roadtonowhere Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Dzieńdoberek :sweetCyb:http://img189.imageshack.us/img189/1669/dsc04918tl.jpg śliczne psisko. :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Jako że u nas w mieście jest dzisiaj świątecznie ,prezentujemy się i my w Świątecznym nastroju:x-mas::x-mas: Quote
Sonka95 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 http://img152.imageshack.us/img152/4676/dsc04830kopia.jpg - ślicznie razem wyglądacie :D Quote
*Magda* Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 http://img152.imageshack.us/img152/4676/dsc04830kopia.jpg super :) Quote
Guest wolfheart Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 ojej dziękujemy Wszystkim:oops::p Niestety,na jarmarku świątecznym,nie było niczego na co warto by zwrócić uwagę,mało straganów ,nawet słodkości nie było...no trudno:shake: U nas siąpi marznący deszcz chyba...mam nadzieję,że nie zniknie nam cały śnieg:-( mam zamiar pójść jutro z Lunką na łąki przy Wiśle,ale jak narobi chlapy to nie ma sensu... Quote
Besti Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='marta.k9080']Besti dzisiaj panna nie jest taka rozmowna,pewnie na wieczór się rozgada...:evil_lol: mało to estetyczne jak qupsko luźnej konsystencji pokoloruje cały woreczek.Czarne lepiej maskują.:cool1: To jest to:evil_lol: Szczególnie jak chodzi się i szuka śmietnika a ludzie obok przechodzą:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Besti dokładnie:-? sprzątam po psie,ale nie wszyscy muszą oglądać jak się z tym miotam...:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 :placz::placz::placz: nasz śnieg zaraz całkiem przepadnie...jak wyszłyśmy koło 7.00 było trochę ślisko i Lunka i ja musiałyśmy uważać ,co by nie potłuc tyłków.Chlapa wszędzie,nasza trasa okropna...szłyśmy jakoś bokami,bo wody po kostki prawie:placz: Taki numer na tydzień przed Świętami...to nie fair:shake: Quote
ania90 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='marta.k9080']:placz::placz::placz: nasz śnieg zaraz całkiem przepadnie...jak wyszłyśmy koło 7.00 było trochę ślisko i Lunka i ja musiałyśmy uważać ,co by nie potłuc tyłków.Chlapa wszędzie,nasza trasa okropna...szłyśmy jakoś bokami,bo wody po kostki prawie:placz: Taki numer na tydzień przed Świętami...to nie fair:shake:[/QUOTE] u nas jest podobnie :( juz Jessi dooopke sobie strzaskala na lodzie bo chciala biegnac , a lapki zrobily kuku fiku i od tego razu chodzi pomalutku ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 ania90 no i o spacerku na łąki możemy zapomnieć...chyba zanosi się na zabawy domowe dzisiaj:shake: Luna w styczniu wyrżnęła się na lodzie i zrobiła sobie malutką bliznę na nosku... Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 hejka ;) u nas jest podobnie , nie dosyć ze chlapa to wszystko pokryte jest lodem :roll: spacerek dzisiaj odpada :shake: Quote
M&S Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Doberek:) U nas też pogoda do bani....., a było tak ładnie. Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 zapowiadali Boże Narodzenie bez śniegu,u Nas nie ślizgo,ale mokro,buty mi przemokły,a Oscar ma katar,za dużo sniegu się osioł najadł:diabloti: Quote
Besti Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='unikatowydiament']zapowiadali Boże Narodzenie bez śniegu,u Nas nie ślizgo,ale mokro,buty mi przemokły,a Oscar ma katar,za dużo sniegu się osioł najadł:diabloti:[/QUOTE] Jakie boże narodzenie? Koniec świata będzię:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='marta.k9080']:placz::placz::placz: nasz śnieg zaraz całkiem przepadnie...jak wyszłyśmy koło 7.00 było trochę ślisko i Lunka i ja musiałyśmy uważać ,co by nie potłuc tyłków.Chlapa wszędzie,nasza trasa okropna...szłyśmy jakoś bokami,bo wody po kostki prawie:placz: Taki numer na tydzień przed Świętami...to nie fair:shake:[/QUOTE] U nas też koniec śniegu :shake: A Święta zapowiadali na plusie więc nawet jak napada to stopnieje ... Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Widzę i u Was pogoda do bani:shake: Lunka na spacerze przemoczyła kamizelkę, jak robiła wślizgi przy aportowaniu.Teraz to już chlapa na całego ,pozostały śnieg ma kolor błota:placz: Eh..i jeszcze na spacerze ,zepsuła nam się flexi...wyciągnięta na 8m,nie chciała się zwinąć,musiałam okręcić wokoło rączki i przepiąć Luniastą na taką krótką smycz,co ją noszę na wszelki wypadek bo nie ufam flexi tak do końca-jak widać słusznie. Taaak, ja sobie chętnie ten cały koniec Świata zobaczę:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Ja miałam wysówaną smycz tylko raz , nigdy więcej !!!! :eviltong: Quote
Sonka95 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Wiesz u nas Flexi była długi czas ,a potem ją zgubiłam i już nie kupowałam , bo i tak Sonka chodzi bez smyczki ;) Raz jak kupiłam taką podróbkę Flexi to rozwaliła się po kilku dniach i została tylko linka , która nie chce się zwijać :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 dOgLoV nawet lubię flexi,Luna ma więcej swobody tam gdzie nie chcę jej puszczać luzem,a nie chcę też prowadzić na 150cm smyczy...ale to jest tylko dobre na takie spokojne miejsca,w parku gdzie chodzą ludzie ,na chodniku,wolę ją mieć mocnej smyczy. Sonka95 nasza ma 8m jest na psa 35kg,mocna,parę razy Luna wyrwała do przodu i nic się nie stało...a dzisiaj bez powodu się zacięła Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Moją flexi Neron przegryzł w 2 dni :shake: szarpał sie na niej strasznie :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 dOgLoV a to dzikus:evil_lol: bywało,że i Lunka poczuła zbytnią wolnośc i fruu przed siebie,ale nie dała rady zerwać ustrojstwa:multi: Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Neron łapał w zęby smycz i ciągnął jak głupi :shake: czasami nawet nie szło go utrzymać :shake: na szczęście już nie miewa takich odchyłów :lol: Quote
Recommended Posts