łamAga Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']O Oliwi dowiedziałam się od znajomych ;) I wpisałam w google "Oliwia Gandecka facebook" i już masz wszytko :eviltong: A prośba Maji jest też u Oliwi ;)[/QUOTE] ahaaaaaa ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 My jutro poślemy tym dzieciaczkom kartki :) [quote name='Sonka95']Brawo Lunka :loveu:wspaniała suczka , która znajduje zgubione piłki :D[/QUOTE] ojej dzięki:oops: Quote
*Magda* Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='marta.k9080']My jutro poślemy tym dzieciaczkom kartki :)[/QUOTE] Koszt nie wielki, a skoro ma to wywołać uśmiech na ich twarzach, to nie widzę problemu ;) Edytowałam poprzedni post ;) Marta, jakbyś szukała adresu do Oliwi, to jest właśnie w edytowanym poście ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']Koszt nie wielki, a skoro ma to wywołać uśmiech na ich twarzach, to nie widzę problemu ;) Edytowałam poprzedni post ;) Marta, jakbyś szukała adresu do Oliwi, to jest właśnie w edytowanym poście ;)[/QUOTE] no pewnie ,że tak tym bardziej że to dzieciaczki:lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 A Lunka nic dziś nie zgubiła :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 nie:evil_lol: teraz zabieramy różową piłeczkę,żeby była dobrze widoczna :cool1: hej Wszystkim :) wczoraj zamówiłam Lunie łańcuszek pół-zaciskowy i kaganiec skórzany:cool1: po weekendzie powinnyśmy dostać Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Ten pół zacisk, który nam pokazywałaś?? Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 magdabroy napisał(a):Ten pół zacisk, który nam pokazywałaś?? nie, inny:evil_lol: taki jak nosi Twoja Torka,tylko że jednorzędowy:p będzie coraz zimniej ,a metal przejmuje temperaturę ,stwierdziłam że taka blacha jak tamta będzie Lunę ziębić,bo ona chodzi w sumie zawsze w łańcuszku:roll: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 No ja też chcę jednorzędowy, ale tu ciężko znaleźć taki w jej rozmiarze :roll: A w zimę częściej ubieram jej szelki ;) właśnie dlatego, żeby jej szyja nie marzła :) Ja muszę kupić długą smycz na dwa psy :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='magdabroy']No ja też chcę jednorzędowy, ale tu ciężko znaleźć taki w jej rozmiarze :roll: A w zimę częściej ubieram jej szelki ;) właśnie dlatego, żeby jej szyja nie marzła :) Ja muszę kupić długą smycz na dwa psy :cool3: dwa?:diabloti: Ja wzięłam 50cm,bo jednak trochę musi ją przyciskać:roll: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Wiedziałam, że będzie myśl prowadząca do tego, że Tora będzie miała towarzystwo ;) Ale nie o to chodzi :eviltong: Tora ma norwegi z oczkami po bokach ;) I chcę, żeby w zimę ciągnęła Theosia na sankach :diabloti: Więc potrzebuję smycz z dwoma karabinkami ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 w sumie to pomyślałam,że będziesz zabierać jakiegoś znajomego psa na wspólne spacerki :eviltong: tylko żeby sobie nic nie nadwyrężyła,ale pewnie dobrze wiesz co robisz :) Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):w sumie to pomyślałam,że będziesz zabierać jakiegoś znajomego psa na wspólne spacerki :eviltong: tylko żeby sobie nic nie nadwyrężyła,ale pewnie dobrze wiesz co robisz :) Chętnie bym zabierała :) Nie będzie ciągnąć całego ciężaru sanek + Theosia, bo ja będę pomagać ;) Więc nie powinno jej się nic stać :) Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 załóż se norwegi i też ciągnij:diabloti: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Musiałabym sobie kupić, a szkoda kasy :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 magdabroy napisał(a):Musiałabym sobie kupić, a szkoda kasy :eviltong: każdy święty ma swoje wykręty :eviltong: Mama kupiła pierniki z nadzieniem,fuuuj :placz: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 nie mniammmm tylko fuj,nadzienie z marmolady jest obrzydliwe :placz: ale rekompensuję sobie,wyjadając resztkę masła orzechowego ze słoika :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 A ja czekam aż Theoś pójdzie spać i zrobię sobie pyyyyyyyyyyyyyycha kolację :loveu: Chodzi za mną od tygodnia i dziś będę jeść: wątróbkę wieprzową z cebulką :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 brrr...ale życzę smacznego:lol: teraz idę oglądać "Ranczo" :) Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Jeju a tu jak nagadane :diabloti: Lunka niedlugo bedzie miala wiecej akcesorii niż moje dwa psy razem wzięte :diabloti: a Ty Magda masz zjeba,,,e kubki smakowe , pierniki , wątróbka i do tego wieprzowa a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 jestem :) znudziłam się bo już odcinek widziałam nie będzie miała dużo,bo na miejsce nowego kagańca i nowego łańcuszka,stary kaganiec i stara obroża poszły na śmieci:eviltong: Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):jestem :) znudziłam się bo już odcinek widziałam nie będzie miała dużo,bo na miejsce nowego kagańca i nowego łańcuszka,stary kaganiec i stara obroża poszły na śmieci:eviltong: ahaaaaa ;) ja juz bardzo dawno nic im nie kupiłam poza swiecącymi obrozami których jeszcze nie mialy na sobie :diabloti: Quote
Recommended Posts