Guest wolfheart Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='dOgLoV']fajne sa te obroże ale drogawe ....[/QUOTE] ale będzie jej bardzo długo służyć:lol: tylko,że Luny rozmiar jest szeroki na 4cm,chyba jednak trochę za szeroko :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 dziękuję:p chciałabym focic aparatem,ale szkoda mi kasy:-D Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 hej :) byłyśmy nad Wisłą,ale nie nad wodą tylko w okolicy,bo tam nadal hałas i coś tam robią:roll: skarpetki:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 hej;) w pierwszym momencie na prawde myslalam ze Lunka ma skarpetki :diabloti::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 w styczniu nosiła jedną różową skarpetkę:pna tą szytą łapkę:shake: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']w styczniu nosiła jedną różową skarpetkę:pna tą szytą łapkę:shake:[/QUOTE] mogłas jej cztery różowe założyć :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 raczej nie byłaby zadowolona,zresztą co ja się musiałam nakombinować, żeby to się na łapce utrzymało:roll: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']raczej nie byłaby zadowolona,zresztą co ja się musiałam nakombinować, żeby to się na łapce utrzymało:roll:[/QUOTE] Neron i Qwendi w zyciu by sobie tego nie dały założyć :shake: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Neron i Qwendi w zyciu by sobie tego nie dały założyć :shake:[/QUOTE] to akurat najmniej istotne:diabloti: jak ja każę nosić skarpetkę,to skarpetka będzie noszona ,bo moje zdanie jest niepodważalne:diabloti: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']to akurat najmniej istotne:diabloti: jak ja każę nosić skarpetkę,to skarpetka będzie noszona ,bo moje zdanie jest niepodważalne:diabloti:[/QUOTE] Qwendi i tak by ja zjadła a Neron rozszarpał na kawałeczki :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Qwendi i tak by ja zjadła a Neron rozszarpał na kawałeczki :eviltong:[/QUOTE] to klatka na mordę,aż minie głupota:diabloti: Quote
Sonka95 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ja mojej kiedyś próbowałam założyć skarpetę ,ale się wtedy namęczyłam a za chwile sobie sama zdjęła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 miała te skarpetki i jeszcze takie ostry róż:p Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']miała te skarpetki i jeszcze takie ostry róż:p[/QUOTE] buahahahahahaha gustowne :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 bardzo:diabloti: Luna puściła mega bąka,chyba rzygnę:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']bardzo:diabloti: Luna puściła mega bąka,chyba rzygnę:evil_lol:[/QUOTE] to tak jak Neron wczoraj , siedzialam z polarem na nosie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Luna kiedyś zrobiła siad i jednocześnie puściła bączka(głośnego:evil_lol:) wstała i zaczęła wąchać to miejsce gdzie siedziała:megagrin: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Fajnie wygląda w czterech skarpetkach ;) [quote name='marta.k9080']Luna kiedyś zrobiła siad i jednocześnie puściła bączka(głośnego:evil_lol:) wstała i zaczęła wąchać to miejsce gdzie siedziała:megagrin:[/QUOTE] Moja Tiamat puściła głośnego bąka jak się kładła. Sama się go wystraszyła i spindoliła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Fajnie wygląda w czterech skarpetkach ;) Moja Tiamat puściła głośnego bąka jak się kładła. Sama się go wystraszyła i spindoliła :evil_lol:[/QUOTE] no :p hahha a to dobre:evil_lol: Quote
Recommended Posts