Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='magdabroy']Pechozol :eviltong:[/QUOTE]

:eviltong:

mamy łańcuszek zaciskowy-całkowicie,tylko z tym jest taki problem ,że pies musi iść po jednej stronie ciągle,bo wtedy nieprawidłowo się zaciska:roll:Luna chodzi z prawej.
Jakbym kupiła jej taki pół-zacisk,to będzie mogła chodzić i z lewej i z prawej.

Ja wiem,że pół-zacisk nie służy do korekty,ale będzie lepszy niż zwykła obroża jednak:lol:Bo Luna reaguje na dżwiek łańcuszka.

Edited by marta.k9080
Posted

[quote name='marta.k9080']
Ja wiem,że pół-zacisk nie służy do korekty,ale będzie lepszy niż zwykła obroża jednak:lol:Bo Luna reaguje na dżwiek łańcuszka.[/QUOTE]

Tora też reaguje na dźwięk i z pełnego zacisku szybko zrezygnowałam, a teraz śmiga na pół zacisku ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']właśnie ja też chcę to na psie zobaczyć ,a gugle nic nie pokazuje :mad:[/QUOTE]
chciałam takie coś w niedziele Alpinie kupić, ale nie wyszło mi to xd

Guest wolfheart
Posted

ok czyli opinie mam i nie wyzwiecie mnie od bezguści jak to kupię :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no co Ty :diabloti:[/QUOTE]

:diabloti:

a tak serio to w d*pie mam co se ktoś o mnie myśli:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']i prawidłowo :diabloti:[/QUOTE]

wspominałam ,że ludzie mają mnie chyba za nawiedzoną maniaczkę psów:evil_lol: ale psy to czują,że ja je kocham,bo nawet jak zawołam obcego psa to przychodzi i się łasi do mnie:p a na spacerach w grupie wszystkie psy idą ze mną:p

Posted

[quote name='marta.k9080']wspominałam ,że ludzie mają mnie chyba za nawiedzoną maniaczkę psów:evil_lol: ale psy to czują,że ja je kocham,bo nawet jak zawołam obcego psa to przychodzi i się łasi do mnie:p a na spacerach w grupie wszystkie psy idą ze mną:p[/QUOTE]

jesteś PRZYWUTCĄ stada , normalnie Bolek był by z Ciebie dumny :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']jesteś PRZYWUTCĄ stada , normalnie Bolek był by z Ciebie dumny :diabloti:[/QUOTE]

jestę Cezarę Millanę:diabloti::multi:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']otóż to :diabloti:[/QUOTE]

teraz muszę se wystrugać dzidę i kroczyć z nią dumnie na czele stada:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nie zapomnij wziąc ze soba Bolka :diabloti:[/QUOTE]

oczywiście

Posted

[quote name='marta.k9080']teraz muszę se wystrugać dzidę i kroczyć z nią dumnie na czele stada:diabloti:

Kiedyś oglądałam program o jakiś tam afrykańskich plemionach ;) I tak było, że jak facet wraca do lepianki, a przed lepianką jest wbita dzida, to nie może wejść do środka, bo właśnie sąsiad posuwa mu kobietę :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś oglądałam program o jakiś tam afrykańskich plemionach ;) I tak było, że jak facet wraca do lepianki, a przed lepianką jest wbita dzida, to nie może wejść do środka, bo właśnie sąsiad posuwa mu kobietę :diabloti:[/QUOTE]

buahahahahahahahahahhahahahahha fajnie :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ładna ;)
Ja wolę ciuchy przymierzyć zanim kupię :eviltong:[/QUOTE]

jest spoko :) chciałam parkę,ale nie dam w tym roku 300zł za kurtkę:eviltong:za dużo wydatków na Lunę:mad:

jakoś nigdy nie miałam kłopotu z zamówionym towarem ;)