Guest wolfheart Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Musiałam przygrzać Lunie kolację,bo zimno ,a zostawiła od rana jeszcze:mad: Quote
łamAga Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='marta.k9080']Musiałam przygrzać Lunie kolację,bo zimno ,a zostawiła od rana jeszcze:mad:[/QUOTE] niech zimne wpierdziela :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='dOgLoV']niech zimne wpierdziela :diabloti:[/QUOTE] jak teraz wystygnie,to będzie żarła zimne Quote
łamAga Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='marta.k9080']jak teraz wystygnie,to będzie żarła zimne[/QUOTE] :diabloti: moje ogry własnie zebraja o żarcie ale jeszcze za wczesnie na jedzonko niech czekaja .... Quote
łamAga Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='marta.k9080']jakie to okrutne:diabloti:[/QUOTE] nie ma że chca , dostana najpredzej o 18stej :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 to jeszcze kilka minut,mają szczęście:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Sonia to często sobie zostawia na później przyjdzie zje połowę i zasypia a jak się obudzi to zjada resztę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Sonka95']Sonia to często sobie zostawia na później przyjdzie zje połowę i zasypia a jak się obudzi to zjada resztę :evil_lol:[/QUOTE] w taki sposób Luna zjada połowę dziennej racji :roll: dlatego wolę,żeby zjadła od razu całą porcję,żebym później mogła dać jej drugą Quote
Majkowska Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 A dajesz jej gotowane? Ja tam się nie martwię już zarciem Waldemara. Sypię do miski, zje to zje, nie to mu leży. Dawniej walczylismy żeby zjadal wszystko, ale już sobie odpuscilismy i są lepsze efekty. Zauważyłam że bardzo lubi zostawiać sobie na noc. Wtedy ma czas na jedzenie widocznie :D Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 U mnie jedzenie leży max 15 minut i zabieram ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 chce żeby jadła BARF ale jak ona się uprze,to nie je nawet 3 dni cholera jedna,ugotowałam jej więc :roll: suche Luna zjada raz na jakiś czas Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 U mnie Tora może nie jeść 3 dni, nie złamie mnie :diabloti: Sama się przecież nie zagłodzi :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie Tora może nie jeść 3 dni, nie złamie mnie :diabloti: Sama się przecież nie zagłodzi :eviltong:[/QUOTE] może powinnam jednak podjąć takie drastyczne środki:diabloti: Patrzcie jaki baner dostałam od Magdy:p Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='marta.k9080']może powinnam jednak podjąć takie drastyczne środki:diabloti: Patrzcie jaki baner dostałam od Magdy:p[/QUOTE] Na początku się martwiłam, ulegałam po jednym dniu :roll: A potem doszłam do wniosku, że to nie ona będzie decydować w tym domu :mad: Albo je to co ja jej dam albo idzie głodna spać :diabloti: I wiesz co: takie dni głodówki są u niej coraz rzadsze ;) Mój brat, to w ogóle raz w tygodniu nie daje psu jeść i pies nie jest wybredny, tylko je to co mu dadzą, jak tylko miska staje na ziemi ;) Zrobi się trochę jesiennie na dogo :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Killer ten nasz znajomy ONek ,zawsze jeden dzień w tygodniu odmawia jedzenia,może coś w tym jest jakiś detoks se robią ,albo coś:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='marta.k9080']Killer ten nasz znajomy ONek ,zawsze jeden dzień w tygodniu odmawia jedzenia,może coś w tym jest jakiś detoks se robią ,albo coś:evil_lol:[/QUOTE] Może też powinnaś Lunę raz w tygodniu przegłodzić, to przestanie kombinować ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='magdabroy']Może też powinnaś Lunę raz w tygodniu przegłodzić, to przestanie kombinować ;)[/QUOTE] może powinnam:diabloti: idziemy zaraz na dwór,także dobranoc Wam:sleep2: Quote
Sonka95 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Ale macie fajne jesienne sygnaturki :loveu::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 hej od samego rana nie było wody,a teraz leci brudna w kolorze herbaty:angryy: nie mam jak się umyć:placz: Luna rano zgubiła,tą samą piłeczkę co ostatnio.Tym razem upuściła gdzieś na drodze w lesie,gdzie pełno żółtych liści i złotej piłki nie widać:mad:Rzucałam jej ,aż zadzwoniła pańcia Ediego ,Luna wie że to oznacza że zaraz przyjdzie kolega,pobiegła im naprzeciw ,a piłkę se zgubiła po drodze.Cuda niewidy z nią,tylko Luna ma takie zdolności chyba:mad: Ponadto na łące kompletnie przemoczyłam adidasy,aż chlupało mi w środku i było tak ziiiiiiiimnoi brrr ,ale już mam nowe gumiaczki:p Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Ty to masz codziennie przygody :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='magdabroy']Ty to masz codziennie przygody :evil_lol: jakoś tak samo wychodzi:evil_lol: jak Wam się to podoba,bo ja sama nie wiem...:roll: Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Musiałabym zobaczyć na psie, bo tak ciężko powiedzieć :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 właśnie ja też chcę to na psie zobaczyć ,a gugle nic nie pokazuje :mad: Quote
Recommended Posts