Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']O Oliwi dowiedziałam się od znajomych ;) I wpisałam w google "Oliwia Gandecka facebook" i już masz wszytko :eviltong:
A prośba Maji jest też u Oliwi ;)[/QUOTE]

ahaaaaaa ;)

Guest wolfheart
Posted

My jutro poślemy tym dzieciaczkom kartki :)

[quote name='Sonka95']Brawo Lunka :loveu:wspaniała suczka , która znajduje zgubione piłki :D[/QUOTE]

ojej dzięki:oops:

Posted

[quote name='marta.k9080']My jutro poślemy tym dzieciaczkom kartki :)[/QUOTE]

Koszt nie wielki, a skoro ma to wywołać uśmiech na ich twarzach, to nie widzę problemu ;)

Edytowałam poprzedni post ;) Marta, jakbyś szukała adresu do Oliwi, to jest właśnie w edytowanym poście ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Koszt nie wielki, a skoro ma to wywołać uśmiech na ich twarzach, to nie widzę problemu ;)

Edytowałam poprzedni post ;) Marta, jakbyś szukała adresu do Oliwi, to jest właśnie w edytowanym poście ;)[/QUOTE]

no pewnie ,że tak
tym bardziej że to dzieciaczki:lol:

Guest wolfheart
Posted

nie:evil_lol: teraz zabieramy różową piłeczkę,żeby była dobrze widoczna :cool1:

hej Wszystkim :)

wczoraj zamówiłam Lunie łańcuszek pół-zaciskowy i kaganiec skórzany:cool1: po weekendzie powinnyśmy dostać

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ten pół zacisk, który nam pokazywałaś??

nie, inny:evil_lol: taki jak nosi Twoja Torka,tylko że jednorzędowy:p

będzie coraz zimniej ,a metal przejmuje temperaturę ,stwierdziłam że taka blacha jak tamta będzie Lunę ziębić,bo ona chodzi w sumie zawsze w łańcuszku:roll:

Posted

No ja też chcę jednorzędowy, ale tu ciężko znaleźć taki w jej rozmiarze :roll:

A w zimę częściej ubieram jej szelki ;) właśnie dlatego, żeby jej szyja nie marzła :)
Ja muszę kupić długą smycz na dwa psy :cool3:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']No ja też chcę jednorzędowy, ale tu ciężko znaleźć taki w jej rozmiarze :roll:

A w zimę częściej ubieram jej szelki ;) właśnie dlatego, żeby jej szyja nie marzła :)
Ja muszę kupić długą smycz na dwa psy :cool3:

dwa?:diabloti:

Ja wzięłam 50cm,bo jednak trochę musi ją przyciskać:roll:

Posted

Wiedziałam, że będzie myśl prowadząca do tego, że Tora będzie miała towarzystwo ;) Ale nie o to chodzi :eviltong:
Tora ma norwegi z oczkami po bokach ;) I chcę, żeby w zimę ciągnęła Theosia na sankach :diabloti: Więc potrzebuję smycz z dwoma karabinkami ;)

Guest wolfheart
Posted

w sumie to pomyślałam,że będziesz zabierać jakiegoś znajomego psa na wspólne spacerki :eviltong:

tylko żeby sobie nic nie nadwyrężyła,ale pewnie dobrze wiesz co robisz :)

Posted

marta.k9080 napisał(a):
w sumie to pomyślałam,że będziesz zabierać jakiegoś znajomego psa na wspólne spacerki :eviltong:

tylko żeby sobie nic nie nadwyrężyła,ale pewnie dobrze wiesz co robisz :)

Chętnie bym zabierała :)

Nie będzie ciągnąć całego ciężaru sanek + Theosia, bo ja będę pomagać ;) Więc nie powinno jej się nic stać :)

Guest wolfheart
Posted

załóż se norwegi i też ciągnij:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Musiałabym sobie kupić, a szkoda kasy :eviltong:

każdy święty ma swoje wykręty :eviltong:

Mama kupiła pierniki z nadzieniem,fuuuj :placz:

Guest wolfheart
Posted

nie mniammmm tylko fuj,nadzienie z marmolady jest obrzydliwe :placz:

ale rekompensuję sobie,wyjadając resztkę masła orzechowego ze słoika :diabloti:

Posted

A ja czekam aż Theoś pójdzie spać i zrobię sobie pyyyyyyyyyyyyyycha kolację :loveu: Chodzi za mną od tygodnia i dziś będę jeść: wątróbkę wieprzową z cebulką :loveu:

Guest wolfheart
Posted

brrr...ale życzę smacznego:lol:

teraz idę oglądać "Ranczo" :)

Posted

Jeju a tu jak nagadane :diabloti:

Lunka niedlugo bedzie miala wiecej akcesorii niż moje dwa psy razem wzięte :diabloti:

a Ty Magda masz zjeba,,,e kubki smakowe , pierniki , wątróbka i do tego wieprzowa a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

jestem :)
znudziłam się bo już odcinek widziałam

nie będzie miała dużo,bo na miejsce nowego kagańca i nowego łańcuszka,stary kaganiec i stara obroża poszły na śmieci:eviltong:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
jestem :)
znudziłam się bo już odcinek widziałam

nie będzie miała dużo,bo na miejsce nowego kagańca i nowego łańcuszka,stary kaganiec i stara obroża poszły na śmieci:eviltong:

ahaaaaa ;)

ja juz bardzo dawno nic im nie kupiłam poza swiecącymi obrozami których jeszcze nie mialy na sobie :diabloti: