Guest wolfheart Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 na śniegu ,a raczej lodzie pod śniegiem to bym się w styczniu zabiła :diabloti: tak się je*łam ,że tylko wrzasnęłam k***a!!!! Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):na śniegu ,a raczej lodzie pod śniegiem to bym się w styczniu zabiła :diabloti: tak się je*łam ,że tylko wrzasnęłam k***a!!!! dobrze ze sie nie połamałaś :diabloti: Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja nie jestem łamAgą:evilbat: własnie dlatego to napisałam :diabloti: kości się tak łatwo nie łamią :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 dOgLoV napisał(a):własnie dlatego to napisałam :diabloti: kości się tak łatwo nie łamią :diabloti: :eviltong: właśnie jem giga jabłko:sabber: Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a)::eviltong: właśnie jem giga jabłko:sabber: ja jestem uczulona na jabłka :diabloti: ale zjadla bym sobie takie zielone importowane jak kiedys były w sklepach :lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 no pyszne były,po 2zł sztuka:mad: teraz nie ma:placz: Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):no pyszne były,po 2zł sztuka:mad: teraz nie ma:placz: ciekawe dlaczego ich już nie sprowadzają :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 dOgLoV napisał(a):ciekawe dlaczego ich już nie sprowadzają :roll: też bym chciała wiedzieć Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):też bym chciała wiedzieć moze juz nie robimy zamówień z franci ani włoszech moze to nie jest opłacalne :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 możliwe,nie każdy też kupi jedno jabłko za 2zł:roll: za tyle można mieć kg innych jabłek Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):możliwe,nie każdy też kupi jedno jabłko za 2zł:roll: za tyle można mieć kg innych jabłek niby tak , ale tamte były takieeeee pyszne :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 i jadłaś je mimo uczulenia?:diabloti: Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):i jadłaś je mimo uczulenia?:diabloti: noooo , czasami mam taką ochotę że jem to na co uczulona jestem :diabloti: później sie drapie jak oszalała i jestem w czerwonych placach ale co mi tam :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Moja siostra ma uczulenie na truskawki, a i tak je je :diabloti: U nas są te jabłka zielone, ale moim zdaniem nie są tak smaczne jak np. 10 lat temu :shake: Quote
Guest wolfheart Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 magdabroy napisał(a):Moja siostra ma uczulenie na truskawki, a i tak je je :diabloti: U nas są te jabłka zielone, ale moim zdaniem nie są tak smaczne jak np. 10 lat temu :shake: też bym jadła,kocham truskawki :-P Aleksandra95 napisał(a):Dobry wieczór :loveu: hej:p frytki zaraz zjem:diabloti: Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):jesteś moim mistrzem :loveu: super byc mistrzem :loveu::multi: magdabroy napisał(a):Moja siostra ma uczulenie na truskawki, a i tak je je :diabloti: U nas są te jabłka zielone, ale moim zdaniem nie są tak smaczne jak np. 10 lat temu :shake: jak człowiek sie nie dusi po zjedzeniu czegos na co jest uczulony a tylko ma wysypkę czy place to mozna sobie czasem pozwolić na coś na co ma sie ochotę a nie może tego jeść :diabloti: chociaż podobno jak zjem selera i wypije piwo albo mam duży wysiłek fizyczny to mogę wylądować w szpitalu :diabloti: nic już nie smakuje jak kiedyś :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 dOgLoV napisał(a):super byc mistrzem :loveu::multi: zależy czego mistrzem:diabloti: Quote
*Magda* Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Moja siostra stwierdziła, że truskawki są tak krótko, że nie mogą się marnować :diabloti: Aga, ja nie jestem alergikiem, a nie mogę zjeść kukurydzy i zapić piwem :shake: Połączenie powoduje u mnie pawia :evil_lol: A ja czekam na pizze albo kebaba ;) Nie wiem co Bogdan przywiezie :D Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):zależy czego mistrzem:diabloti: czegokolwiek :diabloti: magdabroy napisał(a):Moja siostra stwierdziła, że truskawki są tak krótko, że nie mogą się marnować :diabloti: Aga, ja nie jestem alergikiem, a nie mogę zjeść kukurydzy i zapić piwem :shake: Połączenie powoduje u mnie pawia :evil_lol: A ja czekam na pizze albo kebaba ;) Nie wiem co Bogdan przywiezie :D i ma racje , jedzenia nie można marnować :diabloti: a no ale sie wypawiujesz i spokój :eviltong: a ja bym wpadła w zapaść i moze by mnie obudzili :eviltong: dogadzasz sobie :razz: Quote
Guest wolfheart Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 dOgLoV napisał(a): a ja bym wpadła w zapaść i moze by mnie obudzili :eviltong: przecież,tak koffasz spać:diabloti: Quote
*Magda* Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 dOgLoV napisał(a): a no ale sie wypawiujesz i spokój :eviltong: a ja bym wpadła w zapaść i moze by mnie obudzili :eviltong: dogadzasz sobie :razz: No zatrucie pokarmowe ;) Puszczę kilka pawików i spokój :D Mąż mi dogadza :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):przecież,tak koffasz spać:diabloti: Dobre :evil_lol: Quote
Recommended Posts