Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Jako że u nas w mieście jest dzisiaj świątecznie ,prezentujemy się i my w Świątecznym nastroju:x-mas::x-mas:

Guest wolfheart
Posted

ojej dziękujemy Wszystkim:oops::p

Niestety,na jarmarku świątecznym,nie było niczego na co warto by zwrócić uwagę,mało straganów ,nawet słodkości nie było...no trudno:shake:

U nas siąpi marznący deszcz chyba...mam nadzieję,że nie zniknie nam cały śnieg:-( mam zamiar pójść jutro z Lunką na łąki przy Wiśle,ale jak narobi chlapy to nie ma sensu...

Posted

[quote name='marta.k9080']Besti
dzisiaj panna nie jest taka rozmowna,pewnie na wieczór się rozgada...:evil_lol:
mało to estetyczne jak qupsko luźnej konsystencji pokoloruje cały woreczek.Czarne lepiej maskują.:cool1:

To jest to:evil_lol: Szczególnie jak chodzi się i szuka śmietnika a ludzie obok przechodzą:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Besti
dokładnie:-? sprzątam po psie,ale nie wszyscy muszą oglądać jak się z tym miotam...:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

:placz::placz::placz: nasz śnieg zaraz całkiem przepadnie...jak wyszłyśmy koło 7.00 było trochę ślisko i Lunka i ja musiałyśmy uważać ,co by nie potłuc tyłków.Chlapa wszędzie,nasza trasa okropna...szłyśmy jakoś bokami,bo wody po kostki prawie:placz: Taki numer na tydzień przed Świętami...to nie fair:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']:placz::placz::placz: nasz śnieg zaraz całkiem przepadnie...jak wyszłyśmy koło 7.00 było trochę ślisko i Lunka i ja musiałyśmy uważać ,co by nie potłuc tyłków.Chlapa wszędzie,nasza trasa okropna...szłyśmy jakoś bokami,bo wody po kostki prawie:placz: Taki numer na tydzień przed Świętami...to nie fair:shake:[/QUOTE]

u nas jest podobnie :(
juz Jessi dooopke sobie strzaskala na lodzie bo chciala biegnac , a lapki zrobily kuku fiku i od tego razu chodzi pomalutku ;)

Guest wolfheart
Posted

ania90

no i o spacerku na łąki możemy zapomnieć...chyba zanosi się na zabawy domowe dzisiaj:shake:
Luna w styczniu wyrżnęła się na lodzie i zrobiła sobie malutką bliznę na nosku...

Posted

[quote name='unikatowydiament']zapowiadali Boże Narodzenie bez śniegu,u Nas nie ślizgo,ale mokro,buty mi przemokły,a Oscar ma katar,za dużo sniegu się osioł najadł:diabloti:[/QUOTE]

Jakie boże narodzenie? Koniec świata będzię:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']:placz::placz::placz: nasz śnieg zaraz całkiem przepadnie...jak wyszłyśmy koło 7.00 było trochę ślisko i Lunka i ja musiałyśmy uważać ,co by nie potłuc tyłków.Chlapa wszędzie,nasza trasa okropna...szłyśmy jakoś bokami,bo wody po kostki prawie:placz: Taki numer na tydzień przed Świętami...to nie fair:shake:[/QUOTE]

U nas też koniec śniegu :shake: A Święta zapowiadali na plusie więc nawet jak napada to stopnieje ...

Guest wolfheart
Posted

Widzę i u Was pogoda do bani:shake:

Lunka na spacerze przemoczyła kamizelkę, jak robiła wślizgi przy aportowaniu.Teraz to już chlapa na całego ,pozostały śnieg ma kolor błota:placz:

Eh..i jeszcze na spacerze ,zepsuła nam się flexi...wyciągnięta na 8m,nie chciała się zwinąć,musiałam okręcić wokoło rączki i przepiąć Luniastą na taką krótką smycz,co ją noszę na wszelki wypadek bo nie ufam flexi tak do końca-jak widać słusznie.

Taaak, ja sobie chętnie ten cały koniec Świata zobaczę:evil_lol:

Posted

Wiesz u nas Flexi była długi czas ,a potem ją zgubiłam i już nie kupowałam , bo i tak Sonka chodzi bez smyczki ;) Raz jak kupiłam taką podróbkę Flexi to rozwaliła się po kilku dniach i została tylko linka , która nie chce się zwijać :shake:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV

nawet lubię flexi,Luna ma więcej swobody tam gdzie nie chcę jej puszczać luzem,a nie chcę też prowadzić na 150cm smyczy...ale to jest tylko dobre na takie spokojne miejsca,w parku gdzie chodzą ludzie ,na chodniku,wolę ją mieć mocnej smyczy.

Sonka95
nasza ma 8m jest na psa 35kg,mocna,parę razy Luna wyrwała do przodu i nic się nie stało...a dzisiaj bez powodu się zacięła

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV

a to dzikus:evil_lol: bywało,że i Lunka poczuła zbytnią wolnośc i fruu przed siebie,ale nie dała rady zerwać ustrojstwa:multi: