradowany, a dzieciuch juz sie do mnie i moich psow nie zblizal :diabloti:

Buziaki :buzi:

Guest wolfheart
Posted

FiGa
dziękujemy:p

będę pamiętała,o tym blokowaniu flexi,na razie mamy flak i nie wiem jak to naprawić...szkoda,bo jutro pójdziemy na łąki i fajnie byłoby mieć flexi na drogę zanim puszczę Lunkę wolno.

No nic mamy jeszcze 3 inne smycze zwykłe(150cm,60cm i 30cm)
Sytuacja trochę niefajna,ale durny gówniarz miał nauczkę.:diabloti:

Buziole i dla Was kropecki:p

Guest wolfheart
Posted

naprawiłam flexi:multi:

śniegu nam zostało troszku i może dzisiaj spadnie jeszcze...

Na spacerze rano Lunka skaleczyła sobie paluszek,ten wyżej łapki w nadgarstku i to całkiem głęboko,życzę chamowi który rozbił szkło, żeby wlazło mu głęboko w d*pe:angryy:

Musiałam rozedrzeć rękawiczki żeby opatrzyć jej łapeczkę,bo robiła czerwony szlaczek...

A tyle mamy na razie śniegu...