angineuuka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 o mnie byscie sie tak nie martwili, czuje sie zazdrooosna :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='Angi']o mnie byscie sie tak nie martwili, czuje sie zazdrooosna :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Jak to nie :mad: Do Ciebie mamy nr. tel. więc jak coś, to będziemy Cię molestować na telefonie, a nie na dogo :diabloti: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='magdabroy']Jak to nie :mad: Do Ciebie mamy nr. tel. więc jak coś, to będziemy Cię molestować na telefonie, a nie na dogo :diabloti:[/QUOTE] dokładnie ;) a tu nadal cisza ;( Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 No :( Nawet nie mam jej nazwiska, żeby poszukać w necie czy ma stacjonarny telefon i zadzwonić :roll: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='magdabroy']No :( Nawet nie mam jej nazwiska, żeby poszukać w necie czy ma stacjonarny telefon i zadzwonić :roll:[/QUOTE] Ona ma tu inne imię więc i tak bys pewnie nie znalazła ;) Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='dOgLoV']Ona ma tu inne imię więc i tak bys pewnie nie znalazła ;)[/QUOTE] Jej imię i tak nic mi nie daje czy prawdziwe czy też nie :eviltong: Bo telefon jeśli ma stacjonarny, to pewnie na jej mamę, więc jedyne co mi potrzebne to nazwisko i miasto ;) No nic, chyba pozostaje nam tylko czekać aż wróci :roll: Quote
Sonka95 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Szkoda , że Marta nie ma FB :roll: czekamy na wasz powrót ... Quote
Guest wolfheart Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Hej :) Kochane jesteście ,że tak się o nas troszczycie:loveu: Laptop mi zdechł i czekałam 3 dni na naprawę:shake: Nie miałam jak się odezwać do Was. Teraz mam w **uj do nadrabiania pewnie,więc lecę na Wasz galerie.:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Sonka95']Nareszcie jesteś :multi: :multi:[/QUOTE] no:p:multi: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 po dupie powinnas dostać :mad: dobrze że już jesteś :calus: Quote
Guest wolfheart Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV']po dupie powinnas dostać :mad: dobrze że już jesteś :calus:[/QUOTE] nie ja tylko mój rzęch zwany laptopem :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:jestem:multi: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 wyślij od razu nam numery, tak w zapasie :evil_lol: ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Angi']wyślij od razu nam numery, tak w zapasie :evil_lol: ;)[/QUOTE] numer,adres,maila,grupę krwi...co tam chcecie:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 a nie piłas przy nim czasami kawy ?? :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='marta.k9080']numer,adres,maila,grupę krwi...co tam chcecie:evil_lol:[/QUOTE] wszystko :grins: Quote
Guest wolfheart Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV']a nie piłas przy nim czasami kawy ?? :diabloti:[/QUOTE] nie:eviltong: dysk zdechł Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='marta.k9080']nie:eviltong: dysk zdechł[/QUOTE] o to gorzej :roll: i straciłaś wszystko ?? Quote
Guest wolfheart Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV']o to gorzej :roll: i straciłaś wszystko ??[/QUOTE] nie,facet zna się na rzeczy,przeniósł mi na D :multi: tylko C jest całkowicie wyczyszczony Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='marta.k9080']nie,facet zna się na rzeczy,przeniósł mi na D :multi: tylko C jest całkowicie wyczyszczony[/QUOTE] to super :multi: ja by chyba nie dala rady być bez dostepu do sieci :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV']to super :multi: ja by chyba nie dala rady być bez dostepu do sieci :evil_lol:[/QUOTE] zdychałam z nudów,to chyba uzależnienie już:evil_lol: Luna polubiła wieczorne spacery,fajnie bo ja lubię łazić po zmroku:p Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='marta.k9080']zdychałam z nudów,to chyba uzależnienie już:evil_lol: Luna polubiła wieczorne spacery,fajnie bo ja lubię łazić po zmroku:p[/QUOTE] w tych czasach każdy jest uzależniony :diabloti: ja ole łazić w dzień :razz: Quote
Recommended Posts