Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Musiałam przygrzać Lunie kolację,bo zimno ,a zostawiła od rana jeszcze:mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']niech zimne wpierdziela :diabloti:[/QUOTE]

jak teraz wystygnie,to będzie żarła zimne

Posted

[quote name='marta.k9080']jak teraz wystygnie,to będzie żarła zimne[/QUOTE]

:diabloti:

moje ogry własnie zebraja o żarcie ale jeszcze za wczesnie na jedzonko niech czekaja ....

Guest wolfheart
Posted

to jeszcze kilka minut,mają szczęście:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Sonia to często sobie zostawia na później przyjdzie zje połowę i zasypia a jak się obudzi to zjada resztę :evil_lol:[/QUOTE]

w taki sposób Luna zjada połowę dziennej racji :roll: dlatego wolę,żeby zjadła od razu całą porcję,żebym później mogła dać jej drugą

Posted

A dajesz jej gotowane?
Ja tam się nie martwię już zarciem Waldemara. Sypię do miski, zje to zje, nie to mu leży. Dawniej walczylismy żeby zjadal wszystko, ale już sobie odpuscilismy i są lepsze efekty.
Zauważyłam że bardzo lubi zostawiać sobie na noc. Wtedy ma czas na jedzenie widocznie :D

Guest wolfheart
Posted

chce żeby jadła BARF ale jak ona się uprze,to nie je nawet 3 dni cholera jedna,ugotowałam jej więc :roll:
suche Luna zjada raz na jakiś czas

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']U mnie Tora może nie jeść 3 dni, nie złamie mnie :diabloti: Sama się przecież nie zagłodzi :eviltong:[/QUOTE]

może powinnam jednak podjąć takie drastyczne środki:diabloti:

Patrzcie jaki baner dostałam od Magdy:p

Posted

[quote name='marta.k9080']może powinnam jednak podjąć takie drastyczne środki:diabloti:

Patrzcie jaki baner dostałam od Magdy:p[/QUOTE]

Na początku się martwiłam, ulegałam po jednym dniu :roll: A potem doszłam do wniosku, że to nie ona będzie decydować w tym domu :mad: Albo je to co ja jej dam albo idzie głodna spać :diabloti:
I wiesz co: takie dni głodówki są u niej coraz rzadsze ;)

Mój brat, to w ogóle raz w tygodniu nie daje psu jeść i pies nie jest wybredny, tylko je to co mu dadzą, jak tylko miska staje na ziemi ;)

Zrobi się trochę jesiennie na dogo :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Killer ten nasz znajomy ONek ,zawsze jeden dzień w tygodniu odmawia jedzenia,może coś w tym jest jakiś detoks se robią ,albo coś:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Killer ten nasz znajomy ONek ,zawsze jeden dzień w tygodniu odmawia jedzenia,może coś w tym jest jakiś detoks se robią ,albo coś:evil_lol:[/QUOTE]

Może też powinnaś Lunę raz w tygodniu przegłodzić, to przestanie kombinować ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Może też powinnaś Lunę raz w tygodniu przegłodzić, to przestanie kombinować ;)[/QUOTE]

może powinnam:diabloti:

idziemy zaraz na dwór,także dobranoc Wam:sleep2:

Guest wolfheart
Posted

hej

od samego rana nie było wody,a teraz leci brudna w kolorze herbaty:angryy: nie mam jak się umyć:placz:

Luna rano zgubiła,tą samą piłeczkę co ostatnio.Tym razem upuściła gdzieś na drodze w lesie,gdzie pełno żółtych liści i złotej piłki nie widać:mad:Rzucałam jej ,aż zadzwoniła pańcia Ediego ,Luna wie że to oznacza że zaraz przyjdzie kolega,pobiegła im
naprzeciw ,a piłkę se zgubiła po drodze.Cuda niewidy z nią,tylko Luna ma takie zdolności chyba:mad:

Ponadto na łące kompletnie przemoczyłam adidasy,aż chlupało mi w środku i było tak ziiiiiiiimnoi brrr ,ale już mam nowe gumiaczki:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ty to masz codziennie przygody :evil_lol:

jakoś tak samo wychodzi:evil_lol:

jak Wam się to podoba,bo ja sama nie wiem...:roll:

Guest wolfheart
Posted

właśnie ja też chcę to na psie zobaczyć ,a gugle nic nie pokazuje :mad: